• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
daha erken gibi görünse de hazırlamak lazım aslında.
gerçi ben de daha hazırlamadım,
bir de benim çoğu şey ilk oğlumdan hazır, sadece düzenlemem gerek hastaneye gidecekleri.
aynen daha çok var havasındayım,
umarım zamanında gelsin kuzularımız
bide sanırım konunun öndeki annelerindenim yahu bak daha da gerildim şimdiden :skandal:

deha123 deha123 ewet canim doktorum bana korka korka 3 gunluk rapor vermisti ben 1 hafta istedim ama malum ohalden dolayi verememisti. 32. Haftamdan once kullanmam gereken 4 gunluk iznimi insallah bu hafta kullanicam dinlenmem gerek cok mutlu oldummmmm :))))))

Allaha sukur kil payi kurtardim iznimi ben de. Gecen yildan 14 gunum kalmisti, 24u de tam 32. Haftam oluyor ve yarindan sonra 14 gunumu alinca tam 24une donuyorum ise.

deha123 deha123 ewet canim doktorum bana korka korka 3 gunluk rapor vermisti ben 1 hafta istedim ama malum ohalden dolayi verememisti. 32. Haftamdan once kullanmam gereken 4 gunluk iznimi insallah bu hafta kullanicam dinlenmem gerek cok mutlu oldummmmm :))))))[/QUOTE

Canim tam bilmiyorum ama raporlardaki kisitta kalkmistir insallah. Hem iznini hem raporunu kullanirsin belki de 32. Haftaya kadar.

Kızlar hepinize geçmiş olsun..
İnşallah bi terslik yasamazsınız:(
Korkar oldum herseyden

Sagolun kizlar hepinize çok teşekkür ederim. doktora gittim çok şükür suyunda bi azalma yok dedi. Hareketleri zaten iyiydi. Sancılara bel ağrıma gelince de stresten olmuş. Ben stres yapınca bebeğim az da olsa strese girmiş.başından beri çok zor bi hamilelik geçirdim. Simdiden sonra bi sıkıntı çıkmaz inşallah.hala ağrım var ama Allah hepimizin yardımcısı olsun

Rabbim korusn kızlar hepimizi bebişlerimizi. Kimse hazırlamamış galiba daha çantasını:) bende daha hazırlamadm eksiklerimz çok eşime her dediğimde son ay giderz diyor. Artk ya kurban arefesnde yada bayramdn sonra çıkacaz. Tabi ablamn oğlunun nerdeyse giyilmemş bir sürü kıyafeti vardı iki çanta kadar kıyafetmz var. Ama yinede eksik çok bende artık diyorm yavaş yavaş eksiklerini alayım. Kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeym sonuçta yeni doğmş bebğin cildi çok hassas ütü mikropta temizliyormş. En azndn iki üç aylık olana kadar özellikle tenine temas eden giyecekleri ütülemek lazm. Birde şu bebek kıyafetleri için ç.m deterjanlar var onuda alayım öyle diyorm. Artk bu ay içinde yavaş yavaş başlamk lazm

Kızlar bende de bu aralar bep erken dogum korkusu var.ruyalarimda hep suyum gelmiş,doğmuş ama kalpten dolayi yasayamamis tarzi kabuslarla ugrasiyorum. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Forumdaki prematüre bölümünü filan okuyorum hatta bilgim olsun diye :(

Selam kızlar.size bi sorum olcak cevap verirseniz cok sevinirim.kafaya taktım baya.bizim cinsiyet hep tahmin asamasında kaldı şimdiye kadar.arkası dönük oluyo genelde bebişin.üç doktor erkege benzetti bi tanesi kesin eminim kız dedi.biz hazırlığımızı erkege göre yaptık ayrıntılı ultrason da da erkek denildiği için (ama ordada sırtı dönüktü :( ) her neyse..haftasonu köye kayınvaldemlere gittik.bana senin karnın sivri değil enli yayvan dedi.ben de bilmem falan dedim.konuyu uzattıkca uzattı.sonra bu olayı arkadasıma ve anneme anlattım onlarda sivri erkek die yayvan kız die düşünülür o yüzden öyle demiş olabilir dediler.kafam cok karıstı.kız ya da erkek bebek bekleyenler karınlarınızın görünümü nasıl.benimki sivri değil mesela.böyle seylere de inanmak istemiyorum.ama hep tahmin edildi netlesmedi ya aklıma takıldı :(

Selam kızlar.size bi sorum olcak cevap verirseniz cok sevinirim.kafaya taktım baya.bizim cinsiyet hep tahmin asamasında kaldı şimdiye kadar.arkası dönük oluyo genelde bebişin.üç doktor erkege benzetti bi tanesi kesin eminim kız dedi.biz hazırlığımızı erkege göre yaptık ayrıntılı ultrason da da erkek denildiği için (ama ordada sırtı dönüktü :KK43: ) her neyse..haftasonu köye kayınvaldemlere gittik.bana senin karnın sivri değil enli yayvan dedi.ben de bilmem falan dedim.konuyu uzattıkca uzattı.sonra bu olayı arkadasıma ve anneme anlattım onlarda sivri erkek die yayvan kız die düşünülür o yüzden öyle demiş olabilir dediler.kafam cok karıstı.kız ya da erkek bebek bekleyenler karınlarınızın görünümü nasıl.benimki sivri değil mesela.böyle seylere de inanmak istemiyorum.ama hep tahmin edildi netlesmedi ya aklıma takıldı :KK43:
Bak canm bizim toplumda sürkli böyle kocakarı sözleri söylenilir benm allahn izniyle oğlum olacak. Karnm sivri velakiin kızımdada karnm aynen böyleydi. Yani kilo alsam bile hep göbeğim çıktı hertarafm dümdüzdü göbeğim tek vardı iki gebeliğimde öyle oldu. Bana karnından belli erkek dediklerinde kızımdada göbeğim vücudm aynn böyleydi diyorm. O yüzdn pek takma belki küçük bir oranla doğruluk payı vardr ama hepsi geçerli olacağını düşünmüyorm. Çok kafana takma rabbim gönlünüze göre versn inşallh sağlıklı bir şekilde.

