• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar kanamam çok değil iki-üç saatte tam kırmızılaşmadan 3-5 damla geliyor. Yalnız şu anda sağ kasığımada ağrı girdi orta şiddette. Hatta makata doğru baskılıyor ağrı. Tecrübeleriniz varsa bana benzer beni aydınlatırmısınız:110:

kizlar ben ayin 18 inde doktora gitmistim ayin 29 una kontrole cagirdi ama randevu mu almam gerek yoksa 10 gun dolmadigi icin gerek yok mu

Sanırım kızım olucak göğüslerimin rengi açılıyor ilkinde koyulaşmıştı ..

Böyle bir şey mi varmış? =))
Yalnız ben de kontrol ettim, koyulaşmış, bakalım her şey yolunda giderse ancak birkaç ay sonra bu teorinin gerçekliğini test edebileceğiz =)

Kızlar kanamam çok değil iki-üç saatte tam kırmızılaşmadan 3-5 damla geliyor. Yalnız şu anda sağ kasığımada ağrı girdi orta şiddette. Hatta makata doğru baskılıyor ağrı. Tecrübeleriniz varsa bana benzer beni aydınlatırmısınız:110:

İnşallah hiçbir sorun yoktur. Tecrübem yok ama doktor böyle bir şey yaşarsam (minik kanama ya da kanama benzeri akıntılar gibi) gece gündüz demeden hemen ona telefon açmamı tembih etti.
Eğer için rahat etmeyecekse sen de mi öyle yapsan acaba?

Böyle bir şey mi varmış? =))
Yalnız ben de kontrol ettim, koyulaşmış, bakalım her şey yolunda giderse ancak birkaç ay sonra bu teorinin gerçekliğini test edebileceğiz =)

Evet bende inanmamıştım ama ilk gebelikte doğru çıktı , ilkinde koyulaştı çok erkekti cinsiyeti bakalım bu ne olucak :)

Tatlım nasıl oldun şimdi... İmkanın varsa bir acile gidip bebeği görseydin... Kanamanın her türlüsü kontrol ister diye biliyorum... İnşallah sorun yoktur...

Ben hiç dikkat etmedim ilklerde... 3. olacak benim... Ama içime kız doğuyor bakalım hayırlısı...

Bende etmemiştim doktorum Dedi mememde kitle vardı kontrole derken oğlan mı olucak Dedi evet nerden bildiniz dedim kahverengi aşan çok genişlemiş ve koyulaşmış senin Dedi bende şaşırmıştım , şimdi yine genişledi ama koyulaşmadı azıcık açıldı geliyor eşimde aynısını Dedi :) bu cinsiyet teorilerine bakarsak top çıkıyor benim aslında tövbe tövbe :KK54: erkek belirtileri de var kız da şuan karar aşamasında gibi :KK48:

Can
Sevgili Arkadaşlar,
Bir haftadır sessiz bir takipteyim. İnşallah sağ salim hayırlısıyla anne olmak kısmet olur hepimize.
Benim kafam çok karışık, 14 Ocak son adet tarihimdi. 11 Şubat ise beklenen adet tarihim. 15 Şubat Pazartesi günü kan testi yaptırdım, bhcg değeri 236 çıktı.
Perşembe günü doktora gittim, ultrasonda bir şey görünmedi, doktorum görmek icin erken olabilir dedi.
Cuma ise gebelik haberimi paylaştığımız bir arkadaşımız vajinal ultrasonografi yaptı. Aynı gün bhcg değerim 1716 çıktı. Keseyi gördü, 4mm imiş. Burada yazılanları okuyunca kese olması gerekenden küçük gibi geldi ve içinde embriyo yok henüz.
Acaba 5+1'de bu kadar küçük kese çap değeriyle haftaya güzel haberler alabilecek miyim?
Her gün doktora gidip kan tahlili yaptırasım var, strese de girmemeye çalışıyorum ama, nafile :)
Bana bir akıl verin kızlar. Benim durumumda olan var mı hala? Yarın tekrar kan testi yaptırsam mı? Doktora tekrar ne zaman gitsem, hemen bu hafta mı yoksa bir hafta daha beklemeli miyim?
Sevgiler,
anım herşey bence oldukça düzgün gidiypr. Bende 5 de gittim kese 4 mm yakın çıktı vajinal bakıldı ve cihaza göre 4+6 çıktım. Yani biraz geç döllenmiş. Canını sıkma. 10 gün git tekrar canım. Aks bir durum olsaydı dr söylerdi. Ve bu dönem ihityacın olan tek şey stres. Geçen baktırdım kese 12 mm olmuş 6 olmam gerekirden 5+6 çıktım .içinde zorda olsa bebeği gördük. Daha küçüktü çünkü: herkesin ki bir olmuyor cnm. Kimi 4 haftalıkken görüyor kimi 8 haftada. Canını sıkacak bir durum yok cnm

