Evet aynen arttırıyor bulantıyı. Ama bir şey yiyemiyorum ki canım ya çok feciBen ekşi elma ile bastıriyor kussal tamam da bulantı koku kötü aç kaldikca daha artıyor sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynen arttırıyor bulantıyı. Ama bir şey yiyemiyorum ki canım ya çok feciBen ekşi elma ile bastıriyor kussal tamam da bulantı koku kötü aç kaldikca daha artıyor sanki
rabbim inşallah seni ve bebeğini korurKızlar kanamam oldu şuan hastane aldılar of offf
ben yapamadım canım ya![]()
Arkadaşlar sürekli sürekli bulantım var, kusma yok. Doktorum asla ilaç önermiyor. Ne yapapabilirim?![]()
Canım ne zmn gidicen dr. Ben kalp tışlarını duyamadımMasallahh canimmm o bi kiz bencee
Buarada 7 1 bebegi gormemissiniz ben 6 4 keseyi gordum simdi 7 6 gitcem koekuyorum biras biras gec dollenme mi sizin kide ve benim yine uykudan basim fie fir donuyor
Canım gideniliyorsan başka bir dr git. Kalp atışlarını duymuşmuydun. Ayrıca canım kimi kanamalar önemsizken kimileri ciddi olabilşyor. Kontrole gitmelisin bencrmerhabalar kızlar az önce lavoboda peceteye az mıktarda kan geldi cok ince serit halınde cok korktum doktorumu aradım 200 gr progestan basla dedi. panık oldum doktorda cok uzakda gidemedmde yanına. böyle bir durum yasayan varmı ?
ekrandan göstermedimi peki doktorun canım? kanama sendee oldumu hıc bende bugun azck olduCanım ne zmn gidicen dr. Ben kalp tışlarını duyamadım(
esım gelsın ilcede ki acile gidelim diyoruz hemen. kalp atıslarını gorduk ama sesını duymamıstk pazartesi dinlectıcektı doktorumzCanım gideniliyorsan başka bir dr git. Kalp atışlarını duymuşmuydun. Ayrıca canım kimi kanamalar önemsizken kimileri ciddi olabilşyor. Kontrole gitmelisin bencr
Evet bazen soda çok kısa süreli rahatlatıyor ama o kadar kısa süreli ki anlamıyorum bileBendede Aynı durum var bazen soda iyi geliyo
Hiç ihmal etmeden dr a görün derim.ciddi bir kanama da olabilir canımKızlar dün gece yatarken lavaboya girdim peçete ye kremsi akintimin içinde kahve lekeler geldi korktum ama azıcık kahve leke bişey olmaz diye avuttum kendimi yatıp uyudum ama kaç defa sıçramışım eşim uyandırdı iyi misin diye tekrar lavobaya girdim bu sefer akintimin içinde kırmızılık vardı sonra gelde uyu 1 saat öyle uzandim ama 1 saat içinde 2 kez lavaboya kalktım gelmediğini görünce rahatlayip uyudum çarşambaya randevum vardı sizce beklemeyip gideyim mi yoksa panik yapmadan bidaha bekleyip bidaha gelirse diye bekleyeyım mi ? birde adet olmam gereken dönemde ben yarım Ped kadar adet olmuştum doktor olabiliyor bazı bayanlarda demişti şu an adet olmam gereken dönemdeyım yine
ekrandan göstermedimi peki doktorun canım? kanama sendee oldumu hıc bende bugun azck oldu![]()
Beyaz leblebi mi?Leblebi bulantıya iyi geliyo arkadaşlar biraz gaz yapıyo ama yapacak bişey yok midem rahatlasın da herşeye razıyım bu sabah kraker ve leblebi yedim bolca şimdi daha iyiyim
aa çok sevindik aynı tarihlerde gidiyoruz demek..bakalım doğum tarihlerimiz ne olacakmerhaba benim de sat 15 ocak ve 14 şubatta ogewndim benim de 15 aylık bir kızım var
çok geçmiş olsun..çok dikkat et kritik dönemi atlatınca bişey olmaz inşallahKanamam çok ve dusuk riski fazla fitil ve iğne verdi 10 günde rapor
Beyaz leblebi mi?
Sarı tuzlu leblebi canımBeyaz leblebi mi?
Bana erkek gibi geliyor benim sıpa :) :) :)Gunaydin canlarim allahim bebisinizle sagliklar versin mide bulantimi asmak isdiyorum keyifle yemek yemek isdiyorum zayifladim kilo almam gerkirken moralim bozuk en ufak kokular karissin mutfakta tamam bn kapi pencere balkon kaciyorum. 8+3gunlugun teyzesleri minigimizle 7+6gunlukken kalp atisinida duyduk cok sukur kan degerlerimde cok iyi heerseyimiz iyi allaha bn sukur sizlerde hep iyi oluncinsiyet hisseden varmi icinizde kalbinizden gecen
![]()
Canım ben sarı leblebi ekşi elma tuzlu ktaker yiyorum az az sık sık yiyorum bi ara 2 ögün yiyordum mahvoldum lavabodan çıkamaz oldum ama şimdi tıka basa yemek istesemde yemiyorum az az yiyorum çok faydasını gördüm su içiyorum bol bol ama yemeklerden hemen önce yada sonra değil tamamen geçti mi tabi ki hayır ama baya hafiflettiEvet bazen soda çok kısa süreli rahatlatıyor ama o kadar kısa süreli ki anlamıyorum bileTuzlu kraker yiyorum ama o bile inan çare olmuyor.