- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Canım moralmen hepimiz çöktük, annemler eski yaşadıklarını anlattı. o günler çok zormuş, siz ne yazikki tam ortada kalmissiniz canım bebeğin için sakin olmaya çalış. Stres i oda hissetmistir. allahım ne yorum yapacağımı bilmiyorum. Benimde aklım esimdeydi, Atatürk Havalimanı yakınında kalıyor. gece boyu bodrumdalarmis bombalardan dolayı, Allah kimseyi sevdigiyle sinamasin. o Sela ve ezan sesleri çok etkiledi benide
Bizimki de geceden beri uyumadim resmen dönüp duruyor. resmen hissediyorlar ya
Aynen canım, ben çocuğum için ağladım hastaneye gidemicem aç kalıcam onu büyütemiycem diye o da resmen strese girdi deli gibi hateketliydi hiç durmadı,
4de uyuyum dedim ama bu sefer kızımın hareketleri uyutmadı zaten gece 5 e kadar bomba sesleri devam etti, gün aydınlanınca bitti..
Sabah 9da uyandım, hala kızım durmuyo, normalde hareketli olmasına seviniyoruz da bugun üzülüyorum huzursuz benim stresimi yaşıyo diye. Uyusa keşke biraz diye dua ediyorum şmdi de..
Atatürk havalimanında çok sıkıntı olmamış şükür, Allah yardımcmız olsun cnm bugun kendimizi sakinleştirmeye çalışalım bebeklermiz için
ben oglumda park yatakta tahta besikte aldim,hatta tahtadan olani daha cok kullanir diye yatagini kaliteli aldim.fakat park yatagi daha cok kullandik.fermuarli olmasi onemli,benimki degildi ben yanini kestim