2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Amin canım kan pıhtılaşmasi varmış bende o yüzden dedi Dr şimdi clexan kullanıyorum oglumdada kullandım çok şükür sağlıklı buda sağlıklı olur inşallah bu arada bende Aksaray merkezdeyim annem Konyalı bi çok akrabam Konyada polis lojmanlarinda da kız kardeşim var sık sık gelir giderim konya ya çok güzel bir şehir

İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi canım. yakın zaten aksaray konya arası güzel şehirdir çok büyük olmasa da gitgide büyüyen gelişen

[QUOTEWC ve leyl-i efruz, post: 45918152, member: 635906"]yatıyorum canım benim annem geldi 1 hafta kalıp gitti babamda yalnız hasta olmuş annem olmadan hayatta iyileşemez. Eşim hallediyo çok şükür işleryemek yerken oturuyorum tuvalete gidip geliyorum onun dışında yatış uzmanı oldum her şekilde yatabiliyorum :)
Bende wc ve yemek için kalkiorum..dra gitmek en buyuk hobim başka cikmilrum cunku:))) ha birde gecen aksam sadece yemek yemeye ciktik o kadar.konuda çok oturdum diyip getirdi hemen eve
.[/QUOTE]
aynı canım bu adamlar bende yemek dışında arada oturayım yat çabuk diyor :) benim 10 günde canım sıkıldı senin baya da oldu Allah yardımcımız olsun

mersenem mersenem Canım,oğluşdan sonra prenses demek:nazar::nazar: ne güzel ne mutlu sana,sağlıkla gelsin kızın da...Clexane ben de kullanıyorum,doğsunlar vaktinde sağlıkla da razıyız hergün iğnelenmeye :confused:

ben crinone jelden zannediyodum ama jeli bırakalı 3 gün oldu hala su gibi akıntı oluyo bendede, hormon seviyesi arttığı için sanırım cumartesi gidince sorucam doktoruma
enfeksiyondan da korkuyorum çok inşallah yoktur ihmal etme canım su gibi akıntıyı ben hastanede yatarken söylüyordum çok onemsemiyolardı ondan rahatım ama muayeneye gittiğimde söylücem

Kızlar kasıklarınız sürekli mi agırıyor aradamı ağırıyor
hergün arada ağrıyı hissediyorum canım ben ama özellikle çok oturunca yada çok ayakta kalınca oluyo genelde. bazen tüm gün hiç farketmiyorum ama akşamına geri geliyo :) son bi kaç gündürde daha rahim ağzında bi acı gibi hissettim, sordum doktoruma normal şeyler kanama yoksa korkma dedi. ağrının yeri ve şekli değişebiliyomuş öyle demişti yeterki kanama, lekelenme olmasın

enfeksiyondan da korkuyorum çok inşallah yoktur ihmal etme canım su gibi akıntıyı ben hastanede yatarken söylüyordum çok onemsemiyolardı ondan rahatım ama muayeneye gittiğimde söylücem
aynen bende çok korkuyorum enfeksiyondan. söylemitim telefonda normal demişti. benim doktorum sakin bi kadın çok panikletmiyo. söylediği tek şey kanama yoksa korkma. eğer bi sıkıntı olursa zaten kanamayla çıkarmış ortaya o zamanda hemen gel dedi. şükür yaşamadım acil bi durum. bi tek uyku halim çok oldu ondada serum takviyesi verdi whatsuptan liste gönderdi gittim başka klinikte taktırdım serumları

aynen bende çok korkuyorum enfeksiyondan. söylemitim telefonda normal demişti. benim doktorum sakin bi kadın çok panikletmiyo. söylediği tek şey kanama yoksa korkma. eğer bi sıkıntı olursa zaten kanamayla çıkarmış ortaya o zamanda hemen gel dedi. şükür yaşamadım acil bi durum. bi tek uyku halim çok oldu ondada serum takviyesi verdi whatsuptan liste gönderdi gittim başka klinikte taktırdım serumları
benim cumartesi enfeksiyon da çıktı biraz bol su iç dedi inşallah kalmamıştır. Kasıklarım hatta vajinada bile ağrı hissediyorum korkuyorum ama normal diye diye yatıstırıyorum kendimi. Bu gittiğimde her şeyi sorcam inşallah

Back
X