• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Üşenmeden sıkılmadan yüzlerce yorum okudum atalarımızın dediği "9 doğurmak" bu olsa gerek :)
Tatlı ve heyecanlı bir bekleyiş için de olmak sevinmekle üzülmek arasın da sıkışıp kalmak sudan sebeplerle ağlamak anlamsız şeylere kahkahalar atmak sürekli endişe duymak vs. vs. Ne zor şey hem kadın hemde anne olmak.
3 yıl önce 14 haftalık bebeğini kontrole gittiğin de öldüğünü öğrenen bir daha aynı acıyı duymamak için bebek istemeyen 40. Yaşını kutlamaya ramak kala ansızın hamile olduğunu öğrenip aynı korkularla 7 hafta boyunca doktora gidemeyen sonra cesaretini toplayıp doktora giden ve bebeğinin kalp atışlarını duyup gelişiminin gayet iyi olduğunu öğrenmesine rağmen hala tedirgin endişeli ağlamaklı ve mutlu bir kadın düşünün.
İşte o kadın benim......
Herşey âlemlerin Rabbi yüce Allah'ın iznin de.Umarım hepimiz için herşey yolun da gider inşaAllah....

Bu ağaç Rabbinin izniyle her zaman meyvesini verir.Öğüt alsınlar diye Allah insanlara misaller verir(ibrahims.25)

Allahsaglıkla kucağına almayı nasip etsin.

Üşenmeden sıkılmadan yüzlerce yorum okudum atalarımızın dediği "9 doğurmak" bu olsa gerek :)
Tatlı ve heyecanlı bir bekleyiş için de olmak sevinmekle üzülmek arasın da sıkışıp kalmak sudan sebeplerle ağlamak anlamsız şeylere kahkahalar atmak sürekli endişe duymak vs. vs. Ne zor şey hem kadın hemde anne olmak.
3 yıl önce 14 haftalık bebeğini kontrole gittiğin de öldüğünü öğrenen bir daha aynı acıyı duymamak için bebek istemeyen 40. Yaşını kutlamaya ramak kala ansızın hamile olduğunu öğrenip aynı korkularla 7 hafta boyunca doktora gidemeyen sonra cesaretini toplayıp doktora giden ve bebeğinin kalp atışlarını duyup gelişiminin gayet iyi olduğunu öğrenmesine rağmen hala tedirgin endişeli ağlamaklı ve mutlu bir kadın düşünün.
İşte o kadın benim......
Herşey âlemlerin Rabbi yüce Allah'ın iznin de.Umarım hepimiz için herşey yolun da gider inşaAllah....
Sağlıkla mutlulukla kucağına al Can'ım. Okuyunca duygulandım çok. Hepimiz aynıyız aslında o ilk bakışmayı o ilk dokunuşu hissedinceye kadar da sürecek sanırım bu yersiz kaygılar. herşey yolunda gidicek Allah'ın izniyle :)))

Ben geçen sefer sadece 3'lü yaptırmıştım.O,2'liye göre daha anlamlıymış.Aklında olsun canım
Bende ikili yaptirmistim güzel gelince doktor üçlüye gerek yok demişti canım ama aslında hepsi fasa fiso risk çok fazla olsa bile Allahın verdiği cana nasıl kıyılır bi 12. Haftama gelelim de benim daha büyük korkularım olacak dikiş gibi durabilecek mi bebeğim ne zamana kadar tasiyabilcem falan düşündükçe içim bi tuhaf oluyo hakkımızda hayırlısı inşallah bu sefer güzel olur her şey hepimiz için

Belki diğer değerlerine oranla öyle demiştir bilemiyorum ki :/
o da olabilir tabi çok bi açıklamada yapmadı tsh düşük hamilelikte daha fazla olması gerekiyo endokrin bölümüne çık dedi bende bulunduğum yerde gitsem olur mu dedim doktor biraz uzak kalıyo bana o da olur tabi ama endokrin bölümü her hastanede olmuyo yoksa dahiliye ye mutlaka çık ihmal etme ilaç kullanman gerekebilir dedi bende mutlaka diyince ihmal etmeyeyim dedim gideyim de onu da yazarım buraya inşallah

Normal olan

değer 2 ile 2.5 arasındadır canım .benimkini de o değere düşürmeye çalışıyorlar ondan biliyorum
ama bana yüksek demedi ki düşük dedi :/ ki değer 2.82 neyse canım çok sorun etmiyorum ben Haftaya ogrenirim

Stres yapacak hiç bir şey yok canım benim.Onu ilaçla kontrol altına alıyorlar.Çok kişinin başına geliyor bu.Benim daha bakılmadı,ben haşimatoyum bi de.Geçen gebeliğimde hiç sorun çıkarmadı şükür ama bilemiyorum,Tiroid bu güven olmaz :)

Bu tiroidden bende çekiyorum malesef 2 senedir ilaç kullanıyorum baya düzelmesti en düşük doz ilaç kullanıyordum ki hamile kalana kadar bu ay hamile kaldığımi ogrenince ilk baktırdigim şey tsh olmuştu 1ay öncesi 2 bucuk olan değerim suan 7 kusure yükselmiş hemen ilacın dozunu yükselttik hayirlsii bakalım 3 hafta sonra kontrol var inşallah hepimiz normal degerlerle devam ederiz hamilelige

Sağlıkla mutlulukla kucağına al Can'ım. Okuyunca duygulandım çok. Hepimiz aynıyız aslında o ilk bakışmayı o ilk dokunuşu hissedinceye kadar da sürecek sanırım bu yersiz kaygılar. herşey yolunda gidicek Allah'ın izniyle :)))
İnşaAllah kardeşim.
Amin ecmain.

Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah bi kac soru sorabilirmiyim bthcg degeriniz kac haftalikken ne kadardi ilk ogrendiginde ve iki kese hemen gözüktü mü doktorum bugün ikiz gebelik olabilir dedi cuma gunune randevu verdi akrablarinda ikiz var mi dedi ama yok o gordugu baska biseydir diye cok korkuyrm kese deglde baska biseyse diye cok soru sordum kusura bkma nolr cok sasrdm ikiz gebelik denilince.
Sagolcanim allah razi olsun. Benim bhcg 4 haftalikken 500 cikmisti 5+2 de iki kese gorundu biri birazcik daha ufakti. Ama ikiside buyudu

Bu tiroidden bende çekiyorum malesef 2 senedir ilaç kullanıyorum baya düzelmesti en düşük doz ilaç kullanıyordum ki hamile kalana kadar bu ay hamile kaldığımi ogrenince ilk baktırdigim şey tsh olmuştu 1ay öncesi 2 bucuk olan değerim suan 7 kusure yükselmiş hemen ilacın dozunu yükselttik hayirlsii bakalım 3 hafta sonra kontrol var inşallah hepimiz normal degerlerle devam ederiz hamilelige
Benim 9 a yukselmis insallah düşer degerim

Ben de varim. Gecen hafta cok stres yaptim bu konuyu ama kesede bebegi gordukten sonra icim rahatladi. Artik takmiyorum. Ayrica cocugu olan birkac kisiden de benzer sekilde hic belirtisiz hamilelik gecirdiklerini duyunca normal karsilamaya basladim artik.
:anneadayı:
ben doğum belirtisilerini de yaşamayarak tam olarak hamilelikten bihaber bir şekilde doğum yaptım diyebilirim.
oğlum planlı sezeryan olarak doğdu :cool:

İşte o kadın benim......

:KK36: çok sevindim adınıza, bu hamilelik çok güzel geçecek inş.

Back
X