BEN GEÇEN GİTTİĞİMDE ÇOK SIKISIK GİTMİŞİM DOKTOR LAVABOYA GİT GEL DEDİ :) ÇOK FAZLA DA SIKIŞMA BENCE :)Şuandan ıtıbaren sıkısmaya baslıyorum ben oyleyse
3 saat var dolu oldu bence sıkısmak ıcın cok guzel bı sure
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEN GEÇEN GİTTİĞİMDE ÇOK SIKISIK GİTMİŞİM DOKTOR LAVABOYA GİT GEL DEDİ :) ÇOK FAZLA DA SIKIŞMA BENCE :)Şuandan ıtıbaren sıkısmaya baslıyorum ben oyleyse
3 saat var dolu oldu bence sıkısmak ıcın cok guzel bı sure
O DEĞİŞİYOR BENCE BİZ 4700 LE KARINDAN GÖRDÜK CİHAZA GÖRE FALAN ÇOK DEĞİŞİYOR
Hadi ya gaz oldugu ıcınmı acabaBEN GEÇEN GİTTİĞİMDE ÇOK SIKISIK GİTMİŞİM DOKTOR LAVABOYA GİT GEL DEDİ :) ÇOK FAZLA DA SIKIŞMA BENCE :)
Normalde 6+2 gunluksunuz dımı masallah ırıce bır bebek sızınle olacak gıbı :)Merhaba kızlar randevudan çıktık. Kalp atışımız normal mis. Şu an her şey güzel dedi . 6+4 günlük dedi. 6 mm olmuş :)))
Merhaba kızlar randevudan çıktık. Kalp atışımız normal mis. Şu an her şey güzel dedi . 6+4 günlük dedi. 6 mm olmuş :)))
Darısı başımıza ins :) Gözün aydın cnmMerhaba kızlar randevudan çıktık. Kalp atışımız normal mis. Şu an her şey güzel dedi . 6+4 günlük dedi. 6 mm olmuş :)))
Cnm bende nagihan kara icin randevu alcaktim 29 subata kdr doluydu..Keseyi baska doktorda gorup sonunda yine ona gitcem 29 subatta..Bir arkadasim tavsiye etmisti..Sen memnun musun ?ben ıkı dojktor cnm bir ataşehire gidiyorum furkan kayabaşoğlu bapcılardada nagihan kaya
MESANE RAHME BASKI YAPIYOR DEDİ FAZLA OLUNCAHadi ya gaz oldugu ıcınmı acaba
Kesenın boyutumu canım o acaba mm mı demek ıstıyo bende mesela 0,30 cm yazıyor 3 mm demek buKızlar ya dün bi soru sormuştumm kimse bilmiyor mu cevabıultrason kağıdında 6.5cm yazıyor ne olduğunu anlamadım bilen yokmu?
MEMNUNUM CNM IYI DAVRANIYOR VE ILGILENIYOR COK YOGUN BIR DOKTOR AMA IYI ILGILENIYORCnm bende nagihan kara icin randevu alcaktim 29 subata kdr doluydu..Keseyi baska doktorda gorup sonunda yine ona gitcem 29 subatta..Bir arkadasim tavsiye etmisti..Sen memnun musun ?
Bende hatem cnm yılmaz gencoya gidiyorumevet canım ama şimdi hateme gidiyorum fiyatlar hemen hemen aynı
Cnn cm değil mm dir oKızlar ya dün bi soru sormuştumm kimse bilmiyor mu cevabıultrason kağıdında 6.5cm yazıyor ne olduğunu anlamadım bilen yokmu?
bende canım aynıymış doktorumuz :) memnun kalırız inşallahBende hatem cnm yılmaz gencoya gidiyorum
Arkadasimda ayni seyleri soyledi.Sen dogumu onda mi yapacaksin?Normal dogum yanlısıymışMEMNUNUM CNM IYI DAVRANIYOR VE ILGILENIYOR COK YOGUN BIR DOKTOR AMA IYI ILGILENIYOR
Kesenın boyutumu canım o acaba mm mı demek ıstıyo bende mesela 0,30 cm yazıyor 3 mm demek bu