• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar selamm ya ben iki gündür çok kötü boğaz ağrısı çekiyorum iltihap yapmış ağrıdan iştah da gitti. Yarın kadın doğumda kontrolüm var boğazım için de gidicem ilaç verirler mi acaba ve bu ilaç bebeğe zarar verir mi Başına böyle bir şey gelen oldu mu ilaç içtiniz mii.

Canlar mide bulantilarim azaldi emedur diye bi ilac iciyorum sukur cikarmalarim gecti valla sol kasigim agriyor felaket kizimdada agrirdi hep ben inaniyorum bu ilk donem sol kasik agrisi kiz bebeege isaret bence saglikli dogsunlar da bakalim bide bizim kese fasulye seklinde sizleein nasil 7.haftda fasulye oldu once yuvarlakti
Benim kese üçgen gibi

Canım ben doktordan nöbet için rapor istedim düşük tehlikesi nedeniyle uzun süre ayakta kalamayacağımı nöbet tıtamayacağımı yazdı imzaladı tutmuyorum. Valla para için bile yapılacak iş değil normalde idare ediyordum ama hamileliğimde bir hafta tuttum kasık ağrısı bel ağrısı halsizlik öldüm resmen eve gelir gelmez sızmışım sende konuş istersen doktorunla belki verir.
Bu arada bulantılar nasıl ben pazartesi sabah nasıl okula gideceğim derdindeyim çünkü kalkar kalkmaz başlıyor iki üç saat öğürüyor ama kusamıyorum
bende okul nöbetlerimi idare ederseniz edin etmiyosanız tutmuorum dedimm.. şimdilik idare ediyolar

Canım ben doktordan nöbet için rapor istedim düşük tehlikesi nedeniyle uzun süre ayakta kalamayacağımı nöbet tıtamayacağımı yazdı imzaladı tutmuyorum. Valla para için bile yapılacak iş değil normalde idare ediyordum ama hamileliğimde bir hafta tuttum kasık ağrısı bel ağrısı halsizlik öldüm resmen eve gelir gelmez sızmışım sende konuş istersen doktorunla belki verir.
Bu arada bulantılar nasıl ben pazartesi sabah nasıl okula gideceğim derdindeyim çünkü kalkar kalkmaz başlıyor iki üç saat öğürüyor ama kusamıyorum
bende yarın nasıl gidicem diye düşünüyorum okula :((( bende kusmuorum ama mahvoluyorum bulanyıdan . iki ders kendime gelemiyomm

bende okul nöbetlerimi idare ederseniz edin etmiyosanız tutmuorum dedimm.. şimdilik idare ediyolar
valla ilk bende öyle dedim idaricilerden biri öğretmenler odasında şakayla karışık zaten nöbet tutmadınız bugün deyince rapor aldım benim yerime herhafta bir arkadsş çift tutuyor şimdi

bende yarın nasıl gidicem diye düşünüyorum okula :KK43:(( bende kusmuorum ama mahvoluyorum bulanyıdan . iki ders kendime gelemiyomm
Aynen napıcam bilmiyorum yarın okula gitme fikri titretiyor geriyor beni geçen hafta rapor aldım bu hafta gideyim çocuklar geri kalmasın dedim ama sabah ola hayrola

bende yarın nasıl gidicem diye düşünüyorum okula :KK43:(( bende kusmuorum ama mahvoluyorum bulanyıdan . iki ders kendime gelemiyomm

Kızlar bende şimdi öğürcüme kusma falan yok ama midem sanki üşütmüşüm gşbi bi tuhaf . SiZşn 9. Haftada mı başladı bulantı ve öğürcüme ?...

valla ilk bende öyle dedim idaricilerden biri öğretmenler odasında şakayla karışık zaten nöbet tutmadınız bugün deyince rapor aldım benim yerime herhafta bir arkadsş çift tutuyor şimdi

Cnm ben valla okul açıldığından beri rapor alıyorum , okula başlamadım , en azından biraz büyüsün okula öyke başlayayım dedim , Sağolsun idarecilerim de hocam sen kendine ve bebeciğine bak , öğretmen geliyo Nasıl olsa istediğimizde diyorlar rahatım ysni . Sende al boşver kafamız rahat etsin , minik Can'larımız da tabiiiiii ☺️ Devlette misin sen ?..

muhip .!.:
Kızlar bende şimdi öğürcüme kusma falan yok ama midem sanki üşütmüşüm gşbi bi tuhaf . SiZşn 9. Haftada mı başladı bulantı ve öğürcüme ?...

