• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bana dış gebelik teşhisi koyuldu. Sağ tüp yolunda. Hayırlısı olsun benim yolum bu kadarmış kızlar. Tecrübeniz varsa dış gebelikle paylaşırsanız sevinirim. Tekrar hamile kalma şansım olabilirmi

Amin inşallah hepimizin sonu güzel olur canim sağ salim kavusalim bebislerimize:) sağ olan büyüyor diyorlar ya canım çocuk bereket huzur mutluluk ikizde olsa tekte olsa Allah acılarını gostermesin yeter ki bi şekilde yetiştirilir
Amin canim insaAllah.Cok guzel bir nimet,Rabbim yokluklarini gostermesin bizleri evlatlarimizla sinamasin insaAllah.

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katılıyorum. 5 haftalık hamileyim. 2. Bebeğim olucak nasipse. Yalnız şöyle Bi durum var. Beta hcg 1300 progesteron 5. Doktorum anlam veremedim gelince konuşuruz dedi. Yaşayan bilen başına gelmiş birini tanıyan varsa fikirlerini söyleyebilirmi?

Bende hoşgeldim sanırım.

İros naptiki acaba

Canim diğer doktorun dediği kadar kötü değil durum ama şansım %50 kesem normalmış bebekte var kalp atışı da var dakikada 170atıyomus buraya kadar herşey Güzel ama plesenta çok büyükmüş 2cm doktor eğer büyümez böyle kalırsa şansımız var büyürse maalesef kalbini durdurur bebeğin dedi tek sorun bu baska da sorun yokmuş 2hafta sonra gel dedi ama hazırlıklı ol durabilir dedi :(

Hayirlisi olsun canim gonlunden ne geciyorsa.Herkes bana bir kiz bir erkek diyordu ama benim gonlumden hep iki kiz geciyordu oyle oldu cok sukur :)
Sağlıkla büyütün ikizlerinizi inşallah.Ve tabi yeni mucizenizi de Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Tüp bebek mi ikizleriniz?

Canim diğer doktorun dediği kadar kötü değil durum ama şansım %50 kesem normalmış bebekte var kalp atışı da var dakikada 170atıyomus buraya kadar herşey Güzel ama plesenta çok büyükmüş 2cm doktor eğer büyümez böyle kalırsa şansımız var büyürse maalesef kalbini durdurur bebeğin dedi tek sorun bu baska da sorun yokmuş 2hafta sonra gel dedi ama hazırlıklı ol durabilir dedi :(
irosss irosss canim napdin insallah guzel haberler verirsin

Canim diğer doktorun dediği kadar kötü değil durum ama şansım %50 kesem normalmış bebekte var kalp atışı da var dakikada 170atıyomus buraya kadar herşey Güzel ama plesenta çok büyükmüş 2cm doktor eğer büyümez böyle kalırsa şansımız var büyürse maalesef kalbini durdurur bebeğin dedi tek sorun bu baska da sorun yokmuş 2hafta sonra gel dedi ama hazırlıklı ol durabilir dedi :KK43:
Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi nasib etsin inşallah... hiç moralini bozma bol bol dua et tesbih çek tatlım...

Canim diğer doktorun dediği kadar kötü değil durum ama şansım %50 kesem normalmış bebekte var kalp atışı da var dakikada 170atıyomus buraya kadar herşey Güzel ama plesenta çok büyükmüş 2cm doktor eğer büyümez böyle kalırsa şansımız var büyürse maalesef kalbini durdurur bebeğin dedi tek sorun bu baska da sorun yokmuş 2hafta sonra gel dedi ama hazırlıklı ol durabilir dedi :KK43:
Canim bak kalbi atiyor bebeyinin insallah hic durmuyacak 2 hafta sonrada guzel haberlerle gelirsin insallah

Canim hic canini sıkma herseyi Rabbim bilir.Varsayimlarla boyle konusan doktorlardan hic haz etmiyorum.Soyle olursa boyle olur boyleyse soyle... Niye buyusun hersey yolunda masaAllah, bence su an icinde kalbi atan minik mucizeni dusun mutlu ol.Tedirgin olup bebisinide uzme,onlar hissederler :)

Kese küçük olsa dert büyük olsa dert hep böyle yürek çarpıntısi yaşayacağız anlaşılan. Ama yine de şükür ki kalp atışı embriyo hepsini görmüssun. Bu bile bir umuttur en azından. Ben henüz kalp atışını da duyamadim embriyo da gorunmuyo. Bugün doktordaydim ve gittiğim 3. Doktor bu. Korkularımi anlattım önceki dusuklerimi ve bu seferki belirsizliğin beni çok tedirgin ettiğini. Evet şu an gorunmuyo ama kesen ve kesenin sınırları çok düzgün. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum dedi. Yarin detaylı ultrason a gönderdi beni bakalım insallah yarın belli olacak her şey. Umarım sen de ben de bu gunlerimize güler geceriz

benıim rubella sınır değerde cıktı. ıleri tahliller ıstedıler 10 gun sonra cıkacak moralım cok bozuk cumadan beri. o degerler de pozitif cıkarsa gebeligi sonlandırmak lazım dedı doktor. napcaö bilmiyorum hıç.
özelde bı yerde yaptırdım orda da normal sınırlarda cıktı. ama özele güvenmeyin dedıler. kafam cok karısık.
O nedir genel bir hastalığı n mi var neden gerek duyuldu bana eşin le kan uyuşma zligin varmi dedi yok dedim kan gurubuna baktı haftaya bazı tahliller var git dinler bunlar ac karın la vereceksin dedi devlet hani devlet e güven mek yok ama benim önce özeldeki dr umum burda riskli çıkmış git devlette yap onu getir bakalim derdi

Tabiiki hosgeldin,hayirli olsun :) Kendi adima kusura bakma gormemistim mesajini :)

Ne kusuru. Biraz alıngan hissediyorum kendimi. Hoş buldum. Kızımda buradaki grupla en son dogum hikayelerimizi ve bebeklerimizi konuşuyorduk. İnşallah hepimizin sohbeti tekrar o günleri görsün. Bide progesteron Hakkı'nda bilgisi olan varsa Cidde'n fikre ihtiyacım var.

Arkadaslar folik asidi aç karna mi iciosunuz yoksa tok mu. Hap kutusunun uztunde ac ve tok ust uste yazilmis da anlamadim. Doktorunuz ne tavsiye etti size.

Back
X