• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ya kızlar bu akşamdn beri bendede ters gidn birşyler var sanki. Belim ağrımaya başladı başta normal ağrıyor diye önmsmdm. Ama yaklaşk iki saattr şiddetlendi ve adt sancısı gibi bir sancı hafif çekiyorm. Böyle devm ederse acile gitmeyi düşünüyrm. Ne olack şimdi ya öf
Baptin cnm gittin mi doktora

arkadaslar herkese geçmış olsun. ınsallah herkes ıyıdır. bebekelr zamanlarını beklerler. ben de gıdıcem sancılar belden vurmya basladı ama korkudan gıdemıyorum persembeye randevu aldım.

canım Allah korusun ama niye bekliyosunki perşembeyi? belden vuran sancılar önemli olabilir son dakikaya bırakmazdım ben olsam çoktan gitmiştim doktora

peki konuşan var mı hastaneyle hanımlar? ücreti, gerekli şeyleri, vericekleri hizmeti falan?

ücretleri konuştum, bnm hastanede biz veriyoruz kıyafeti, bezi onlar veriyolar. hastaneden çıkana kadar bez sıkıntısı olmuyo onlarda değiştiriyo sende isteyebiliyosun, yanıma alacaklarımı planladım hep. eylülün başına herşey yıkanıp ütülenip bavula koyulacak o kadar

Selam kızlar.size bi sorum olcak cevap verirseniz cok sevinirim.kafaya taktım baya.bizim cinsiyet hep tahmin asamasında kaldı şimdiye kadar.arkası dönük oluyo genelde bebişin.üç doktor erkege benzetti bi tanesi kesin eminim kız dedi.biz hazırlığımızı erkege göre yaptık ayrıntılı ultrason da da erkek denildiği için (ama ordada sırtı dönüktü :KK43: ) her neyse..haftasonu köye kayınvaldemlere gittik.bana senin karnın sivri değil enli yayvan dedi.ben de bilmem falan dedim.konuyu uzattıkca uzattı.sonra bu olayı arkadasıma ve anneme anlattım onlarda sivri erkek die yayvan kız die düşünülür o yüzden öyle demiş olabilir dediler.kafam cok karıstı.kız ya da erkek bebek bekleyenler karınlarınızın görünümü nasıl.benimki sivri değil mesela.böyle seylere de inanmak istemiyorum.ama hep tahmin edildi netlesmedi ya aklıma takıldı :KK43:

bana daha ilk karnım çıkmaya başladığından beri yok karnın sivri yok sen güzelleştin kesin erkek dediler ama sonuz kesinkez kız ve karnım hala sivri canım. ööle sipsivri değil tabii ama az kilo aldığım için kalça-basen büyümesi olmadı bitek hafif top gibi karnım var o kadar, zaten kilolu olduğum için hala bile bol bişiler giyince belli olmuyo hamile olduğum

Arkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin

Allah şifalar versin hayırlı uğurlu olsun canım benim. Sağ sağlim al inşallah kucağına. bu dönemde artık riskler azalmış oluyo ama Allah'ın dediği olur tabii inşallah gelir kuzucuk koynuna sağlıkla. Rabbim şifalar versin ikinizede inşallah

Ya kızlar bu akşamdn beri bendede ters gidn birşyler var sanki. Belim ağrımaya başladı başta normal ağrıyor diye önmsmdm. Ama yaklaşk iki saattr şiddetlendi ve adt sancısı gibi bir sancı hafif çekiyorm. Böyle devm ederse acile gitmeyi düşünüyrm. Ne olack şimdi ya öf
Canim hic ihmal etme. Ne kadar erken hastaneye gidersen o kadar iyi. Enduseye kapilma ama hastaneye git doktorlar baksin en azindn için rahatlar. Bize de haber et. Allah yardimcin olsun

Arkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
Canım Rabbim sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin dualarımız sizin için hayırlısıyla atlatacaksınız inşallah bu dönemi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Allah seninde yavrununda yardımcısı olsun,ona can ,sağlık versin.Şükür enazından 32 haftaya kadar gelebilmişsin,daha erken gerçekleşmemiş.Güzel haberlerini alırız inşallah.

Selam kızlar.size bi sorum olcak cevap verirseniz cok sevinirim.kafaya taktım baya.bizim cinsiyet hep tahmin asamasında kaldı şimdiye kadar.arkası dönük oluyo genelde bebişin.üç doktor erkege benzetti bi tanesi kesin eminim kız dedi.biz hazırlığımızı erkege göre yaptık ayrıntılı ultrason da da erkek denildiği için (ama ordada sırtı dönüktü :KK43: ) her neyse..haftasonu köye kayınvaldemlere gittik.bana senin karnın sivri değil enli yayvan dedi.ben de bilmem falan dedim.konuyu uzattıkca uzattı.sonra bu olayı arkadasıma ve anneme anlattım onlarda sivri erkek die yayvan kız die düşünülür o yüzden öyle demiş olabilir dediler.kafam cok karıstı.kız ya da erkek bebek bekleyenler karınlarınızın görünümü nasıl.benimki sivri değil mesela.böyle seylere de inanmak istemiyorum.ama hep tahmin edildi netlesmedi ya aklıma takıldı :KK43:
yakın arkadaşımla haftalarımız aynı benim erkek karnım sivri, arkadaşımın da erkek onun yayvan. Yani aşermeyle karınla marınla alakası yok bu işlerin emin olabilirsin. Kuzenim 9 ay yeşil erik aşerdi oğlu oldu mesela :)

bir yakınımla doğum zamanlarımız çok yakın ikimizinde erkek, benim karnım önümde top gibi, sivri. Onun ki yayvan yanlara doğru genişlemiş durumda. Tamamen vücut yapısıyla alakalı bence

E esmana canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun, bu haftadan sonra bebeklerin tutunma oranı çok yüksek, iyileşir hemen kucağına alırsın inşallah.. Allah sağlık versin

Baptin cnm gittin mi doktora
Canim hic ihmal etme. Ne kadar erken hastaneye gidersen o kadar iyi. Enduseye kapilma ama hastaneye git doktorlar baksin en azindn için rahatlar. Bize de haber et. Allah yardimcin olsun
Teşekkür ederm kızlar sorduğnz için. Gece uyuyakalmşm öyle az önce bir uyandm hayla ağrıyor, ama geceki kadar şiddetli değil. Ama doktora gidcm kimi sancı bele vuruyo diye korkuyorm. Gidince haber ederm kızlar teşekkür ederm:KK200:

Canim allah bebisine ve sana saglik ve acil sifalar versin. Ciğer gelistirici igne vurmadilar mi,arkadasim da 32.haftada dogum yapti masallah su an 5 aylik ve sağlıklı

Back
X