- 25 Nisan 2015
- 1.647
- 1.799
- 63
- 39
BENDEDE KUSMA HİÇ OLMADI AMA BULantı oluorYok Can'ım bende bulantı var ama afedersin kusma hiç olmadı.annem hatta daha rahat geçirmiş hamileliğini.o sebepten takma kafana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BENDEDE KUSMA HİÇ OLMADI AMA BULantı oluorYok Can'ım bende bulantı var ama afedersin kusma hiç olmadı.annem hatta daha rahat geçirmiş hamileliğini.o sebepten takma kafana
Kizlar aranizda ank da olan var mi hangi hastane dr? Gidiyorsunuz. Ben baskent hast.gogsen hocaya gidiyorum.
İdolümsün ☺☺ben ben ben :)))
İdolümsün ☺☺
Ben dun kan tahlili verdim tsh yüksek cikti bugun doktorum ilac verdi varmi burda tsh yuksek cikan arkadaslar
Bendede dün kırmızı kanama oldu 100 mg günde üç defa progesterona başladı bugün yok çok şükürmerhabalar kızlar az önce lavoboda peceteye az mıktarda kan geldi cok ince serit halınde cok korktum doktorumu aradım 200 gr progestan basla dedi. panık oldum doktorda cok uzakda gidemedmde yanına. böyle bir durum yasayan varmı ?
Geçmiş olsun canımKızlar kanamam oldu şuan hastane aldılar of offf
zofran zydis dil üstü hapı verdi bana. ilk gebeliğimde de kullanmıştım. 53 tl. çok etkili ve ağır kusmalarda kullanılıyor.Arkadaslar artik bunalima girdim 10 gundur raporluyum midem cok bulaniyor yedigim cikiyor kizimda da boyleydim artik aynaya bakacak takatim kalmadi cok kotuyum emedur hic fayda etmedi. Dr serum takariz demisti.Haftaya kadar kotu olursam zaten 7+2 yiz dayanamiyorum siz den bir care bulan oldu mu bulantilara bildiginiz birsey var mi cok caresizim
MaşaAllah gözün aydın canım,ikiz gebelik ayrı bir heyecanlı oluyor :) Daha karında çekişmelerinide izleyeceksin Allah'ın izniyle :)Kizlarrr bebislerin ikisininde kalp atislarini duyduk ve gorduk cok sukur bin sukur ya...o kadar guzel bir duyguydu ki bakmaya dinlemeye doyamadim...rabbim hepimziin bebislerini bagislasinn...hepimize saglikla sihhatle kucagimiza aldigimiz gunleri yasatsin
İnşallahhhhhh canımm maşallahhh diyelim:))) inşallah yaşamam bulantı :))
Benim ikiz gebelik olduğu için sezeryan oldu canım ama tek olsaydı normal doğuma hazırlanıyorduk doktorumla.Bende evlilikten bu yana 20 kilo alip simdi 80 kilo ile hamile kaldim. Henuz cok erken biliyorum ama sizin normal mi sezeryan mi oldu dogum. Bu kilolarimla dogumdan biraz korkuyorum da.
Ben dun kan tahlili verdim tsh yüksek cikti bugun doktorum ilac verdi varmi burda tsh yuksek cikan arkadaslar
Ay evet canim ya bugun yine gormeye gittik kimil kimillar valla. Insallah o gunleri de goruruz de hayirlisi ileMaşaAllah gözün aydın canım,ikiz gebelik ayrı bir heyecanlı oluyor :) Daha karında çekişmelerinide izleyeceksin Allah'ın izniyle :)
Ayyyy cok sevindim canim gozun aydin darsi benim gibi bekleyenlereKizlar bugun kontrol vardi 5+5olmus mercimegim kalp atisini duydum cok sukur darisi duymak icin bekleyenlere olsun insallah