• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Devam ettimi gebeliğin peki? Bende öyle yoğun olmadı. Bikaç damla geldi hastaneye koştum. O dediğin hormunun iğnesinden yapıldı. Dediğim gibi peçeteyle baktığımda bulaşıyo.

28. Haftada kaybettim ben ama o kanamalarla falan alakalı birşey yoktu sorunsuz bir gebelikti düşünülürse ama nasip .. Doktorların da deyimiyle artık gençlik cahilliği herkese demeseydin hamile olduğunu nazar diyoruz başka hiçbir sebep yok dediler 3 ay sonra hamile kaldım tekrar

Cok yaptigim soylenemez canim calisiyorum,3 buçuk yasinda oglum var..esim gecen evi supurdu..mutfak isleri yine ben de,allahtan kis çok ütü çıkmıyor. .su kritik gunleri atlatalim sonrasi.allah kerim
normal temizlik yapmaya devam ediyorum ama bişeyleri çekmeden yapmaya gayret ediyorum

temizlik malzemesi kullanmak konusunda benimde kafam karışık çamaşır suyu kullanmadan olmazki temizlik sırf bu yüzden mutfağı nasıl temizliyceğimi düşünüyorum sonuçta hijyen şuan çok önemli ama temizlik yapamazsakta hijyenik olmuyo

Eşine vericeksin kuzum ben öyle kötü oldum ki temizlik yüzünden şuan bile çamaşır suyu direk kullanmıyorum az koku gelsin tüm kapıları camları açıyorum ağzıma bone takıyorum , ben alerji oldum hatta temizlik maddeleri değince ellerim yanıyor gibi oluyor kabarıyor ve sonra derisi soyuluyor

Cab
Cnm ya senin son durum ne ben cok yorgunum hiç ayakta duramıyor kafam kalkmiyor haftaya dr a gitcem tahlilleri felan için sen nasilsin dr folikasit disinda bir ilaç felan başladımi yada nezaman basliycak diye konuştun mu benim 2gebelik 18.20.haftaya kadar zordu ama bulanti açlık tan e bunda az az yiyorum aç kalmıyorum herşey iyi de bu yorgunluk uyku hali off çok fenayim nefes alıp verirken bile yorgunlugum artıyor ve çok aşırı su içiyorum doymuyorum suya tabi tuvalettende çıkmıyor um sen neler yapıyorsun yazarmisin yaa daha 2aylik 7 ay nasil biter böyle olursa evdekiler sefil oldu
Can'ım ben sürekli evde vakit geçirmeye çakışıyorum.riskli haftalarımız 2-3 hafta kaldı.gerçi düşük riskim yok her şey çok normal çok şükür fakat ben yine imtina gösteriyorum.mide asidim sürekli var fakat kusma şimdiye kadar olmadı.ve olmayacak sanırım çünkü annemin de sorunsuz bir hamileliği olmuş bu konuda çok şanslıyım.doktorumun ricası üzerine istemediğim hiçbir şeyi yemek için ısrarcı olmuyorum fakat ceviz badem kuru üzüm ve süt-yoğurt istemesem bile tüketiyorum.her gün yarım saat hafif tempoda yürüyüş yapıyorum bizim site ormanlık alan ve havası çok temiz.stresimi atıyorum.folik asit dışında bişey kullanmıyorum.önceki gün birsürü tahlil istemişti dr um onları yaptırdım.çok hamilelik psikolojisine girmedim açıkçası.elimi karnıma götürüp sevmedim bile şimdiye dek.yolumuz uzun abartmak istemiyorum bihamikekik konusunu Can'ım.mizacım bu aslında;)

Ben de inanılmaz su içiyorum Can'ım normalde de severim su içmeyi.yorgunluğum da yürüyüş yapınca kendime geliyorum.tavsiye ederim.yürümeyince benim de kolum kalkmıyor

28. Haftada kaybettim ben ama o kanamalarla falan alakalı birşey yoktu sorunsuz bir gebelikti düşünülürse ama nasip .. Doktorların da deyimiyle artık gençlik cahilliği herkese demeseydin hamile olduğunu nazar diyoruz başka hiçbir sebep yok dediler 3 ay sonra hamile kaldım tekrar

Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım. Gerekeni yapıcaz tevekkül Allah'a...

Güzel dileklerin için teşekkürederim canım ama kendi doktorum da ayni şeyleri söyleyecek çok yıprandım gittim kan testi verdim sonuç 18303 çıktı En son geçen hafta cuma 1064du değerim iyi çıktı ama kese bozulmuş ultrason resmini gönderiyorum baksana şekli yuvarlak değil
Cnm rabbim gönlüne göre versin canını sıkma. Doktoruna git. Benimde yuvarlak ya da fasulye gibi değil keseleri. Ben dr a gittim 4+3 te kese var bebek yok dedi. Dünya başıma yıkıldı. Tek kese idi. Sonra kendi doktoruma gittim 2 kese 2 bebek ve kalp atışlarını duyduk. Sen de güzel haberler al İnş cnm.

