• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar iki gündür kulagım agrıodu ama bugün cok sıddetlendi doktora gititk iltihaplanmıs ilk defa basıma geliyorr ve ynie antibiyotik verdii cok aldım buara korkuyorumm :KK43:( dua edin kızlar
Geçmiş olsun canım... neden olmuş peki usuttun felan mi acaba...

Adıyla yaşasın paşa canım eklerim tabi :KK200:
Amin canım cümlemizin ki
kızlar iki gündür kulagım agrıodu ama bugün cok sıddetlendi doktora gititk iltihaplanmıs ilk defa basıma geliyorr ve ynie antibiyotik verdii cok aldım buara korkuyorumm :KK43:( dua edin kızlar
Geçmiş olsun canım yaa, nedir sendeki bu işler, canım bilmiyorum sakıncalı mıdır bi araştırmak lazım her gün bi sarımsak yutsan en iyi antibiyotik yaa o, Rabbim şifa versin. Derler ya bi sadaka falan verin, Rabbim beterinden korusun tabi

Amin canım... gitmemekle iyi edersin seni çok uzmus doktorun... dur bi bebis dogsun inşallah sağlıklı olsun bu üzüntülerin geçecek inşallah... emel dediydi dersin inşallah. ..
Insaaaaallah cnaim.

Fetal eko cektirdim minnosda
Bir sorun cikmadi cok sukur :anneadayı::KK200::nazar::KK46:

MarV-el MarV-el canım bademciklerdede cok bisey yokl ;(anlam veredim ayseyma ayseyma inan ki anlam veremedi dediini de yaptık oysa ... Bunada şükür tek korkum çok antibiyotik icmem Allah korusun
Kuzum yaa tekrar geçmiş olsun doktorun sakinca görmuyorsa kullan ilaçlarını canım. .. hem iltihaplanma enfeksiyon bebeğe daha zararliymis... içini ferah tut...

Kuzum yaa tekrar geçmiş olsun doktorun sakinca görmuyorsa kullan ilaçlarını canım. .. hem iltihaplanma enfeksiyon bebeğe daha zararliymis... içini ferah tut...[/QUOTE iltihaptami çok zqrarliki ama dayanılmaz. Ağrısı. Var cekemiorum acisini içicem galiba bir surude damla artık hamilrligime odaklanmak istiyorum artık sagoll canimm ya duaya ihtiyacım var

Canim insallah diyet değil ama spor planlarım var benim ben hamilelikte 2 kilo aldım ama öncesinden çok kilo var tedavi sürecinde ve kullandığım ertesi gün hapı yüzünden çok aldım ben 25 kilo kadar falan... onlar için spor planım var inşallah...
Bende plates istiyorum dogumdan sonra hem sikilasmak icin hemde zayiflatir die dusunuyorum

besyo_86 besyo_86 cnm geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş. Benim diş ağrısı cok kotu gecmiyor antibiyotik hala etki etmedi. Agri uyutmuyor:(

Minnos hep iyi olsun insallah :KK200: emel teyzesinin fındığı bak dogunca seni nasıl mutlu edicek annesi :KK200::KK46::nazar: sen yeterki içini ferah tut :KK36:

İnşaaaallaah canım inşllaaHhj..
Allh saglıcakla büyütmeyi nasip etsin bize :anne:

Aynen yaa eşimle şoklar içinde kalıyoruz , diyorum sen daha ne kadarsında herşeyi biliyor ve anlıyorsun ama ben hep derim bebekler inanılmaz zekiler Allah bize en kıymetli taş olarak veriyor onları yontarak daha da değerli kılmak bizim elimizde yada tam tersi
Kesinlikle katılıyorum canım.biz de hep allahim emanetini en iyi sekilde yetistirebilecek gücü ver bize diye dua ediyoruz.sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasının yanında bizim de iyi anne babalar olabilmemiz çok önemli

Amin canım amin..

Fetal ekoyu cekecek prof yonlendirdi bizi adam 650 tl ye çekiyor.

Harmony test 4,000 gibi bir rakamdı derken sonu gelmiyor hiç.
Art nşyetli bir durum varsa hakkımı helal etmiyorum tabşki manevi olarak cok yıprandım cunku
Cok pahali degil mi canim fetal eko ya.biz izmirde devlete bagli cocuk hastanesine yaptirdik 5 kurus odemedik.ki doktorumuz iki hafta sonra tekrar yapalim tamamen netlessin sonuc dedi.iki kez yaptirmis olduk.

Kizlar benim miniğim bazen gobegimin sol tarafina atiyor kendini orasi biraz daha sertlesiyor ve şisiyor bazen sag tarafina atiyor oyle karnimin icinde dolaşiyor :KK66: sizin yavrular da boyle oyunlar oynuyor mu

Maşallah!
benim maşallah saniye aralıkla sağ da- solda, aşağ da- göbekte vurup duruyor.Dönüp dolaşırmış öyle. :)
hareket edince oh bugün iyi allaha şükür diyorum.

Kizlar benim miniğim bazen gobegimin sol tarafina atiyor kendini orasi biraz daha sertlesiyor ve şisiyor bazen sag tarafina atiyor oyle karnimin icinde dolaşiyor :KK66: sizin yavrular da boyle oyunlar oynuyor mu
Benim bebisim de aynen öyle canım :) kafasını yada totosunu kaburgalarima dayiyor nefesim kesiliyor vallaha :anneadayı: bazen karnimin bi tarafı daha tumsek oluyor çok yer değiştiriyor minnoslar:KK68:

Back
X