• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
tabii o zaman iyi markaların internet üzerinde ki modellerine bak modeli belirle terziye göster terletmeyecek tiril tiril kumaşlardan diktir,arkada sütyen izasında büzgülü lastik takarsa ayarı ile oynamana gerek kalamaz :KK66: Ben göğüs altına takılan elastik ince kemerlerden almıştım daha önce bol tunik ve elbiselerde şirin duruyor.

aa süper canım tamam öyle söylerim olmadı yarın bi görüşücem sağolasın :)

Ha ha aynen ama artık babaya yapmıyor hareketleri baya arttı çünkü duramıyor demek ki, tutmuyor kendini :halay:

:) bizimki yapıyor ama eşimde sabırsız elini koyuyo hemen atsın istiyo
atmasına denk gelirse o da karnıma bastırıyo çocuğa geri bildirim veriyo sanki çok gülüyorum :)

Cok pahali degil mi canim fetal eko ya.biz izmirde devlete bagli cocuk hastanesine yaptirdik 5 kurus odemedik.ki doktorumuz iki hafta sonra tekrar yapalim tamamen netlessin sonuc dedi.iki kez yaptirmis olduk.

Canım bencede pahalı ama napalım oraya yonlendirdi yaptırmıs bulunduk bizde :/

Kizlar aranizda gobekteki tuyleri sarartan var mi??doktora sordum alcagina sarart dedi.oksijenli su aldim ama guneste beklemem gerekiyor.amonyak perhidrolle sarartsam olur mu sizce??

Maşallah!
benim maşallah saniye aralıkla sağ da- solda, aşağ da- göbekte vurup duruyor.Dönüp dolaşırmış öyle. :)
hareket edince oh bugün iyi allaha şükür diyorum.
Ewet canim ya. Gecenlerde bebegim ilk defa az hareket etti. Hatta aksam yemeginden sonra uzaninca kipir kipir olurdu ama bu kez hic hareket etmedi nasil moralim bozuldu nasil kotu oldum anlaatamam. Ama sahura kalktiktan sonra harekwtlenmeye başladi coo sukur. Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Kizlar aranizda gobekteki tuyleri sarartan var mi??doktora sordum alcagina sarart dedi.oksijenli su aldim ama guneste beklemem gerekiyor.amonyak perhidrolle sarartsam olur mu sizce??
Canim cok kimyasal içeriyor o yaa lisedeyken kol killarimi sarartmistim o zaman çok keskindi eminim hamilelikte zararlıdır... ben ufak makasla kesiyorum canım o da çok çabuk uzamiyorlar... şimdiye kadar 2 kere kestim... hamilelikten sonra dokulecek onlar zaten... yani sarartmaktansa tek tek uzun olanlarını çekmen bence daha mantikli...

Ben kolumdaki tuyler icin gecmiste yapmistim ama kimyasal sonucta zararli olabilir, diķat et istersen. Nasil saclari boyatmiyorsak hamilelikte onun gibi birsey. Birde ben kullandiktan sonra tuylenmeyi artirdi. Ona da hazirlikli ol canim.

Canım bencede pahalı ama napalım oraya yonlendirdi yaptırmıs bulunduk bizde :/
Ayy canim ya sende cok yiprandin benim ikinci bebis cok yiprandik amniyosenrtez oldum kistten dolayi gezdim bi ayda. 2bin tl verdim drlara yani art niyetli yapiliyorsa gunahlari boynuna sonucta en hassas yerimizden vuruyorlar hayirli saglikli dogsunlarda cekiliyor geciyor hersey zamanla canim insallah guzel sonuclar alirsinnn

Kizlar sizin bebislerde vuruyormu asagilara ara ara geliyor alttan cikacak gibi oluyor canim napacagim bilmem sali randevum var bel agrimda oluyor ama benim bebis cok hareketli kizlar hic durmuyor ya bi orda bi burda ama asagida cok duruyor korkmuyor degilim yani napsam ki ara ara oluyor gunde 2 kez falan oluyor sizinde oluyor mu

H.sonu denize giriyorum hic hoş olmuyo gobegin goruntusu.benim normalde de var zaten.sarartiyodum hep.oksijenli su kullanabilirsin dedi dr.ama o da kac dakikada guneste durursam sararir bilemedim.amanyk-perhidrolu sormadim ama...yaz boyle gecmez:)))

Kizlar sizin bebislerde vuruyormu asagilara ara ara geliyor alttan cikacak gibi oluyor canim napacagim bilmem sali randevum var bel agrimda oluyor ama benim bebis cok hareketli kizlar hic durmuyor ya bi orda bi burda ama asagida cok duruyor korkmuyor degilim yani napsam ki ara ara oluyor gunde 2 kez falan oluyor sizinde oluyor mu
Canim arada bende de oluyor... sıcakta normalmış. .. yazdım nette ne yapmak gerekiyor diye yan yatıp dizilerini kendine doğru çek bi de serin duş al diyordu... Yapınca düzeliyor. .. Bide bi çözüm daha buldum gece yatınca bacak arama da yastık koyuyorum o da iyi geliyor yüksek tutuyor ya...

H.sonu denize giriyorum hic hoş olmuyo gobegin goruntusu.benim normalde de var zaten.sarartiyodum hep.oksijenli su kullanabilirsin dedi dr.ama o da kac dakikada guneste durursam sararir bilemedim.amanyk-perhidrolu sormadim ama...yaz boyle gecmez:)))
Canim sen bilirsin... Keskin kokusu rahatsız olursun bence yani ben kendi fikrimi söylüyorum. .. ama yapıp yapmamak senin kararın. ..

Cnm bikini yerine mayo alabilirsin. Ben öyle yapacağım bu sene

Back
X