• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım diyoki ense kalınlıgı cıkan cocuklara cektiriyoruz ama ayrıtılıda bir problem gorunmedi ..
Bide tamam yaptırıyım dedim.
Bu seferde amniyosentez düşünür müsün diyo.
%99 suanda %100 ogrenmek istersen yapalım diyor.

Ben de zaten birsey olacaksa olacak. Amniyosentezde de %1 bebegimi kaybetme ihtimalim vsr ama dedim.

Evet o da var dedi.
Kafam cok karısık artık
Canim rahimlerde olanı yalnız rabbim bilir... benim doktorum amniyosentezde bile %100 sonuç verilmiyor demişti. .. içini ferah tut rabbime havale et... inan para için yapıyorlar bunu... yıpranman da cabası. .. hiç mi Allah korkusu olmaz yaa, %99 ne %100 ne... Rabbim korusun amniyosentez sonucu bebeğine bişey olsa bunun hesabını nasıl vericek... mumkunse doktorunu değiş canım... normal doğum yapacağın varsa bu hırsla seni sezeryan da çevirir bu...

Canım diyoki ense kalınlıgı cıkan cocuklara cektiriyoruz ama ayrıtılıda bir problem gorunmedi ..

Ben de zaten birsey olacaksa olacak. Amniyosentezde de %1 bebegimi kaybetme ihtimalim vsr ama dedim.

Evet o da var dedi.
Kafam cok karısık artık
canım düşünüyor musun dediğine göre çok da gerekli görmüyor benim arkadaşın başına gelenin aynısı madem risk görüyorsan %100 dururken neden diğer testleri yaparsın ki anladığım kadarı ile diğer testlerin normal çıkmış ben yerinde olsam yapmam çünkü çok riskli bir işlem birde %1 ihtimal için değmez , üstelik çıkacak sonuç benim bebekle ilgili fikri değiştirmeyecek ama ben senin yerinde değilim çok iyi düşün kar zarar analizini çok iyi yap canım. Allah kolaylık versin içini ferahlatsın bu gibi doktorlara da vicdan versin.

Aynen yaa, çocuklu arkadaşlar ile takılınca daha iyi anlıyorum, dışarı çıksan durmazlar, evde durmazlar, anne baba ikisi bile durduramıyorlar :KK45:
Aynen ole biz sark gorevindeyiz hep genc ciftler car hepsinin kucuk cocugu var gecen iftara gittik bi baktik masada esimle ben oturuyoruz herkes cocugunun gonlunu yapmaya calisiyo:kk77::spor:

Canim rahimlerde olanı yalnız rabbim bilir... benim doktorum amniyosentezde bile %100 sonuç verilmiyor demişti. .. içini ferah tut rabbime havale et... inan para için yapıyorlar bunu... yıpranman da cabası. .. hiç mi Allah korkusu olmaz yaa, %99 ne %100 ne... Rabbim korusun amniyosentez sonucu bebeğine bişey olsa bunun hesabını nasıl vericek... mumkunse doktorunu değiş canım... normal doğum yapacağın varsa bu hırsla seni sezeryan da çevirir bu...
Canım dün son kez gittim.. Birdaha gitmicem ..
Allah yardımcımız olsun

Amin canım amin..

Fetal ekoyu cekecek prof yonlendirdi bizi adam 650 tl ye çekiyor.

Harmony test 4,000 gibi bir rakamdı derken sonu gelmiyor hiç.
Art nşyetli bir durum varsa hakkımı helal etmiyorum tabşki manevi olarak cok yıprandım cunku

harmony testi niye o kadar tuttu ki.
ben birçok labaratuarla konuştum fiyat 1500-2000 arası.
ben hatta nifty test yaptırdım hormonyden daha yeni bir test o bile 700 Dolar (aşağı yukarı 2100 TL) tuttu.

Evet o da var dedi.
Kafam cok karısık artık

bende bir sorun yoktu ben ikili üçlü yaptırmadım onu bekle bunu bekle yok olumsuz şunu yap stresi yerine direkt nifty test yaptırmışdım.

Benim bir arakdaşım 2li testte sorun çıkmadı 3 lüde beyninde kist var dediler.detaylıya girdi kist gözüktü , aldıracaksın önce amniyosenteze gireceksin vs demişler dev.hastanesinden.Kız kafasında bitiridi herkese aldıracam sakat dedi.Sonuç amniyosenteze girdi ve o kist sonraki haftalarda yok olan zararsiz kistlerdenmiş.Gereksiz psikolojisi zırt pırt ayrı ayrı 3 kez olumsuz yorumla bozuldu.
Allah korusun hamilelikte kolay atlatılamıyor böyle korkular.

Allah yardımcımız olsun

amin allah bebeklerimizi sağlık versin,canını sıkma ,inşallah iyi bir doktora denk gelirsin.
istanbul anadolu yakasındaydın sanırım,ASM mi gidiyordun öyle bişiler hatırlıyorum.
benim internette gördüğüm Kozyatağında ki Central hospital ın doğum doktorularını çok beğeniyorlar.
hatta bende doğuma oraya mı gitsem diye düşünüyorum.

Allah yardımcımız olsun
Amin canım... gitmemekle iyi edersin seni çok uzmus doktorun... dur bi bebis dogsun inşallah sağlıklı olsun bu üzüntülerin geçecek inşallah... emel dediydi dersin inşallah. ..

Evet o da var dedi.
Kafam cok karısık artık
amniyosentez içinde %99 diyorlar

Ay insallah ya ne guzel olur diyetsiz zayiflayabilsem
Canim insallah diyet değil ama spor planlarım var benim ben hamilelikte 2 kilo aldım ama öncesinden çok kilo var tedavi sürecinde ve kullandığım ertesi gün hapı yüzünden çok aldım ben 25 kilo kadar falan... onlar için spor planım var inşallah...

kızlar iki gündür kulagım agrıodu ama bugün cok sıddetlendi doktora gititk iltihaplanmıs ilk defa basıma geliyorr ve ynie antibiyotik verdii cok aldım buara korkuyorumm :(( dua edin kızlar

Canim insallah diyet değil ama spor planlarım var benim ben hamilelikte 2 kilo aldım ama öncesinden çok kilo var tedavi sürecinde ve kullandığım ertesi gün hapı yüzünden çok aldım ben 25 kilo kadar falan... onlar için spor planım var inşallah...

Bende de durum ayni. Psikolojik bunalim kilo yapti bende. Simdi bir de dogum kilolari eklenecek ama hem benim hem bebegimin sagligi etkilenmesin de veririz sonra insallah kilolari. Hic takmiyorum artik.

Bende de durum ayni. Psikolojik bunalim kilo yapti bende. Simdi bir de dogum kilolari eklenecek ama hem benim hem bebegimin sagligi etkilenmesin de veririz sonra insallah kilolari. Hic takmiyorum artik.
Aynen canım bende takmiyorum... kilo verilir elbet...

Back
X