• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Selam kızlar.size bi sorum olcak cevap verirseniz cok sevinirim.kafaya taktım baya.bizim cinsiyet hep tahmin asamasında kaldı şimdiye kadar.arkası dönük oluyo genelde bebişin.üç doktor erkege benzetti bi tanesi kesin eminim kız dedi.biz hazırlığımızı erkege göre yaptık ayrıntılı ultrason da da erkek denildiği için (ama ordada sırtı dönüktü :KK43: ) her neyse..haftasonu köye kayınvaldemlere gittik.bana senin karnın sivri değil enli yayvan dedi.ben de bilmem falan dedim.konuyu uzattıkca uzattı.sonra bu olayı arkadasıma ve anneme anlattım onlarda sivri erkek die yayvan kız die düşünülür o yüzden öyle demiş olabilir dediler.kafam cok karıstı.kız ya da erkek bebek bekleyenler karınlarınızın görünümü nasıl.benimki sivri değil mesela.böyle seylere de inanmak istemiyorum.ama hep tahmin edildi netlesmedi ya aklıma takıldı :KK43:
Canım benim bebeğim kız ama karnıma bakan sen erkek doğuracaksın diyor kesin erkek diyor karnım çok sivri. Ama gel gelelim kız :)

Arkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Aay geçmiş olsun canım yaa:( inşallh rabbim bebğine hayırlı sağlıklı uzun önür verir size bağışlar. Çok geçmiş olsn canm çok üzüldm. Nasıl oldu anlatabilirmsn eğer musaitsn ağır birşeymi kaldrdn normalmi doğdu

Arkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Canim benim rabbim şifa versin kuzucuga... daha önce doktor farketmemismiydi... birden mi geldi... Rabbim şifa versin... çok kalmaz insallah bebegin yogun bakimda çabuk toparlar inşallah :dua:

Allaha sukur kil payi kurtardim iznimi ben de. Gecen yildan 14 gunum kalmisti, 24u de tam 32. Haftam oluyor ve yarindan sonra 14 gunumu alinca tam 24une donuyorum ise.
Canım gözün aydın, cok sevindim senin adına dinlenirsin bol bol evde ben 32ye kadar burdayım benlik bi durum yok ne yazikki
Sagolun kizlar hepinize çok teşekkür ederim. doktora gittim çok şükür suyunda bi azalma yok dedi. Hareketleri zaten iyiydi. Sancılara bel ağrıma gelince de stresten olmuş. Ben stres yapınca bebeğim az da olsa strese girmiş.başından beri çok zor bi hamilelik geçirdim. Simdiden sonra bi sıkıntı çıkmaz inşallah.hala ağrım var ama Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım geçmiş olsun için rahatlamistir dra gitmekle iyi yapmışsın.
Kızlar bende de bu aralar bep erken dogum korkusu var.ruyalarimda hep suyum gelmiş,doğmuş ama kalpten dolayi yasayamamis tarzi kabuslarla ugrasiyorum. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Forumdaki prematüre bölümünü filan okuyorum hatta bilgim olsun diye :KK43:
Tatlım oraları okuyup strese girme lütfen şuan hassas donemlerdeyiz ve herşeyden etkileniyoruz. bebegi strese sokmamak lazım. Ben haber bile izleyemiyorum. burda birilerini okuyunca bile çok üzülüyorum. yapma öyle buaralar açıyorum klasik müzik, bebeğim dinlerken uzanıp kitap okuyorum. çok rahatlatiyor tavsiye ederim.
Selam kızlar.size bi sorum olcak cevap verirseniz cok sevinirim.kafaya taktım baya.bizim cinsiyet hep tahmin asamasında kaldı şimdiye kadar.arkası dönük oluyo genelde bebişin.üç doktor erkege benzetti bi tanesi kesin eminim kız dedi.biz hazırlığımızı erkege göre yaptık ayrıntılı ultrason da da erkek denildiği için (ama ordada sırtı dönüktü :KK43: ) her neyse..haftasonu köye kayınvaldemlere gittik.bana senin karnın sivri değil enli yayvan dedi.ben de bilmem falan dedim.konuyu uzattıkca uzattı.sonra bu olayı arkadasıma ve anneme anlattım onlarda sivri erkek die yayvan kız die düşünülür o yüzden öyle demiş olabilir dediler.kafam cok karıstı.kız ya da erkek bebek bekleyenler karınlarınızın görünümü nasıl.benimki sivri değil mesela.böyle seylere de inanmak istemiyorum.ama hep tahmin edildi netlesmedi ya aklıma takıldı :KK43:
Benim erkek sipsivri ama dra bunu sorduğumda bana güldü. herkesin vücut tipi nasılsa öyle olur dedi. sende kafana hiç takma kimseyi
Allahım yardımcınız olsun.biran önce toparlasin inş bebeğin Kıyamam yaa

Ayy çok geçmiş olsun canım Rabbim bebeğine ve sana sağlık versin. Neden yoğun bakımda? Inşallah hayırlısıyla biran evvel çıkar ya çok üzüldüm.dualarimiz seninle...

Canım Allah beneğine dayanma gücü versin öncelikle..
Eminim bir sıkıntı yaşamayacak ve miniğimiz saglıkla evine gidecek..
Haber ver bize de dualarımız seninle

Allahim Yarabbim senin ve bebeginin yardimcisi olsun canim benim, İnsaallah hemen toparlanir cikarsiniz hastaneden. Bebisine Rabbim şafi ismiyle şifa versin. Sende hep dua et, ayetel kursi oku bol bol. Bizede haber ver kazasiz belasiz bebegini kucagina alinca

Ya kızlar bu akşamdn beri bendede ters gidn birşyler var sanki. Belim ağrımaya başladı başta normal ağrıyor diye önmsmdm. Ama yaklaşk iki saattr şiddetlendi ve adt sancısı gibi bir sancı hafif çekiyorm. Böyle devm ederse acile gitmeyi düşünüyrm. Ne olack şimdi ya öf

Back
X