• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benimdekalcam avrior"zeynepzumra, post: 45374692, member: 720672"]İyi akşamlar arkadaşlar. Benim gibi kuyruk sokumu ağrısı olan var mı. . Kalçalarım da ağrıyor hamilelikle başladı bende :KK43:[/QUOTE]
Bemimde kalcam avrior arada..kasikalrimdada batma oluor

Kızlar size bişey sorcam. Bugün doktora gittik herşey yolunda Allah'a şükür. Doktor 9+4 olduğumu söyledi. Ben de hemen çalışma günlerimize baktım. Bahsettiği günlerde çalışmadık döllenme imkansız yanı. Ultrasonda neden öyle çıktı acaba.

Senin E="emelocco, post: 45376067, member: 576735"]Kızlar size bişey sorcam. Bugün doktora gittik herşey yolunda Allah'a şükür. Doktor 9+4 olduğumu söyledi. Ben de hemen çalışma günlerimize baktım. Bahsettiği günlerde çalışmadık döllenme imkansız yanı. Ultrasonda neden öyle çıktı acaba.[/QUOTE]
Senim doğum benden bir GÜM önce gornuor.9+4 olamaz

Kızlar size bişey sorcam. Bugün doktora gittik herşey yolunda Allah'a şükür. Doktor 9+4 olduğumu söyledi. Ben de hemen çalışma günlerimize baktım. Bahsettiği günlerde çalışmadık döllenme imkansız yanı. Ultrasonda neden öyle çıktı acaba.
Pardon ikiymis

Kızlar size bişey sorcam. Bugün doktora gittik herşey yolunda Allah'a şükür. Doktor 9+4 olduğumu söyledi. Ben de hemen çalışma günlerimize baktım. Bahsettiği günlerde çalışmadık döllenme imkansız yanı. Ultrasonda neden öyle çıktı acaba.[/QUOTE
Benim mide bulantılarım da azaldı arkadaşlar bugün daha iyiydim.canım sat 27 aralık benim doktorun ona göre hesaplıyor.son adet tarihinden itibaren yani.hemen hemen aynı gündeyiz

Allah korusun canim kanama falan. Insanin aklı çikiyo acaba bebegime bisey mi oldu diye. Cok tesekkur ederim cevabin icin cunku cok endişelenmistim.
Rabbim bize bağışlasın emanetlerini bende dinlenmeye yim akşam yemekle uğraştım azıcık durdum ayakta hemen başladı dinlenince geçti çok şükür ayaklar hep havada ☺☺☺

Kızlar size de çikolatayı yasakladı mı doktorunuz?biraz Mutlu olmak bizim de Hakkı'mız:))

Senin E="emelocco, post: 45376067, member: 576735"]Kızlar size bişey sorcam. Bugün doktora gittik herşey yolunda Allah'a şükür. Doktor 9+4 olduğumu söyledi. Ben de hemen çalışma günlerimize baktım. Bahsettiği günlerde çalışmadık döllenme imkansız yanı. Ultrasonda neden öyle çıktı acaba.
Senim doğum benden bir GÜM önce gornuor.9+4 olamaz[/QUOTE]
Normalde kaç olması lazım sat 26 aralık ama bu bebeğin boyutlarına göre mi hesaplanıyor anlamadım bi

edöneminegore g post: 45376651 .!.:
Senim doğum benden bir GÜM önce gornuor.9+4 olamaz
Normalde kaç olması lazım sat 26 aralık ama bu bebeğin boyutlarına göre mi hesaplanıyor anlamadım bi[/QUOTE]
Son adet donemine gorw biliorum

@emelocco ultrasonda ölçüm azıcık kayda değişir çünkü baştan popoya böy ölçümü hafta günü veriyor. Benimki sürekli uyumlu günüydü maşallah diyelim. Merak etme takılma da . Oğlum sürekli 2 hafta geride ben geç doğmasını beklerken tam 13 gün erken doğdu :) yani ölçümlerde dikkatli olmaları gerekir ama benim doktorum tam doğum zamanı kilosunu söyledi ultrasonda ve doğuma girdim gerçekten sadece 10 gr değişiktir Bravo dedim ve her zaman eksi artısi varidr unutma.

@emelocco rahat ol . Doktorum yine aynı ve aynı şekilde bana hiçbir vitamin Vs vermedi. Hastalık değil hamilelik. Aşırı ağrı ve kanama olmadığı sürece bmadene aylık görüşeceğiz dedi. Git ve normalde yaşamına devam et dedi. Aynen öyle yapıyorum. Allahtan bir şey RİSK oluşması zaten, ilki gibi yaşamımda kısıtlamalar yapmıyorum. Bu hafta yüzmeye başlayacağım inşallah. Bir de havalar düzeldi istanbulda işte okula yürüyerek gidiyorum. Sadece ayakta çok kaldığım için malum bransimdan dolayı, bazen kaşık ağrım oluyor kramp gibi o da geçiyor uzaninca . Az ye bol su iç ve spor yap dedi.

