• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende bugün ilaca başladım canım maximum 6 çıkması gerekiyormuş ama gebelikte normalin aksine düşmesi gerektiği için ilaca başladım bende. Yüksek tsh düşüğe sebep oluyormuş o yüzden doktorun verdiği ilaçları ihmal etmemek gerek Allah muhafaza.
bende basladim bugun 25 mg bi ilac verdi insallah duser allah ım korusun bebeklerimizi

grpaysgl grpaysgl cnm Yılmaz bey senin kan tahlillerini falan yaptırdımı bana sadece ultrasondan baktı bir dahaki aya bakarız dedi tahlillere bu ay 17 sinde gitmiştim birdahaki randevuyu da martın 24 üne bulabildim doluymuş o zamana kadar
Yok Cnm 4+5 gitmiştim keseyi görmüştük cuma gidicem bende 4 martta o zaman isteyecem tahlil hem kan hem idrar cnm bende kansızlık var. Bir mantar vardı bende

Benimde salı günü bebegimi gördüm herşey yolunda gidiyor dedi ve perşembe leke geldi kahverengi doktora gittim progestan verdim ve bebeğe birdaha baktı düşük tehlikesi var etrafı toplamış dedi yat uzan bişey yapma dedi dünden beri yatıyorum dua ediyorum bebeğime inşallah birşey olmaz dua edin kızlar allahım yardım etsin inşallah atlatırım haftaya cuma tekrar tekrar gidicem

Kızlar kalp atışını görüpte bulantısı olmayan var mı aramızda
Mervecim bizim kalp atışına daha var ama bulantı olacak diye birsey yok.Benim daha önce hiç olmamıştı.Bunda olur mu bilemiyorum ama henüz yok.Aslında her gebelik farklı olur derler ya şimdi anlıyorum.Kasıklarımda batmalar bu defa daha az,gecen sefer daha hissedilirdi.Bir de o zaman hiç üstüne görmem filan da olmamıştı.İştahım ilk zamanlarında bile çok açıktı.Şimdi normal.Öyle aman aman iştahlı da değilim.Bebişler sağlıklı olsunlar da:KK6::KK69:

Kizlar deliricem. Yataktan kalkamiyorum.
Mutemadiyen midem bulaniyor:KK61::KK61:

maşallah canım 5+5 te karından mı duydun kalp atışını ben 5+6 da sadece keseyi görmustum
Karindan duydum cnm dr da randevuya cagirirken bebegi goremeyiz ama kese gelisimine bakalim demsiti bugun minik kalbini duydum daha cok yeni oldugu icin ole uzun uzun dinleyemedik bnm nefes almam bile etkiledi o ladar kucuk yani

Ben dun kan tahlili verdim tsh yüksek cikti bugun doktorum ilac verdi varmi burda tsh yuksek cikan arkadaslar
Canım benim hamileliği öğrendiğim gün yapılmış 3,16 çıkmıştı dr bi hap verdi 25mg kullandım 2.15 e düştü aslında çok yüksek değil ama 2-2.5 aralığında tutalım dedi düşük tehlikem var benim o yüzden yani korkma ilacı içince düşüyo

Kizlar ben de dun ogrendim 4+4 hamıleyım ıns saglıkla buyur gelısır hepımızınkıler

Kizlar ben de dun ogrendim 4+4 hamıleyım ıns saglıkla buyur gelısır hepımızınkıler
Hayırlı olsun çok yeni anne adayısınız lütfen dikkat edin.ben mümkün oldukça dinleniyor evden çıkmıyorum.ilk 3 ay riskli olduğundan çok dikkat etmek gerekiyor bence

Hayırlı olsun çok yeni anne adayısınız lütfen dikkat edin.ben mümkün oldukça dinleniyor evden çıkmıyorum.ilk 3 ay riskli olduğundan çok dikkat etmek gerekiyor bence
Evet 1 yıl sonra aldım bu guzel haberı gozum gıbı bakarım sımdı =) herkesın bebısı annelerıne saglıkla tutunsun ıns

Slm kızlar bende evde test yaptığımdan beri gitmedim doktora Pazartesi sabah gidicem inşallah 6+3 oluyor kalp atışlarını duyabilir miyim acaba ya alttan bile duysam yeterli daha önce boş gebelik geçirdiğim için korkuyorum açıkçası

Slm kızlar bende evde test yaptığımdan beri gitmedim doktora Pazartesi sabah gidicem inşallah 6+3 oluyor kalp atışlarını duyabilir miyim acaba ya alttan bile duysam yeterli daha önce boş gebelik geçirdiğim için korkuyorum açıkçası
hayırlı olsun cnm duyarsın allahının izni ile benimde ilk düşük yaptım geç gittim doktura

Karindan duydum cnm dr da randevuya cagirirken bebegi goremeyiz ama kese gelisimine bakalim demsiti bugun minik kalbini duydum daha cok yeni oldugu icin ole uzun uzun dinleyemedik bnm nefes almam bile etkiledi o ladar kucuk yani
ne guzel annesine süpriz yapmış:) darısı bizim başımıza kese bile küçücük ki daha Rabbim nasıl da güzel yaratıyor 8 ay sonra kucağımızda inşallah minnaklar :)

Back
X