• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bana kese bozuk ve sağlıksız zaten embriyo da oluşmamış dedi yeni daha oluşur veya kese düzelir dedim boşuna beklersin artık hiç bişey olmaz dedi bugün 14de kendi doktoruma randevu aldım korku içinde bekliyorum :KK43:

Ya rabbim ne kadar dengesiz doktorlar var,sen içini ferah tut canım dualarmzla insallah saglikla kucağına alirsin.

Benim adetim geçene kadar hiç belirtim olmadı canım adet olmam gereken gün yolculuk yapmıştım eve giderken ıslaklık hissettim adet oldum sandım ama beyaz akıntıymış :) hatta o kadar ihtimal vermedim ki memlekete gitmiştim bulaşık yıkıyordum kızkardeşim bırak ben yıkarım belki hamilesindir dedi hayır imkansız dedim inanmadı karnımı yumrukladım :KK48: Al bak yok işte dedim :) meğerse bebeğimi dövmüşüm haberim yok :oops:
kişiden kişiye değişiyor demekki ama benim ağrım var kasıklarımda bir hafta oldu idrar testinde hep negatif kanda baktıracam bi de

Benm ilk değerim 59 ikigün sonra 67 iki gin sonra 90 ikigün sonra 198 oldu. Doktrm tekralama 3 hafta sonra kalp atımına gel dedi. Ben dayanamayıp 4 gün sonra yine baktrdm 1000 olmuştu çok rahtlamştm artk katlıyor diyo ama ondan iki gün sonra baktrdğmda 1350 olmuş.. En son cuma baktrdm sonra tekrar baktrmadm şuan ne alemde bilmyrm ama çok korkuyorum
beniö şöyle oldu
62 - 94-220-1112-1761-2667- ve en son cuma aksamı 4068 oldu 220 ıle 1112 arasında 4 veya 5 gun var

buarada dr keseyı gordumu ?

Kızlar kanamam çok değil iki-üç saatte tam kırmızılaşmadan 3-5 damla geliyor. Yalnız şu anda sağ kasığımada ağrı girdi orta şiddette. Hatta makata doğru baskılıyor ağrı. Tecrübeleriniz varsa bana benzer beni aydınlatırmısınız:110:
Ne yazikki sana birsey dememeliyiz dr a git olabilir diyorsa yat hep yat 12. Haftada tutunurda rahat bir nefes alırsın inşallah cnm

Böyle bir şey mi varmış? =))
Yalnız ben de kontrol ettim, koyulaşmış, bakalım her şey yolunda giderse ancak birkaç ay sonra bu teorinin gerçekliğini test edebileceğiz =)
Yaa benim iki oğlum da kap kara mor olmuştu ama bu kez pembe yavru ağzı hadi bakalim 12.13.haftalarda görünebilir bakalim ilk cinsiyeti kim görecek yazacak

beniö şöyle oldu
62 - 94-220-1112-1761-2667- ve en son cuma aksamı 4068 oldu 220 ıle 1112 arasında 4 veya 5 gun var

Çok kurcalama 9 ay bitmez kendine dikkat et koku bulantı basladimi kalp atışı tam düzenli ve dr ne dediyse ozaman git canin sıkılmaz gittinmi görürsün pıt pıt ları

kizlar ben ayin 18 inde doktora gitmistim ayin 29 una kontrole cagirdi ama randevu mu almam gerek yoksa 10 gun dolmadigi icin gerek yok mu
Tabiki randevu al 10 dolmadan ücret çıkmaz ama randevu al devlette ise gittiğin rendevu alirken deme randevu diye vermiyor direk git diyor ama hastane kabul etmiyor sorun yapıyor

beniö şöyle oldu

Benm geçen cuma gttim doktra 1350 idi değer göremedi karından ama değer düşük olduğu için görünmyrdr 1 hafta sonra bakalım tekrar dedi. Siz gördünzmü keseyi ve kaçıncı haftadsnz şuan. Doktrnz artşlar için ne diyor size

irosss irosss cnm bendede ayni durum vardi şekli bozuk bir kese arkada gölge gibi biseyler ve icerde kanama olmus dr iyi kötü bisey diyemem 1hafta sonra gel dedi 1hafta sonra gölgeler gitti iceri temiz ve sağlıklı bi kese görünüyo 10.12 gune kalp atisi alcaz dedi bir nokta gibi bir yer gosterdi burda galiba burdan görcez kendisini 10.12 gun dedi 8.9 gun hittim 7+1gunde kendi ve kalp atisini gördüm bu hafta cuma ilk tahlil leri vercem inşallah daha kaliteli bir hastane ve ultrason da

Eklentiler

• 1456143350695-46186881.webp
    1456143350695-46186881.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 35
Çok kurcalama 9 ay bitmez kendine dikkat et koku bulantı basladimi kalp atışı tam düzenli ve dr ne dediyse ozaman git canin sıkılmaz gittinmi görürsün pıt pıt ları
Insallah canım zaten olumsuz dusunmuyorum suanda
Allahtan hayırlısı hakkımızda ınsallah

Benm geçen cuma gttim doktra 1350 idi değer göremedi karından ama değer düşük olduğu için görünmyrdr 1 hafta sonra bakalım tekrar dedi. Siz gördünzmü keseyi ve kaçıncı haftadsnz şuan. Doktrnz artşlar için ne diyor size
ben perintalojıye gıttım hıc kımseden net bısey duyamayınca bende dıs gebelıkten suphelendıler 1112 ıken deger kese gıbı bısı gorduler ancak 1 hafta sonra deger 5000 kusur oldugunda gorebıldım ben keseyı tam olarak .
Suanda gıttım dr ben betaya tkaılmıyorum cokta sıkıntılı degıl dıyor buarada vajınal baktırmalıydın karından 6000 den asagı gorunmuyor dıyorlardı

Kızlar benım ıcın cınsıyet fark etmez
Allah saglıkla nasıp etsın 1 oglum var 1 oglum daha olması benı uzmez kız olsada uzmez ben notr'um

Back
X