• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar size birsey sorucam isime herkes karar verdide ben hala kararsizim :KK43: siz bir el atsaniz 1. Ayse beril 2. Beril sare 3. Mihrinur üçüde icime yatiyo ama birinde karar vereeemiiyorummmm
Canim ucude çok güzel :) mihrinur kulağa daha güzel geliyor ama :) güneş ışığı demek herhalde :)

Kizlar size birsey sorucam isime herkes karar verdide ben hala kararsizim :KK43: siz bir el atsaniz 1. Ayse beril 2. Beril sare 3. Mihrinur üçüde icime yatiyo ama birinde karar vereeemiiyorummmm
Canim nur ile biten isimler
Cok fazla var.

Sare anlam olarak ve fonetik acidan cok guzel bi isim.

Kızlar ben toplamda 8 kilo aldm, ilk aylarda verip aldıklarımla beraber. Bilemedim nası olacak daha 5 6 alırz di mi

çok iyi almışsın ben 12 oldum yani ilk aylarda kusunca 58 e düşmüştüm 4 buçuk aya kadar kilo almadım şimdi 70 oldum :anneadayı:

Kızlarrrr sıcaklar en çok bizi vurdu sanırımmm

kesinlikle ne uyku uyuyabiliyorum ne nefes alabiliyorum ter değil resmen su atıyo vücudum arkadaş bu kadar terlemeye kilo vermiyorum ama ilginç bayılıcam resmen evde duramıyorum serin yer yok bi yerde memleket sıcak diyip geziyorum iyice gergin bir insana dönüştüm

Öyle canım yaa çok heyecanlı ve cok eğlenceli :anne: rabbim sağlıkla zamanında kavustursun tatlım :anneadayı: kardeşimin lafı çok komik iki dakika dogsun seviyim geri gitsin yerine diyor :KK70:
haha benim kardeşim direk sen taşıyıcı annesin diyor çocuk doğsun bir karnını doyurmak için görüceksin diyor :KK70:

Bizde kapi susunu aldik hemen profil yaptim:skandal:suslu hastane cikisi siparisi verdim onun tulumunu fln yikadim utulediminsan baya sabirsizlaniyomus bugun esimde diyo dogsun istiyorum artik die :işsiz:sikilmis beklemekten

Canim hazirliklarin hayirli olsun. Kapi susunu nereden ve kaca aldin. Ben hala tam karar veremedim.
Bu son gunlerdeki olaylar malesef benim fazlasiyla hevesimi kacirdi. oda bakiyorduk buyuk hevesle. simdi diyorum ki yeterki baris ve sukunet olsun ulkemde nerde olursa olsun catimiz altinda yatar yavrum.

kesinlikle ne uyku uyuyabiliyorum ne nefes alabiliyorum ter değil resmen su atıyo vücudum arkadaş bu kadar terlemeye kilo vermiyorum ama ilginç bayılıcam resmen evde duramıyorum serin yer yok bi yerde memleket sıcak diyip geziyorum iyice gergin bir insana dönüştüm
Ayy hiç söyleme dün gece artık fenalık geldi evin her yerini gezdim en sonunda mufakta kuru yerde uyudum yatak minder götürmeye bile halim yoktu tek esen yer orasıydı sabaha doğru bel ağrısıyla uyandım :(( yavrularımız sağlıklı olsunda bugünlerde geçer

Kizlar benim bebeģim bazen tekme attiginda ozellikle gobegimin altina teptiginde alttan hissediuorum. Boyle sanki bi bag var ve bebegim teptiginde o sey aşagidan tutreşiyor gibi. Benim gibi alttan hissedenler var mi?
evet bende de o bahsettiğin titrwsimden oluyor ama altta değil sağda yada solda inslh normal bi durumdur

kızlar selam 3 haftadır tatilde olduğum için epeydir uzak kaldım bu arada şeker çıktı bende:( aranızda insülin kullanan var mı?

Canim hazirliklarin hayirli olsun. Kapi susunu nereden ve kaca aldin. Ben hala tam karar veremedim.
Bu son gunlerdeki olaylar malesef benim fazlasiyla hevesimi kacirdi. oda bakiyorduk buyuk hevesle. simdi diyorum ki yeterki baris ve sukunet olsun ulkemde nerde olursa olsun catimiz altinda yatar yavrum.
Cnm bende onceden siparisini
Vermistim aziz bebeden aldim aziz bebenin kendi urunu mu bilmiyorum ama hosgeldin bebegim yaziyodu onu degistirip oguz kagan yazdirdim

Canm ben hic fazla yemedigim halde kilo aliyorum terleme 3 litre su yuruyusde cabasi hamilelik kilo aldiriyo demek ki

doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum arkadaşım senin şekerin kaç çıktı benim 168 çıkmıştı yarın gidicem doktora inşallah büyük bir problem olmaz ama şunu soyleye bilirim bi arkadaşımın şekeri 400 çıkıyodu ona bile insülin vermediler önce diyet veriliyormuş canım sanırım en son insülin başlanıyo.

doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum arkadaşım senin şekerin kaç çıktı benim 168 çıkmıştı yarın gidicem doktora inşallah büyük bir problem olmaz ama şunu soyleye bilirim bi arkadaşımın şekeri 400 çıkıyodu ona bile insülin vermediler önce diyet veriliyormuş canım sanırım en son insülin başlanıyo.

diyet yapıyorum canım doğru düzgün hiç bir şey yiyip içemiyorum ona rağmen 200 lerde dr da insüline başlaman gerek dedi başlamadan önce bi araştırma yapayım dedim, tarçın düşürüyomuş diye duydum bi de onu deneyeceğim

Merhaba, vantilatör veya klima açsanız? Bizim ev de çok sıcak, vantilatörümüz var o biraz rahatlatıyor. Bir de günde 1-2 duş alıp saçlarımı ıslak tutuyorum iyi geliyor. Belki komik gelecek ama bir tavsiyem var, su püskürteçleri fısfıslar oluyor ya, onlara su doldurup arada yüzünüze elinize kolunuza püskürtün. Tahmin edemeyeceğiniz kadar rahatlarıyor.

Back
X