@emelocco ultrasonda ölçüm azıcık kayda değişir çünkü baştan popoya böy ölçümü hafta günü veriyor. Benimki sürekli uyumlu günüydü maşallah diyelim. Merak etme takılma da . Oğlum sürekli 2 hafta geride ben geç doğmasını beklerken tam 13 gün erken doğdu :) yani ölçümlerde dikkatli olmaları gerekir ama benim doktorum tam doğum zamanı kilosunu söyledi ultrasonda ve doğuma girdim gerçekten sadece 10 gr değişiktir Bravo dedim ve her zaman eksi artısi varidr unutma.
Anladım Can'ım
@emelocco rahat ol . Doktorum yine aynı ve aynı şekilde bana hiçbir vitamin Vs vermedi. Hastalık değil hamilelik. Aşırı ağrı ve kanama olmadığı sürece bmadene aylık görüşeceğiz dedi. Git ve normalde yaşamına devam et dedi. Aynen öyle yapıyorum. Allahtan bir şey RİSK oluşması zaten, ilki gibi yaşamımda kısıtlamalar yapmıyorum. Bu hafta yüzmeye başlayacağım inşallah. Bir de havalar düzeldi istanbulda işte okula yürüyerek gidiyorum. Sadece ayakta çok kaldığım için malum bransimdan dolayı, bazen kaşık ağrım oluyor kramp gibi o da geçiyor uzaninca . Az ye bol su iç ve spor yap dedi.
evet Cnm en iyisi takılmamak böyle şeylere. Ben de yürüyüşe başlıcam bakalım. Gerçekten güzel günlere denk geliyo hamileliğimiz hava süper :)

Hanımlar birşey sorucam şimdi size , ben 28 ocakta doktora gitmiştim adetimden 1 hafta sonra doğum sonrası kontrole doktor o Zaman baktığında sağ da yumurtlama var demişti bende 12 şubatta hamile olduğumu öğrendim , şimdi benim döllenme 28 inden sonra mı olmuş oluyor o Zaman yoksa o yumurtlama var dediği döllenme Zaman'ı olabilir mi çünkü regl bittiğinde birlikte olmuştuk bi tek 27 sinde 28 inde birlikte olmadık 29 unda olduk , ona göre geç döllenme mi oluyor Çin takvimine göre cinsiyette bakmak istiyorum bi de ovulasyona göre de cinsiyete bakılıyor ya merak işte benimki de

Mervecim bizim kalp atışına daha var ama bulantı olacak diye birsey yok.Benim daha önce hiç olmamıştı.Bunda olur mu bilemiyorum ama henüz yok.Aslında her gebelik farklı olur derler ya şimdi anlıyorum.Kasıklarımda batmalar bu defa daha az,gecen sefer daha hissedilirdi.Bir de o zaman hiç üstüne görmem filan da olmamıştı.İştahım ilk zamanlarında bile çok açıktı.Şimdi normal.Öyle aman aman iştahlı da değilim.Bebişler sağlıklı olsunlar da:KK6::KK69:

Kız beni anlarsın sen sakin olayım derken panik atak oluyorum bugün dükkan da ellerim titriyor konuşurken heyecanlı gibiydim kalbim güm güm , Nasıl geçicek günler bilemiyorum :KK14:

Selam kizlar
Bugün artik eminim yine bir elma kadar karnim cikti sabahlari bile var. Ve tabi git gide herkes öğreniyorbu durumu. İİç karnim oldukça dar bugün alisveristeydim normalde 36 beden gitmeme rağmen38 yuksek bel kot aldim kendime.
Pazartdsi dr var ama jic gidesim yok icimden bir ses bir iki gun ertele diyor bilemiyorum. Bu sabah uyurken soldan saga donerken sag tarafima bi agri girdi tutyldum agridab allah sonumuzu hayir etsin insallah. Bu arada kanamasi olan arkadaslara eve hemsre gelebilecekse progestan ignesi oneriyorum vajinalden yeterimce ileri ulasip ulasilmadigindan emin olunamiyor malum hap bas donmesi yapiyor cok

Kız beni anlarsın sen sakin olayım derken panik atak oluyorum bugün dükkan da ellerim titriyor konuşurken heyecanlı gibiydim kalbim güm güm , Nasıl geçicek günler bilemiyorum :KK14:
O çarpıntı hali,bir de sanki çok heyecanlanmışşın gibi soluk soluğa konuşma halleri sık olmamakla beraber bana da oluyor,önceki gebeliğimde de oluyordu bazen.Endişelenme,panik atak filan değilsin:KK53:
ama günler konusunda katılıyorum:KK69:

O çarpıntı hali,bir de sanki çok heyecanlanmışşın gibi soluk soluğa konuşma halleri sık olmamakla beraber bana da oluyor,önceki gebeliğimde de oluyordu bazen.Endişelenme,panik atak filan değilsin:KK53:
ama günler konusunda katılıyorum:KK69:

Ya varya avm de gören herkes hasta mısın ellerin neden o kadar çok titriyor sesin neden titrek heyecanlı çok garip bişey ya senle ben bide daha paniğiz , ben 28. Haftaya gelince Nasıl olurum bilmiyorum mesela

Back
X