• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Günaydın. Benim bu hamileliğim yine kahverengi lekelenme ile başladı. Progesteron kullanmaya başladım. Yine de 8. haftadan önce doktora gitmeyi düşünmüyorum. Hamilelik multivitaminini alıyorum.

Üşenmeden sıkılmadan yüzlerce yorum okudum atalarımızın dediği "9 doğurmak" bu olsa gerek :)
Tatlı ve heyecanlı bir bekleyiş için de olmak sevinmekle üzülmek arasın da sıkışıp kalmak sudan sebeplerle ağlamak anlamsız şeylere kahkahalar atmak sürekli endişe duymak vs. vs. Ne zor şey hem kadın hemde anne olmak.
3 yıl önce 14 haftalık bebeğini kontrole gittiğin de öldüğünü öğrenen bir daha aynı acıyı duymamak için bebek istemeyen 40. Yaşını kutlamaya ramak kala ansızın hamile olduğunu öğrenip aynı korkularla 7 hafta boyunca doktora gidemeyen sonra cesaretini toplayıp doktora giden ve bebeğinin kalp atışlarını duyup gelişiminin gayet iyi olduğunu öğrenmesine rağmen hala tedirgin endişeli ağlamaklı ve mutlu bir kadın düşünün.
İşte o kadın benim......
Herşey âlemlerin Rabbi yüce Allah'ın iznin de.Umarım hepimiz için herşey yolun da gider inşaAllah....
bende senin gibiydim sayılır.11 haftalıkken gittiğimde bebeğimin gelişiminin durduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı sanki ne hayaller kurarken ona örgüler örmeye başlarken birden bu haber çok yıktı beni ve eşimide.ördüğüm örgüyü hemen kaldırdım gözümün görmeyeceği bir yere.arkadaşlarım hediye almıştı hepsini gözümün görmeyeceği yere kaldırdım.kürtajdan sonra 8ay boyunca korunmamamıza rağmen hamile kalamadım tam hamile kaldım yüzümüz güldü derken değerimin 34 çıkmasıyla yine bir hayal kırıklığı ve sonuç kimyasal gebelik.ardından rahim filmi çekildiğim ay test yapmaya çekinip nasıl olsa yine aynı hüsran diyip test yapamadım ve bir gün ansızın bircesaret evde test yapıp hamile olduğumu öğrendim hüngür hüngür ağla ilk bebeğimi kaybettikten tam 1 sene sonra tekrar hamile kaldım.doktora korka korka gitmeler küçücük kesenin içinde beyaz nokta var demişti doktorum ama ben görememiştim içim içimi yemiştim beni mi kandırıyor acaba diye.ve buradaki arkadaşlara göre hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadığım halde içimdeki tedirginlik yine aynı seyleri yaşama korkusu.kalp atışlarını duymaya gittiğimizde oradan ağlayarak çıkacağımı düşünmek hem çok gitmek isteyip hemde ayaklarımın geri geri gitmesi.gerçekten çok değişik şeyler bunlar..rabbiimmm hepimizin karnındaki cenin i yavrularımızı sağsalim dünyaya getirmemizi nasip etsin acılarını yaşattırmasın güzel allahım. kimin sıkıntısı varsa rabbim acil şifa versin. rabbim evlatlarımızı cennetine güzel çiçekler yetiştirmeyi nasip etsin hepimize.

Merak edenelr icin kizlar tedavim suruor Dua edin bana hastanedeyimm...kan beyninesicramis ggibiyim hic rriskyokken Allahtan gitmisim doktora agrim vardi... SSonrasında dun 16.00dan beribburdayimm.. Ne zormus Allahimm ...

Dün doktora gittim bende 9+2 yiz bugün ikizlerimle. İnsallah hep güzel gider.
Endişe hep var ama Rabbim e emanetler.
Allah im.hepimizin bebeklerini korusun ins.
canım ne güzel bak iyilermiş, niye endişen var. gerçi benim de var hep korkuyorum niyeyse :( bi keyfini yaşayamadım anneliğin

Merak edenelr icin kizlar tedavim suruor Dua edin bana hastanedeyimm...kan beyninesicramis ggibiyim hic rriskyokken Allahtan gitmisim doktora agrim vardi... SSonrasında dun 16.00dan beribburdayimm.. Ne zormus Allahimm ...
canım sorun neymiş peki? kanama olduğu için mi ağrın oluyormuş? dualarımız seninle hiiç bişey olmayacak ferah tut içini. demesi kolay biliyorum ama denememiz lazım.

