• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar gecengün sancilarim artınca doktora gidip tahlil verdik sizleri korkutmamak için demedim... Kum dokuyormusum ondan bu sancilarim varmış... ilaç verdi antibiyotik kullanmazsan erken doğum riskin var dedi...

Cok gecmis olsun canim
Herkese gunaydin bu arada,saka maka iki haneli sayilara dustuk:KK49:

Kızlar gecengün sancilarim artınca doktora gidip tahlil verdik sizleri korkutmamak için demedim... Kum dokuyormusum ondan bu sancilarim varmış... ilaç verdi antibiyotik kullanmazsan erken doğum riskin var dedi...

geçmiş olsun :KK43:
bende kum taş çok oluyor.Yıllardır çekiyorum,hamileliğin başından beri korkuyorum yine olacak diye.Taş çok kötü kumu dökersin allahın izniyle.Bol su içmelisin.Ben hergun bir Sürahiye bir limon doğradım içine su koyup bekletip içtim.Bana faydası çok oluyor.İnşallah sanada faydası olur hem C vitamini ,hem su, hem de kumun oluşturduğu iltihaba iyi geliyor.

Canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine bol bol su iç dinlen.
Cok gecmis olsun canim
Herkese gunaydin bu arada,saka maka iki haneli sayilara dustuk:KK49:
Aynen az kaldı şurda temmuz bitti sayılır. Ağustos ve eylül kaldı. sonra sırayla doğuma :)

geçmiş olsun dikkat et kendine çok yorulacak işler de yapma inslh bebis zamanında gelir.

cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine bebisin umarim gününü doldurur öyle gelir annesi

Selam güzel anneler ve anne adayları 27. Haftasında kasilmalar yaşayan var mı benim bu aralar çok oluyor ağrısız bir şekilde semsert oluyor karnım birkaç saniye sonra gevşiyor doktor randevuma da daha 10 gün kadar var erken doğumdan korkuyorum bu ayda kasılma hiç olmuyordu ilk bebegimde. Normal mi acaba

Selam güzel anneler ve anne adayları 27. Haftasında kasilmalar yaşayan var mı benim bu aralar çok oluyor ağrısız bir şekilde semsert oluyor karnım birkaç saniye sonra gevşiyor doktor randevuma da daha 10 gün kadar var erken doğumdan korkuyorum bu ayda kasılma hiç olmuyordu ilk bebegimde. Normal mi acaba

Canim benimde sertlesiyor ama agri olmadigi surece cok sikinti degil diye dusunuyorum

Maşallah canım....
Bizim oğlan da 26. Hafta da boyu 36 cm
Kilosu da 1 kilo 250 gramdı doktorum bana diyet verdi. :)
25. Hafta da muayeneye gittiğimde 800 gramdı bir hafta sonra kontrole gittiğimde ben hiç kilo almadığım halde bebişim 450 gram almış.Doktorum diyet verdi ama uygulamıyorum çünkü açlığa tahammülüm yok benim :KK70:
58 kiloyla hamile kaldım şu anda 74 kiloyum görenler hiç kilo almamışsın diyor :KK70: Allahtan boyum uzun aldığım kilolar belli olmuyor.
Bebişim de 3 hafta önden gidiyor bakalım doğana kadar kaç kilo olacak?
Allah teâlâ sağlıkla imanla kucaklarımıza almayı nasip etsin de kilolu olmasa da olur. :KK66:
Oy maşallah :) tosuncuk olacak annesi demek. Karnınız nasıl peki Büyük mü

Oy maşallah :) tosuncuk olacak annesi demek. Karnınız nasıl peki Büyük mü
Evet karnım epey büyük hatta çevremdekilerin doğum ne zaman yakın galiba demesinden ve açıklama yapmaktan gına geldi :D
58 kiloyla gebe kaldım şu anda ortalama 75 falan oldum herhalde.Ama beni tanıyanlar hiç kilo almamışsın sadece karnın büyümüş diyorlar. Aslında daha şimdiden 17 kilo aldım ve doğuma nerdeyse 2 ay var bu gidişle 30 kilo alırım herhalde :D
Kızımda da 31 kilo almıştım ama boyum 1.70 ve düzenli spor yapıp yüzdüğüm için eski kiloma dönmek sorun olmuyor.
Şu anda da hergün düzenli yüzüyorum.Doktorum bol bol yüzmemi söylemişti zaten bende yüzdüğüm için isabet oldu.
Şimdilik ellerimde ayaklarım da şişme yok.
Bebek tosuncuk olmasın kilolu bebek sağlıklı anlamına gelmiyor çünkü.
Zaten böyle giderse normak doğum yapma şansım yok.
Yaşım 40 olduğu için normal doğum şansım zaten azdı kilolu bebek olursa direk sezaryen olurum.
Ancak sancım gelmeden keyfe gidip oğlumu uykusundan uyandırıp doğurmam.
Oğlum ne vakit çıkmak ister bana sinyal verirse o zaman sezaryen doğum yapacağım.
Kızım da çok kiloluydu onda da sancıyı beklemeden sezaryene girmemiştim.
Çünkü sancı gelmeden tarih belirlenerek yapılan sezaryen doğumla doğan bebeklerin çoğu huzursuz huysuz ve uykusuz oluyor. Ben kızım da böyle sorunlar yaşamadım çok şükür.
Rabbim sağlıkla imanla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaAlah.

Canm cok gecmis olsun insallah bebegin gununu tamamlar sende agrisiz sancisiz dewam edersin hamileligine

Geçmiş olsun canım kendini çok yorma dinlen bol bol

canım bende bu kasılmalardan muzdaribim hergünüm korkuyla geçiyo inanki ama dr bunların olacağını söledi herhangi bi ilaçda vermedi erken doğum olsaydı şimdiye çoktan doğururdun dedi ama içim rahat değil nedense rabbim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşşşş

Back
X