Kızlar nasılsınız? Pek tadım yok benim ya kafam karışık. Geçen doktora uğradım bu kramplar için magnezyum söyledi işte, gitmişken bebeğin fotoğrafını yaptık (yüzünü gösterdi şükür). O açıdan çok mutluyum gördüm fındığımı..
Geçen hafta gittiğimde 4 gün falan öndeydi kızım, bu sefer tekrar ölçelim dedim ben,doktorum bana biraz kızdı, sürekli ölçersek hata payımız artar ölçelim ama güvenilir çıkmıcaktır ölçüm ayda 1 yapılır dedi, anlamadım sebebini ama..
Beni kırmamak için ölçtü 29+4 çıkması gerekirken 30+4 çıktı bu sefer..

1hafta önden mi gidiyo yani dedim, şimdi belli olmaz 32+0 da geldiğinde anlarız dedi..
Benim şeker yüklemem 50 gr sonrası 135 çıkmıştı, 140 150 olmadığı sürece sorun yok gayet iyi demişti dr 24.haftada, onu hatırlattım şeker mi var bende yoksa bebek önden gitmeye başladı dedim, hayır olsa limitin üstünde çıkardı dedi.
Bi de birkaç gündür karnım çok büyüdü gibime geliyo geçen haftaki karnımla bugunkü arasında fark var, göbek deliğim kayboldu gibi oldu gerilmekten. Bi anda bu kadar büyür mü normal mi...
Öyle işte benim kafa allak bullak oldu,
Görüyürum pek çoğumuzn bebeği önde gidiyo ama anlayamıyorum çözemedim yani bide normal doğumu zorlaştırır iri bebek diye duyduğm için de üzülüyorum azcık..
içimi döktüm kusura bakmayın kızlar.. Peki bebek büyük gidiyosa tahmini doğum tarihini öne mi almak lazım yoksa hep SAT a göre devam mı etcez.. Sata göre benimki 11 12 ekim gibi bişiymiş doktorla hesapladık..