Günaydın. Benim bu hamileliğim yine kahverengi lekelenme ile başladı. Progesteron kullanmaya başladım. Yine de 8. haftadan önce doktora gitmeyi düşünmüyorum. Hamilelik multivitaminini alıyorum.
benim de lekelenmeleirm var. minnacık geliyor arada ama beni deli ediyor! bu hamileliğim demişsin 2. bebek mi?

Canım sen panik yapma stres yapma bebegine de yansır tedaviyle ve dinlenerek kalacak bebeğin dua et hatta bebeginle konuş haftanda çok güzel bu haftaya kadar çok güzel geldin sonrası da güzel geçecek inşallah.

MarV-el MarV-el cnm bende süt buharı yapıcagım bu ay tarifini anladım da sen bunu adetin kaçıncı günü, kaç gün boyunca yaptın?? birde normal market sütleri oluyormu?? maydonoz, sütten başka birsey kattın mı karışımına .... biz bu ay @friendly8584 arkadaşımla yapmayı düşünüyoruzda bizi bilgilendirisen sevınırım.... bu arada hamileliğin nasıl geçiyor canım? umarım bir sorun yoktur...;)

Canım geçmiş olsun dualarımız seninle ve bebeginle. İnş sımsıkı tutunacak sana bebiş

cheesecake30 cheesecake30 @leyl-i efruz evet kanama icteis ve yogunmus oyuzdenmis agrim....10 .haftada böle oldu kizlarsiz siz olum cçok dikkat edin bide ben dun evi falan supurdum yani salaklik yaptimm:((( simdiye dek lekelenmem kanam hic olmadi gayet IIggidiodu ....ama içerdekanama ve bebek sşuanasadaymis Allah rizasi iiçindua edin... AAptalcaddonmuşgibiyimm

cheesecake30 cheesecake30 @leyl-i efruz evet kanama icteis ve yogunmus oyuzdenmis agrim....10 .haftada böle oldu kizlarsiz siz olum cçok dikkat edin bide ben dun evi falan supurdum yani salaklik yaptimm:KK43:(( simdiye dek lekelenmem kanam hic olmadi gayet IIggidiodu ....ama içerdekanama ve bebek sşuanasadaymis Allah rizasi iiçindua edin... AAptalcaddonmuşgibiyimm
Canım dualarım seninle ve bebeginle. Güzel haberler vereceksin ins

çok geçmiş olsun. en kısa zamanda çıkarsın umarım.

cheesecake30 cheesecake30 @leyl-i efruz evet kanama icteis ve yogunmus oyuzdenmis agrim....10 .haftada böle oldu kizlarsiz siz olum cçok dikkat edin bide ben dun evi falan supurdum yani salaklik yaptimm:KK43:(( simdiye dek lekelenmem kanam hic olmadi gayet IIggidiodu ....ama içerdekanama ve bebek sşuanasadaymis Allah rizasi iiçindua edin... AAptalcaddonmuşgibiyimm
Bende geçen hafta bütün evi süpür toz al aksama kasık ağrısından öldüm canım doktora bazen kasiklarim çok ağrıyo dedim çok uzun süre ayakta kalma dinlenerek yap islerini dedi o günden beri oturma odam ve mutfaktan başka yeri ellemiyorum kokarsa koksun önce bebek ilk hamileligimde çok yiprattim kendimi sancı girdiğinde oturup ağladım geçtiğinde çalış Allah çalış sanki teftişe gelcek ler evi. düşük tehlikesi geçsin hafta miz ilerlesin yinede yorma kendini içerde ne olup bittiğini bilmiyoruz küçücük bi yanlış hareket düşüge erken doğuma sebep oluyo ama çok şükür senin dışarıda kanama başlamadi erken farkedildi o yüzden bebeğin annesini bırakmayacak canım

Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle stres yapma daha çok etkilersin bebeği iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun imşallah

Back
X