Kızlar bende de bu aralar bep erken dogum korkusu var.ruyalarimda hep suyum gelmiş,doğmuş ama kalpten dolayi yasayamamis tarzi kabuslarla ugrasiyorum. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Forumdaki prematüre bölümünü filan okuyorum hatta bilgim olsun diye :KK43:
İnşallah zamanında sağlıklı bir şekilde doğar annesi. Bu rüyalar hep şeytandan birde pskolojk. Kafana takmamaya çalış birde yatarkn nas felak surelerini okumanı ve kıbleye doğru yatmanı önerirm. Ciddi anlamda faydası oluyor. Ama ihmal etme genelikte bu kötü rüyalar ve uykudaki korkular bebğimize zarar verebilir. Rabbim korsn inşllh

Selam kızlar.size bi sorum olcak cevap verirseniz cok sevinirim.kafaya taktım baya.bizim cinsiyet hep tahmin asamasında kaldı şimdiye kadar.arkası dönük oluyo genelde bebişin.üç doktor erkege benzetti bi tanesi kesin eminim kız dedi.biz hazırlığımızı erkege göre yaptık ayrıntılı ultrason da da erkek denildiği için (ama ordada sırtı dönüktü :KK43: ) her neyse..haftasonu köye kayınvaldemlere gittik.bana senin karnın sivri değil enli yayvan dedi.ben de bilmem falan dedim.konuyu uzattıkca uzattı.sonra bu olayı arkadasıma ve anneme anlattım onlarda sivri erkek die yayvan kız die düşünülür o yüzden öyle demiş olabilir dediler.kafam cok karıstı.kız ya da erkek bebek bekleyenler karınlarınızın görünümü nasıl.benimki sivri değil mesela.böyle seylere de inanmak istemiyorum.ama hep tahmin edildi netlesmedi ya aklıma takıldı :KK43:[/QUO

cnm bnm sivri ve erkek arkadan bakıldığında hamile olduğum hiç anlaşılmıyor ama illa öle olacak diye bir şey yok bence toplumda genel bir kanı var sadece

Bak canm bizim toplumda sürkli böyle kocakarı sözleri söylenilir benm allahn izniyle oğlum olacak. Karnm sivri velakiin kızımdada karnm aynen böyleydi. Yani kilo alsam bile hep göbeğim çıktı hertarafm dümdüzdü göbeğim tek vardı iki gebeliğimde öyle oldu. Bana karnından belli erkek dediklerinde kızımdada göbeğim vücudm aynn böyleydi diyorm. O yüzdn pek takma belki küçük bir oranla doğruluk payı vardr ama hepsi geçerli olacağını düşünmüyorm. Çok kafana takma rabbim gönlünüze göre versn inşallh sağlıklı bir şekilde.

Tesekkur ederim canım allah razı olsun..inşallah hepimizin bebegi saglıklı sıhhatli olur en önemlisi bu..bu arada tahmini doğum tarihlerimiz aynı seninle :)

Tesekkur ederim canım allah razı olsun..inşallah hepimizin bebegi saglıklı sıhhatli olur en önemlisi bu..bu arada tahmini doğum tarihlerimiz aynı seninle :)
Rica ederm cnm elbetteki en önemlisi önce sağlık sonra hayırlı evlat olması. Aynn cnm senin sat kaç bnmki 31 aralık tam yılbaşı akşamı oldm;)

Selam kızlar.size bi sorum olcak cevap verirseniz cok sevinirim.kafaya taktım baya.bizim cinsiyet hep tahmin asamasında kaldı şimdiye kadar.arkası dönük oluyo genelde bebişin.üç doktor erkege benzetti bi tanesi kesin eminim kız dedi.biz hazırlığımızı erkege göre yaptık ayrıntılı ultrason da da erkek denildiği için (ama ordada sırtı dönüktü :KK43: ) her neyse..haftasonu köye kayınvaldemlere gittik.bana senin karnın sivri değil enli yayvan dedi.ben de bilmem falan dedim.konuyu uzattıkca uzattı.sonra bu olayı arkadasıma ve anneme anlattım onlarda sivri erkek die yayvan kız die düşünülür o yüzden öyle demiş olabilir dediler.kafam cok karıstı.kız ya da erkek bebek bekleyenler karınlarınızın görünümü nasıl.benimki sivri değil mesela.böyle seylere de inanmak istemiyorum.ama hep tahmin edildi netlesmedi ya aklıma takıldı :KK43:

Benim erkek-sivri
ilk dönemlerde çok mide bulantısı kusma varsa kız diyorlar.Bende olmadı.

Tabi ben dr m bebeğin bir hafta geç döllenme olduğu için geç doğar diyor. Ama bende ekimm ilk haftası olacak diye hissediyorm. hatta ekimn ilk günü olacak gibi. Artk hayırlısı

Ayy canım bu kadar tesadüf olur.bana da doktorum aynısını söyledi.bi hafta gec döllenme die.bakalım ne zaman gelcek bebişler :)

Back
X