Sevgili Arkadaşlar,
Bir haftadır sessiz bir takipteyim. İnşallah sağ salim hayırlısıyla anne olmak kısmet olur hepimize.
Benim kafam çok karışık, 14 Ocak son adet tarihimdi. 11 Şubat ise beklenen adet tarihim. 15 Şubat Pazartesi günü kan testi yaptırdım, bhcg değeri 236 çıktı.
Perşembe günü doktora gittim, ultrasonda bir şey görünmedi, doktorum görmek icin erken olabilir dedi.
Cuma ise gebelik haberimi paylaştığımız bir arkadaşımız vajinal ultrasonografi yaptı. Aynı gün bhcg değerim 1716 çıktı. Keseyi gördü, 4mm imiş. Burada yazılanları okuyunca kese olması gerekenden küçük gibi geldi ve içinde embriyo yok henüz.
Acaba 5+1'de bu kadar küçük kese çap değeriyle haftaya güzel haberler alabilecek miyim?
Her gün doktora gidip kan tahlili yaptırasım var, strese de girmemeye çalışıyorum ama, nafile :)
Bana bir akıl verin kızlar. Benim durumumda olan var mı hala? Yarın tekrar kan testi yaptırsam mı? Doktora tekrar ne zaman gitsem, hemen bu hafta mı yoksa bir hafta daha beklemeli miyim?
Sevgiler,

Sevgili Arkadaşlar,
Bir haftadır sessiz bir takipteyim. İnşallah sağ salim hayırlısıyla anne olmak kısmet olur hepimize.
Benim kafam çok karışık, 14 Ocak son adet tarihimdi. 11 Şubat ise beklenen adet tarihim. 15 Şubat Pazartesi günü kan testi yaptırdım, bhcg değeri 236 çıktı.
Perşembe günü doktora gittim, ultrasonda bir şey görünmedi, doktorum görmek icin erken olabilir dedi.
Cuma ise gebelik haberimi paylaştığımız bir arkadaşımız vajinal ultrasonografi yaptı. Aynı gün bhcg değerim 1716 çıktı. Keseyi gördü, 4mm imiş. Burada yazılanları okuyunca kese olması gerekenden küçük gibi geldi ve içinde embriyo yok henüz.
Acaba 5+1'de bu kadar küçük kese çap değeriyle haftaya güzel haberler alabilecek miyim?
Her gün doktora gidip kan tahlili yaptırasım var, strese de girmemeye çalışıyorum ama, nafile :)
Bana bir akıl verin kızlar. Benim durumumda olan var mı hala? Yarın tekrar kan testi yaptırsam mı? Doktora tekrar ne zaman gitsem, hemen bu hafta mı yoksa bir hafta daha beklemeli miyim?
Sevgiler,
Bence hic degerlere felan takilma.Dollenme zamanlari farkli herkesin bebisinin.Ben ikizlerimde adetim gectikten sonra test yaptirdim deger sadece 20 idi bu degere ragmen ikizlerim oldu :) 1600lu degerlerde ancak kese gozukur,bebisi bir hafta sonra gorebilirsin.

Bende araniza katildim sat7 ocak lesemizi ve kalp atisimizi duyduk cok sukur ama biraz sivi var kese etrafinda dedi rapor verdi 10 gun progestana devam 1 haftadir bulantidan oluyorum kizimda da ayniydi surekli cikariyorum durmadan bu hsmileligimde ayni bu da kizdir deniliyor kesede de sagda bebegim pitir pitir kalbi atiyordu

Ben de bugün gittim kontrole bebişin kalp sesini duyduk herşey yolundaydı. Benim kilolar dışında 16 günde 3 kg aldım her hamileliğimde böyle oluyor ilk üç ay luzumsuz bi dürü kilo alıyorum.
gözün aydin canım kaç haftalik bebegin bende ne zaman gitsem diye düşünüyorum da kalp atmi için ?

Merhaba kızlar ben de 5+5 günlük hamileyim. Keseyi de kalp atışlarını da henü görmedik bu cuma gidicem sizce daha önce mi gitmeliyim kese için

Keşke dediğin gibi olsa ultrason resmimi gördün mü atmıştım kese hem düzensiz hemde içinde gölge gibi bişey var o ne olabilir acaba doktor sağlıksız kese düzelmez içinde embriyo yok
canım devlet hastanesine mi gittin. sakin moralini bozma biraz bekle bebegin görünmemesi çok normal hatta gidebilirsen hemen yarın başka bir doktora görün yanlış görmüş olabilir ve bol bol ayetel kursi oku

Bence hic degerlere felan takilma.Dollenme zamanlari farkli herkesin bebisinin.Ben ikizlerimde adetim gectikten sonra test yaptirdim deger sadece 20 idi bu degere ragmen ikizlerim oldu :) 1600lu degerlerde ancak kese gozukur,bebisi bir hafta sonra gorebilirsin.

O zaman bu hafta Cuma günü için tekrar randevu alayım madem.
Seni tebrik ederim, ikizlere minik kardeş de süper olur, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin, maşallah :)

Kız ve erkek anneleri onlarda gebelikteki durumlarinizi yazsaniz ya ben ben iki oğlum da da ekşi ile taki şeker testinde serbeti içtim tatliya sardim belim agrirdi ve ama ikisi farklı tek benzerleri ekşi yememdi birinde 20 kg aldim çok bulanti olmadı ara ara 2.de ful bulanti 16.18 .haftada bitti ama hep enerjiktim 2.de 5.8kg gibi doğurdum 3.5 kg dogdular

Back
X