• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ilk hamileliğimde de bunda da hiç hamilelik belirtim olmadı.

hatta ilki sezeryan olduğu için doğum belirtim de olmadı.
hatta son ay bebek aşağı iner, aşağıda rahatsızlık verirmiş ya, o da olmadı, son haftaya kadar karın tepede dolaştım.
:)

herkes farklı, dert etme.
Çok sağol canım yaa,sanki belirtiler olmayınca bazı şeyler yolunda gitmiyor gibi hissinden kurtulamiyorum.inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Ben duygu değişimi ve kasık ağrrısı dışında pek gebelik belirtisi yaşamadım mide bulantısı baş dönmesi yeni yeni başlıyor her gebelik özeldir canım sadece herkeste ortak okuduğum bişi var kasık ağrısı
Allahtan kasık ağrısı oluyor arada,kanamalar olup da doktora gidince kalp atışlarını görünce anlıyorum hamile olduğumu.

yakinmis aramız bende 5+6 da keseyi gördüm 2 hafta sonra gel dedi 7+5 de gitcem haftaya çarşamba oluyo tahlil falan yapilcak sanırım aç gel dedi inşallah duyarız pitpitlari.. Rabbim o pitpitlari duyduktan sonra ayırmasin yavrumuzdan
Benim tahmini doğum tarihim 18 ekim canım. Doktorum bana aç gel demedi.bende salı günü gidicem burdan güzel haberler vermeyi nasip etsin insallah rabbim.

kizlar merhaba benim b12 degerim biraz dusuk cikti doktorum b12 plus cigneme tabletlerinden al dedi boyle bi durum yasayan var mi ? :(

Kızlar merhaba ben de ikinci bebeğime 5+5 haftalık hamileyim :) bi sorum olacak doktor decavit diye bir ilaca başlattı bunun içinde folik asit de var sadece bunu kullan dedi.Ama ilk bebeğimde ilk 3 ay tek folik asit kullandım 3. Aydan sonra vitamin e başlamıştım şimdi hem folik asit yok hem erken vitamine başladım bu işte bi yanlışlık olabilir mi var mı aranızda folik asiti vitaminin içinden alan.?

Kızlar merhaba ben de ikinci bebeğime 5+5 haftalık hamileyim :) bi sorum olacak doktor decavit diye bir ilaca başlattı bunun içinde folik asit de var sadece bunu kullan dedi.Ama ilk bebeğimde ilk 3 ay tek folik asit kullandım 3. Aydan sonra vitamin e başlamıştım şimdi hem folik asit yok hem erken vitamine başladım bu işte bi yanlışlık olabilir mi var mı aranızda folik asiti vitaminin içinden alan.?
Benim doktorum da decavit verdi amaben mide bulantısından içemedim. Bir hafta içebildim sadece, çok büyük bir hap, işkence gibi. Şuan folbiol kullanıyorum.

merve100 merve100 Canım seninle yakınız.4gün ilerlesin benden.Sen Dr'a gittin mi? Kese göründü mü? Hcg artışların nasıl?

Can'ım ben Bebek kaybettiğimden kontrole gittim sanırkm hamileyim dedim 4+5 te doktor baktı kist gördü sonra keseyi Dedi ki iki hafta sonra gel kan tahlillerini de görelim Dedi şimdi neden vermiyorum dedim keseyi gördük o yüzden gerek yok şuan Dedi kalp atışı için gidicem sanırkm bi de

Çıkarmak mı istiyorsun canım benimde midem bulanıyor ama çıkarmak istemiyorum daha kötü oluyorum bu sefer

Çıkarsam belki rahatlardım diye düşünüyorum canım bi sıkıntı var mı diyede korkmuyor değilim :(

Benim tahmini doğum tarihim 18 ekim canım. Doktorum bana aç gel demedi.bende salı günü gidicem burdan güzel haberler vermeyi nasip etsin insallah rabbim.
Benımde 18 ekim canım ! :KK60:
Allah o güzel günleri gösterir bize inşallah.

Çıkarsam belki rahatlardım diye düşünüyorum canım bi sıkıntı var mı diyede korkmuyor değilim :KK43:
Can'ım benim de midem sürekli kaynıyor da hiç çıkarmadım şimdiye kadar.annem de hamileliğini böyle geçirmiş.illa ki çıkaracaksın diye bişey yok

papatyadiyari .!.:
İdrar testi için erken canım. Çıkmaya bilir çok nadir kimilerinde çıkıyor. En doğrusu adet dönemini beklemek. Ondan önce ki testler yanıltıcı olabiliyor canım...
Kan tahlili en garantilisi cok erkende belli oluyor hem

Kizlar omega kullanan varmi benim doktorun foliik asit sadece içeceğine hepsini kapsayan omegayi icmemi önerdi.

Ben hem decavit hem folik asit kullaniyorum canim.Onceki gebeligimde de boyle kullandim.Decavitin icindeki folikasit miktari yeterli degil diye biliyorum.

Back
X