Güzel dileklerin için teşekkürederim canım ama kendi doktorum da ayni şeyleri söyleyecek çok yıprandım gittim kan testi verdim sonuç 18303 çıktı En son geçen hafta cuma 1064du değerim iyi çıktı ama kese bozulmuş ultrason resmini gönderiyorum baksana şekli yuvarlak değil
Canım benim son adetim 5 ocak bende hemde vajinal baktığı halde birşey görmedi ve bana bu tür cümleler kurmadı sana neden kurdu ki anlamadım. Daha kÜçük değil mi? Sonuçta 5 haftalıksın daha. Bence başka dr git. Ya da biraz bekle...

Günaydın kızlar

Sabah kahvaltımı yedim geldim

Ezine peynir, salata , domates , tam buğday ekmeği ve 1 yumurta.

Şuanda özel sigortamı kontrol ediyordum , hafta sonu gittiğim doktorun muaynesi 1600 tl demiştim yani biz oraya gittiğimizde öğrendik ancak biz hastanenin sigorta şirketinden özel sigortamız var belki indirim olur ona göre almışlardır ücret diye düşündüm neyse baktım şimdi tam 1333 tl çekmişler muayneden . Yüreğime indi ne kadar pahalı ya doktor cok ıyıde ona ulasmak oyle zorkı. sımdı hastaneyı arıcam umarım tam 1 ay kontrol suresı vardırda 1 ay boyunca 1333 ıcın her hafta dr gıderımde ıcımde kalmaz barı ne dıyım :KK17:

Buarada bende geç döllenmeyim 5+4 dedi doktor ama 10 gün sonra geldiğinde bakalım dedi tekrar hafta hesabı bakalım ne olacak

Kızlar bebeğiniz kesenin sağında mı solunda mı? Solda olunca erkek sağda olunca kız oluyormuş. Oğlumun kağıtlarına baktım solda duruyomuş. Şimdiki sağda duruyor. Hadi hayırlısı:)

Va

jinal baktığında tam tersi oluyormuş benim vajinal kesenin solundaydı yani normal de sAğda. Benim kide ozmn kız:). Oğlumun ki yanımd değilmkağıtları olsaydı Bakacaktım

Şimdi baktım oğlumunkine tam ortada canım:) aman allahım aklıma kötü kötü şeyler geldi:)) ben de şunu duymuştum kese yuvarlak ise kız fasülye gibiyse erkek. Ayrıca yumurtlama gününden sonra dçllendi ise kız hemen döllendiyse erkek. 3. Eğer enfeksiyonun varsa kız olurmuş. Bunu hamile kalmamı sağlayan kadın doğumcu dedi. Sen zaten böyle hamile kalırsan kızın olur. Nrden dedim. Enfeksiyonunolanın kızı oluypr dedi:))

Kızlar ev işini napıyosunuz ya?

Kızlar ben oglumun butun usg kagıtlarını albume koymustum doktordan gelır gelmez hemen baktım oglumla aynı yerde yenı bebek :) Bır tanede kaybettıgımız vardı mesela o tam tersıydı.
Vajınal bakıldı solda gozukuyor yanı sağda , Sağda arada evet bende agrı hissediyorum bazende bel kemiğimde ya da legen kemiğimi denir bilemedim.
Buarada papatyadiyari papatyadiyari nerden bilicez ama nasıl döllendiğini mesela bizimkiler geç döllenmiş, geç mi yumurtlamışız yoksa geç mi tutunmuş bebek acaba?