Cnm ben valla okul açıldığından beri rapor alıyorum , okula başlamadım , en azından biraz büyüsün okula öyke başlayayım dedim , Sağolsun idarecilerim de hocam sen kendine ve bebeciğine bak , öğretmen geliyo Nasıl olsa istediğimizde diyorlar rahatım ysni . Sende al boşver kafamız rahat etsin , minik Can'larımız da tabiiiiii ☺️ Devlette misin sen ?..
Ben devletteyim kadroluyumm

Ben sadece bugün sevk aldim okadar dayaniorum simdilik ama yinede zor olur ya:(( rapit hakkimida kullanmak istemiorum ..

Aynen napıcam bilmiyorum yarın okula gitme fikri titretiyor geriyor beni geçen hafta rapor aldım bu hafta gideyim çocuklar geri kalmasın dedim ama sabah ola hayrola

Hayır canım ilk kontrolde tek kese vardı,4 gün sonra 2. kese göründü.1 hafta sonra ilk kesede daha sonra 2. kesede bebek göründü.Sıraylada kalp atışlarını duydum.2. bebiş 1. bebişten 1 hafta geç döllenmişti.Çift yumurta ikizi kızlarım.Şimdi 8,5 aylıklar maşaAllah :) Şimdiki gebeliğim tek bebek.
Benim 7.haftada tek kese göründü. Şimdi 8.haftadayım beta hcG değerim 219.670 çıktı yarın kontrolüm var acaba ikiz mi dedi doktor. Veya farklı bir problem olabilir dedi. Inşallah problem yoktur da ikiz gebeliktir. Allah size de sağlıkla kucaklamayi nasip etsin bebisinizi

Birgünyazacaktim ="eylemahu, post: 45385501, member: 234534"]valla ilk bende öyle dedim idaricilerden biri öğretmenler odasında şakayla karışık zaten nöbet tutmadınız bugün deyince rapor aldım benim yerime herhafta bir arkadsş çift tutuyor şimdi

Aynen napıcam bilmiyorum yarın okula gitme fikri titretiyor geriyor beni geçen hafta rapor aldım bu hafta gideyim çocuklar geri kalmasın dedim ama sabah ola hayrola[/QUOTE]
Birgun yazacaktim bugünyazmisim

Gunaydin canlarim allahim bebisinizle sagliklar versin mide bulantimi asmak isdiyorum keyifle yemek yemek isdiyorum zayifladim kilo almam gerkirken moralim bozuk en ufak kokular karissin mutfakta tamam bn kapi pencere balkon kaciyorum. 8+3gunlugun teyzesleri minigimizle 7+6gunlukken kalp atisinida duyduk cok sukur kan degerlerimde cok iyi heerseyimiz iyi allaha bn sukur sizlerde hep iyi olun :anneadayı::anneadayı::KK200::nazar::KK200::nazar::nazar:cinsiyet hisseden varmi icinizde kalbinizden gecen :21::KK50::KK50:
Cuma 8+6 idik herşey yolunda gibi inşallah dedi dr benim 2 oğlum var ondan mi bilmem arada kız diye düşünüyorum onlardaki gibi göğüs ler kararmadi ve belimde öyle agrimiyor daha hantalim bu kısım tecrübe bide bebekten bile haberim yokken bütün bebekler küçük çocuklar bana sırnaşıyor ve gülüyor du bebeği öğrendim şimdilerde bütün erkek bebekler beni görünce ağlıyor o kucağımdan inmeyenler ağlıyor ama kızlar hiç pas vermezken bana gelip benle konuşup oyun oynuyalim felan diyolar dr 16 mart ta derim dedi çocuklar a bakalim hayırlısi sen ne hissediyorsun

Benimde midem cok bulaniyor 3 gun dersim var nobette tutmuyom pek ama ama gitmek istemiyorum okula halsiz hissediyorum gecen hafta raporlyydum bu hafta baslayacagim

Yaa bende 1 haftadir dis ağrisi çekiyorum yediyim hersey gidib sanki bilerek disime deyiyor cok kotuya
Arkadaşlar çok zorlamayın az sabır ilk 3 son 3 ay dişe müdahale edilmiyor bebeğe zararlı ben çok çektim doğum dan 1 hafta sonra çift çift çek ti dr 3 tanede dolgu fırçalama ya dikkat sansolin f ve sansolin diş fırçası kullanıyorum daha az kanıyor ve hafif masaj yapıyor gibi fırça macun değişseniz belki faydası olur allah yardım etsin canlar inşallah

Herkesin mi zor gecer bilmiyorumda ben 5. Hafta bitti cok kotu olmaya basladim bulantim ve cikarmam cok oluyor drum daha cok zayiflarsam hastaneye yatircakmis fena haldeyim aslinda ayakta zor duruyorum bide kizim var o da ilgi istiyor bide okula gitmek var sadece sabir cekiyorum psikolojim alt ust oldu

Back
X