• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
btlyur btlyur gecmis olsun canim allah yardimcin olsun.grupta ilk doğum yapacaklardansin sanirim, az kalmis.

Biz de bugun dr gittik. Masallah bebisim 1026gr 35 cm olmus:nazar:masallah..cati kemigim agriyo dedim hemen magnezyum yazayim dedi,istemedim.dayanilmayacak gibi degil ara ara oluyo dedim.
aaa bende de oldu canım 2 gün önce internetten kısa bi araştırma yaptım olabiliyormuş ancak kanlı değişik renkte bi sıvı gelirse doktora başvurun diyor onun haricinde normalmiş.
Canım sana da şimdiden hayırlı doğumlar inşallah bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız. Magnezyum kullanıyorum da cokta bir faydasını görmedim. :) çok tuzlu yemiyorum ama niye her yerim şiş anlamıyorum elim ayağım sis hep.yüzük olmuyor. Allahtan yaz sandalet giyiyorum.

Slm kizlar dun gece yalancı dogum kasilmalarindan sonra bugunu carsida geçirdim ilk etapta ne lazimsa hepsini aldım baya yoruldum ama degdi. Gözüm korktu geceki kasilmalardan sonra yarinda hepsini yikayip utuleyip hazircam pijamama geceligime kadar herseyimiz hazir artik ayse berili beklicez allahin izniyle

kızlaaarr yatak buna karar verdim babylife marka arkadaşım 2 yaşında oğlu var çok rahat kullanıyoruz hala dedi
bende araştırdım hem uygun hem kaliteliymiş sizce nasıl
gittigidiyordan alıcam inşallah bir sıkıntı olmaz diyorum
fikirlerinizi söyler misiniz
normalde hiç kararsız bi insan değilim ama
konu çocuk ve bilmediğim şeyler olunca çok tereddüt eder oldum herşeyde :anneadayı:

08.webp

küçükyalı / maltepe / istanbul da
satış noktası varmış
tümler mobilya varmış babylife olarak satış yapan yer
bebek mağazası gidip bakan yada yakınında olan var mı acaba?
dükkanın resmini bile buldum :halay:herşey oğlumun iyiliği için :KK70:
Adsız.webp

küçükyalı / maltepe / istanbul da
satış noktası varmış
tümler mobilya varmış babylife olarak satış yapan yer
bebek mağazası gidip bakan yada yakınında olan var mı acaba?
dükkanın resmini bile buldum :halay:herşey oğlumun iyiliği için :KK70:Eki Görüntüle 1861197

Canim gorerek almak cok onemli :)
Magaza bulman iyi olmus

Canim gorerek almak cok onemli :)
Magaza bulman iyi olmus
mağaza buldum da mağaza istanbulda ben düzcedeyim sıkıntı bu :KK70:
ama düzceden bir arkadaşım internetten bu marka almış yatağı parçası eksik gelmiş bu firmayla irtibata geçmiş ücretsiz yollamışlar internetten aldığı site ilgilenmemiş bunlar hemen ilgilenip göndermiş ve babasıda istanbulda yeri gidip görmüş
ben internetten mi alsam adamı arayıp sorsam mı yollar mısınız diye çok kararsızım

ama düzceden bir arkadaşım internetten bu marka almış yatağı parçası eksik gelmiş bu firmayla irtibata geçmiş ücretsiz yollamışlar internetten aldığı site ilgilenmemiş bunlar hemen ilgilenip göndermiş ve babasıda istanbulda yeri gidip görmüş
ben internetten mi alsam adamı arayıp sorsam mı yollar mısınız diye çok kararsızım
Magazayla gorus bakalim canim . Eksik gelise falan sikinti cikmasin

bence mağazayı ara bir görüş belki yararlanabileceğin kampanyalarıda vardır.Ürün marka modelin belli nasıl olsa.Bu hafta o taraflara yakın bir yerlere gitseydim küçükyalıyada gider bakar sana bilgi verirdim.Ama malesef çok uzak bana .Küçükyalıyı biliyorum orada bu tip mağaza çoktu.

bence mağazayı ara bir görüş belki yararlanabileceğin kampanyalarıda vardır.Ürün marka modelin belli nasıl olsa.Bu hafta o taraflara yakın bir yerlere gitseydim küçükyalıyada gider bakar sana bilgi verirdim.Ama malesef çok uzak bana .Küçükyalıyı biliyorum orada bu tip mağaza çoktu.

sağol canım teşekkür ederim.
adamları arıyorum iki gündür ama açan yok :(

adamlar telefonları açmıyorlar kk danda okudum yatağı alıp memnun kalanlar var alıyorum gitsin yoksa bak bak kafayı yicem :(

Kızlar gecengün sancilarim artınca doktora gidip tahlil verdik sizleri korkutmamak için demedim... Kum dokuyormusum ondan bu sancilarim varmış... ilaç verdi antibiyotik kullanmazsan erken doğum riskin var dedi...

Kızlar gecengün sancilarim artınca doktora gidip tahlil verdik sizleri korkutmamak için demedim... Kum dokuyormusum ondan bu sancilarim varmış... ilaç verdi antibiyotik kullanmazsan erken doğum riskin var dedi...
Canim cok gecmis olsun aman dikkatli kulln ilaclarini

Back
X