- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
bebek değil belki ama keseyi görebilirsin. bende de öyle oldu...Kızlar bişiy dicem.
Yarın ilk defa doktora gidicem çok hyecanlıyım ..
Bebeği görebilir miyim acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebek değil belki ama keseyi görebilirsin. bende de öyle oldu...Kızlar bişiy dicem.
Yarın ilk defa doktora gidicem çok hyecanlıyım ..
Bebeği görebilir miyim acaba?
canım devlet hastanesine mi gittin. sakin moralini bozma biraz bekle bebegin görünmemesi çok normal hatta gidebilirsen hemen yarın başka bir doktora görün yanlış görmüş olabilir ve bol bol ayetel kursi oku
Bende 1 haftadır oyleyım yemek gormek istemıyordum sukur 2 gundur iyiyim hamile değılken olsaydı ya bu istahsızlıkkızlar ben ne yiyeceğimi şaşırdım. süt yumurta yoğurt kuru yemiş tatlı yiyemiyorum. dün aklıma geldi kurufasulye haşladım iş çıkışı onu yemeyi düşünüyorum. sabah küçük bir tost yedim. dün akşam yemedim. yeşil elma yiyorum midem bulanınca. acıkınca beyaz leblebi. bebek kötü etkilenmiyordur değil mi
aramızda çok fark yok bendede bulantı falan yok çok sukur kız anneye çekermıs benım anacımda hiç çekmemis bende istahsızlık vardı açlıktan ıyıce halsiz dusmustüm sukur atlattım onlarıda ins problemsız sekilde tamamlarız gebeliğimizi bide ben ders calısıyorum iyi olmam gerekkızlar benim hiç bulantı kuSMA basdonemsi vs yok sadece halsizlik var benim gibi olan var mı acaba yada daha erken mi? doktorum a sordum ne guzel işte korkma dedi sizde durum nedir?
canım kalp taşını duyarsan haber verir msn bizede aramızda 3 gün var duruma göre bende kalp atışı için doktora gidicem inslhBende 1 haftadır oyleyım yemek gormek istemıyordum sukur 2 gundur iyiyim hamile değılken olsaydı ya bu istahsızlıkbebek ilk 3 ay anneden alırmıs canım korkma yani sen bebek etkılınmez ame kendın için yemeye çalıs
aramızda çok fark yok bendede bulantı falan yok çok sukur kız anneye çekermıs benım anacımda hiç çekmemis bende istahsızlık vardı açlıktan ıyıce halsiz dusmustüm sukur atlattım onlarıda ins problemsız sekilde tamamlarız gebeliğimizi bide ben ders calısıyorum iyi olmam gerek
yinede tevekkül et herseyin hayirlisi olsun inslh Allah buyukDevlet hastanesi değil canım kendi doktorum muayenesi var ama cumartesi randevum vardı telefon etti sekreteri randevuyu iptal etti acil bişey çıkmış bende Medicana ya gittim ordaki doktoruda araştırdım baya beğenilen bir doktor ama hiç umut vermedi ben cleaxen iğne kullanıyorum artık kullanma dedi o derece yani![]()
Canım kalp atışlarını duydun mu senbebek değil belki ama keseyi görebilirsin. bende de öyle oldu...
Canım benim son adetim 5 ocak bende hemde vajinal baktığı halde birşey görmedi ve bana bu tür cümleler kurmadı sana neden kurdu ki anlamadım. Daha kÜçük değil mi? Sonuçta 5 haftalıksın daha. Bence başka dr git. Ya da biraz bekle...
Canım benim son adetim 5 ocak bende hemde vajinal baktığı halde birşey görmedi ve bana bu tür cümleler kurmadı sana neden kurdu ki anlamadım. Daha kÜçük değil mi? Sonuçta 5 haftalıksın daha. Bence başka dr git. Ya da biraz bekle...