A Ankaaa Buarada ben ev işi hiç yapmıyorum canım . Kadın geliyor bana ama 3 hafatdır gelemedi habire dr gittiğimiz için. Bu onumuzdekı hafta gelıcek. Bu surecte esım evı spuruyor ve yerlerı sılıyor. ben yemek yapıyorum tuvaletı yıkıyorum camasır katlıyorum serıyorum utuluyorum o kadar. Kı cok ıs yaptıgımda hamıle oldugumu hatırlatacak agrılarım olup rahatsız hıssedıyorum kendımı bırde cok su ıcmedıgımde tuvalete gıttımızde sankı batma oluyor gıbıme gelıyor

Gittim canım moralim okadar bozuk ki anlatamam ruh gibiyim kaç saattir, doktor kese sağlıklı değil embriyo da yok dedi dünya başıma yıkıldı geçen hafta kendi doktorum hersey çok normal uyumlu dediği için kendimi hep iyiye hazırlamıştım bu sefer olur sandım ama yine olmadı :KK43:

Güzel dileklerin için teşekkürederim canım ama kendi doktorum da ayni şeyleri söyleyecek çok yıprandım gittim kan testi verdim sonuç 18303 çıktı En son geçen hafta cuma 1064du değerim iyi çıktı ama kese bozulmuş ultrason resmini gönderiyorum baksana şekli yuvarlak değil

Keşke dediğin gibi olsa ultrason resmimi gördün mü atmıştım kese hem düzensiz hemde içinde gölge gibi bişey var o ne olabilir acaba doktor sağlıksız kese düzelmez içinde embriyo yok

İross ben sana göre büyüğüm oldukca buyugum hemde
benım sata gore 5+4,'teki usg de kese oldugunu bıle anlayamadılar. düzensiz sınırlı kıst olarak değerlendırmıslerdı bak boyleydı , altakı resım kese yanı sımdı kese oldu yusyuvarlak bence bos gebelıkse bıle kaybedecegın bısey yok 10 gun daha bekle hıc bıyere gıtmeden. 29 subatta kalp atısları ıcın cagırdı doktor benı bekle lutfen

Eklentiler

• 20160214222052.webp
    20160214222052.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 68
Can
anım herşey bence oldukça düzgün gidiypr. Bende 5 de gittim kese 4 mm yakın çıktı vajinal bakıldı ve cihaza göre 4+6 çıktım. Yani biraz geç döllenmiş. Canını sıkma. 10 gün git tekrar canım. Aks bir durum olsaydı dr söylerdi. Ve bu dönem ihityacın olan tek şey stres. Geçen baktırdım kese 12 mm olmuş 6 olmam gerekirden 5+6 çıktım .içinde zorda olsa bebeği gördük. Daha küçüktü çünkü: herkesin ki bir olmuyor cnm. Kimi 4 haftalıkken görüyor kimi 8 haftada. Canını sıkacak bir durum yok cnm

Teşekkür ederim, içime su serptiniz. İnşallah her şey yolunda gider. Sabırsızlanıyorum, şu bi hafta on gün ne kadar uzunmuş geçmek bilmiyor.
Sizin son adet tarihimiz neydi?

Tatlım nasıl oldun şimdi... İmkanın varsa bir acile gidip bebeği görseydin... Kanamanın her türlüsü kontrol ister diye biliyorum... İnşallah sorun yoktur...

Canım sabaha kadar bişi gelmemiş.Dün acilde iğne yapmışlardı tutturucu. öyle peçeteye bulaşıyor. Gidicem bugünde dr bulamadım. ulaşmaya çalışıyorum. Ağrı kalmadı. belkide tutunma sancısıydı. öyle umud ediyorum. Geçen perşembe kese bile göremedim ben :( Değerim 1200 lerdeydi. Gitsem görürmüyüm acaba

Çok sevindim inan ben de benzer bir sıkıntı yaşadığım için sözlerin yüreğime su serpti.
Muayene ücreti biraz yüksekmiş ama bence gittiğine değmiştir.
Progestanı ben de her gün kullanıyorum dr.önlem olarak verdi hem clexane hem de coraspirin kullandığım için kanama riskine karşın 200mg
Progestan dr vermedı ama kendı kendıme alıp ıcsemmı dedım bırde doktor yurt dısına gıtmıs suanda ulasmaıyorum belkıde gerek yok dıcek ama ne zararı olabılır kı dıye dusunuyorum .

Gozun aydin canim kalp atisi icin ne zaman gideceksin ? Ben hayla gitmedim doktora 27 si gidicem insallah kalp atisinida duyarim :KK200:
Banada 29 subatta gel dedı canım ınsallah guzel sonuclanır, benım suanda takvım adete gore ama ben senınleyım galıba dımı?

Back
X