Bana kese bozuk ve sağlıksız zaten embriyo da oluşmamış dedi yeni daha oluşur veya kese düzelir dedim boşuna beklersin artık hiç bişey olmaz dedi bugün 14de kendi doktoruma randevu aldım korku içinde bekliyorum![]()
Tabiki verırımcanım kalp taşını duyarsan haber verir msn bizede aramızda 3 gün var duruma göre bende kalp atışı için doktora gidicem inslh
Bende 1 haftadır oyleyım yemek gormek istemıyordum sukur 2 gundur iyiyim hamile değılken olsaydı ya bu istahsızlıkbebek ilk 3 ay anneden alırmıs canım korkma yani sen bebek etkılınmez ame kendın için yemeye çalıs
aramızda çok fark yok bendede bulantı falan yok çok sukur kız anneye çekermıs benım anacımda hiç çekmemis bende istahsızlık vardı açlıktan ıyıce halsiz dusmustüm sukur atlattım onlarıda ins problemsız sekilde tamamlarız gebeliğimizi bide ben ders calısıyorum iyi olmam gerek
Ben kalp atısları baslayınca olacagını dusunuyorum kendımle ılgılı ama hıc olmayan ınsanlar elbette var bende sadece yorgunluk var suandakızlar benim hiç bulantı kuSMA basdonemsi vs yok sadece halsizlik var benim gibi olan var mı acaba yada daha erken mi? doktorum a sordum ne guzel işte korkma dedi sizde durum nedir?
sana kesemın resmını gonderdım gordun muDevlet hastanesi değil canım kendi doktorum muayenesi var ama cumartesi randevum vardı telefon etti sekreteri randevuyu iptal etti acil bişey çıkmış bende Medicana ya gittim ordaki doktoruda araştırdım baya beğenilen bir doktor ama hiç umut vermedi ben cleaxen iğne kullanıyorum artık kullanma dedi o derece yani![]()
Allah korusun hasrett senın enf kulturdemı cıktı ıdrar testınde mı?Arkadasım aradı komsusu 4 aylık hamile ondada ıdrarda mikrop çıkmıs hemen hastaneye almıslar kesin benıde alırlar bugun![]()
Arkadaşlar meraba bende tüp bebek tedavisyle pozitif sonuç aldım ancak beta değerlerimde düzensizlk var ilk başta 2 ye katlamadı sonra katladı ölçüme ara verdim sonra merak ettm tekrar ölçtrdm gayet güzel ilerlemiş ve 1000 olmuştu ama ondan iki gün sonra hafif pembe lekelenmem oldu ve tekrar beta baktrdğmda 1350 olduğunu gördük..en son ölçüm cuma günüydü ogün doktra gittm keseyi göremedi 1 hafta bekleylm dedi. İçinzde beta değeri böyle olup keseyi göreniniz varmı lütfen yardım edin ne düşüneceğimi şaşrdım![]()
Bende bi haftada bi kilo vermisim insallah hem bebek saglikli olur hem biz cok kilo almayiz ama onemli olan onlarin sagligiaynen canım ya önce benim iştahımı hiç bi şey kesemez diyordum meğer varmış öyle bir şey. kilolu hamile kaldım çok dikkatli olmam lazım gerçi. 2 haftadır en doğru düzgün bir şey yemiyorum ama zayıflamıyorum da sanki. bi kilo falan gitti. normalde bu kadar aç kalsam çok kilo verirdim diye düşünüyordum.
Geçmiş olsun canım... Görünmeyebilir evet... O aklıma gelmedi benim... Telefonla danış istersen doktora ulaşırsın inşallah...
Bana verdi doktor.. İçmek fayda etmez dedi vajenden uygulayacaksın dedi... Ağrın sızın yoksa gerek yoktur... Benim çok şiddettli ağrılarım vardı ondan verdi dr...
Bana kese bozuk ve sağlıksız zaten embriyo da oluşmamış dedi yeni daha oluşur veya kese düzelir dedim boşuna beklersin artık hiç bişey olmaz dedi bugün 14de kendi doktoruma randevu aldım korku içinde bekliyorum![]()
Benm ilk değerim 59 ikigün sonra 67 iki gin sonra 90 ikigün sonra 198 oldu. Doktrm tekralama 3 hafta sonra kalp atımına gel dedi. Ben dayanamayıp 4 gün sonra yine baktrdm 1000 olmuştu çok rahtlamştm artk katlıyor diyo ama ondan iki gün sonra baktrdğmda 1350 olmuş.. En son cuma baktrdm sonra tekrar baktrmadm şuan ne alemde bilmyrm ama çok korkuyorumBen kalp atısları baslayınca olacagını dusunuyorum kendımle ılgılı ama hıc olmayan ınsanlar elbette var bende sadece yorgunluk var suanda
sana kesemın resmını gonderdım gordun mu
Allah korusun hasrett senın enf kulturdemı cıktı ıdrar testınde mı?
Dğerin kacken basladınız olcmeye bılmıyorum ama benımde betam bastan guzel katladı sonra yavasladı ancak bı sorun yok cok sukur
bende şuan aynısını yaşıyorum canım kasık ağrısı göğüs ağrısıMerhaba canim ben ilk olarak kasik ve goğus ağrisi yasadim birde akintim cokdu