• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Rabbim korusn kızlar hepimizi bebişlerimizi. Kimse hazırlamamış galiba daha çantasını:) bende daha hazırlamadm eksiklerimz çok eşime her dediğimde son ay giderz diyor. Artk ya kurban arefesnde yada bayramdn sonra çıkacaz. Tabi ablamn oğlunun nerdeyse giyilmemş bir sürü kıyafeti vardı iki çanta kadar kıyafetmz var. Ama yinede eksik çok bende artık diyorm yavaş yavaş eksiklerini alayım. Kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeym sonuçta yeni doğmş bebğin cildi çok hassas ütü mikropta temizliyormş. En azndn iki üç aylık olana kadar özellikle tenine temas eden giyecekleri ütülemek lazm. Birde şu bebek kıyafetleri için ç.m deterjanlar var onuda alayım öyle diyorm. Artk bu ay içinde yavaş yavaş başlamk lazm
aynen bende de ne çanta var ne bişey tabi ufak tefek eşyalarımız var hastane çıkış bir tane de olsa var
alt üst takım var yine 1-2 tane ama eksiklerimiz tabiki var eylül başına attık biz herşeyi
hem temizlik hemde son kıyafetleri eylül başında yapacağız inşallah bayramda da izne çıkıcam zaten son bir ay inşallah oluyo yıkar ütülerim hemen çantayı hazırlarım bebeklerimizde zamanında gelir inşallah hepimizin

Selam kızlar.size bi sorum olcak cevap verirseniz cok sevinirim.kafaya taktım baya.bizim cinsiyet hep tahmin asamasında kaldı şimdiye kadar.arkası dönük oluyo genelde bebişin.üç doktor erkege benzetti bi tanesi kesin eminim kız dedi.biz hazırlığımızı erkege göre yaptık ayrıntılı ultrason da da erkek denildiği için (ama ordada sırtı dönüktü :KK43: ) her neyse..haftasonu köye kayınvaldemlere gittik.bana senin karnın sivri değil enli yayvan dedi.ben de bilmem falan dedim.konuyu uzattıkca uzattı.sonra bu olayı arkadasıma ve anneme anlattım onlarda sivri erkek die yayvan kız die düşünülür o yüzden öyle demiş olabilir dediler.kafam cok karıstı.kız ya da erkek bebek bekleyenler karınlarınızın görünümü nasıl.benimki sivri değil mesela.böyle seylere de inanmak istemiyorum.ama hep tahmin edildi netlesmedi ya aklıma takıldı :KK43:
evet sivri erkek kız yayvan diyorlar ama garanti bişey yok canım
yengeme 9 ay kız dediler çocuk bi doğdu erkek :)
benim karnımı da kıza da benzetiyorlar erkeğe de ama erkek paşam yani belli olmuyo karnın değişkenlik gösteriyo duruma duruşa göre hayırlısıyla gösterir inşallah kendini tam :)

aynen bende de ne çanta var ne bişey tabi ufak tefek eşyalarımız var hastane çıkış bir tane de olsa var
alt üst takım var yine 1-2 tane ama eksiklerimiz tabiki var eylül başına attık biz herşeyi
hem temizlik hemde son kıyafetleri eylül başında yapacağız inşallah bayramda da izne çıkıcam zaten son bir ay inşallah oluyo yıkar ütülerim hemen çantayı hazırlarım bebeklerimizde zamanında gelir inşallah hepimizin
Amin cnm inşallh sağlıklısylan. Bende eylülde alırm herşeyi hazırlarm dedim ama. İnşallh pişman olmam;)

Ben de aynı durumdayım kızlar.. çanta hazırlamadım hazırlayam çünkü içine koycak eşyam yok :D ağlancak halime gülüyorum ama.. en kısa zamanda geceliktir bezlerdir alıp bitirmek istiyorum.. okudukça burayı panik oldum iyice

Arkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşir ufaklık. Kalbini ferah tut benim arkadaslardan 30 haftalık doğurup sapa sağlam çocukları olanlar var

Ay benm butun kuyafetler hazir annem kendi evindekileri haftaya yikayacakmis ben daha hic o niyette degilim o kadar sicak ki utu fln cok zoruma gidiyo bakalim ne zamn yapicam

32. hafta yazısından:

Hamileliğiniz sona yaklaştıkça belinizdeki baskı da artacaktır. Bel ağrıları sebebiyle uykusuz kalabilir ve hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Bu durumla ilgili doktorunuzla konuşmanız gerekmektedir. Nitekim aniden ortaya çıkan bel ağrısı erken doğumun belirtisi olabilir.

Erken doğum söz konusu değilse bel ağrısının sebebi büyüyen rahminizdir. Vücudunuzun ağırlık merkezi değiştiği için duruşunuz da değişir ve buna bağlı olarak belinize fazla yük biner, karın kaslarınız zayıflar.

günaydın hanımlar... gününüz güzel geçsin...:KK200:
size önemli bir konuda bilgi vermek istiyorum.. 32 hafta çalışabilir raporu alacak benimle aynı haftada olan arkadaşlar. raporunuzu 32+6 da da alabiliyorsunuz. hem özeldeki hem devletteki doktorumla görüştüm. o şekilde ayarlayabileceklerini söylediler.
ben bugün 32+0 haftadayım. raporumu bugün alırsam 5 hafta sonrası kurban bayramının 2. gününe denk geliyor. yani 13 eylül. 37 raporumu resmi tatilde kestirmem imkansız yine en erken 19 eylülde almam gerek.
ancak 32 hafta çalışabilir raporumu 15 ağustosta alırsam 5 hafta sonrası tam 19 eylüle denk geliyor. hem kurban bayramında çalışmamış oluyorum hem de sonraya aktarabiliyorum.
aynı haftada olan arkadaşlarım doktorunuzla bu konuyu konuşmanızı tavsiye ederim.. :KK56:

mutlu sağlıklı günler... :KK37:

size önemli bir konuda bilgi vermek istiyorum.. 32 hafta çalışabilir raporu alacak benimle aynı haftada olan arkadaşlar. raporunuzu 32+6 da da alabiliyorsunuz. hem özeldeki hem devletteki doktorumla görüştüm. o şekilde ayarlayabileceklerini söylediler.
ben bugün 32+0 haftadayım. raporumu bugün alırsam 5 hafta sonrası kurban bayramının 2. gününe denk geliyor. yani 13 eylül. 37 raporumu resmi tatilde kestirmem imkansız yine en erken 19 eylülde almam gerek.
ancak 32 hafta çalışabilir raporumu 15 ağustosta alırsam 5 hafta sonrası tam 19 eylüle denk geliyor. hem kurban bayramında çalışmamış oluyorum hem de sonraya aktarabiliyorum.
aynı haftada olan arkadaşlarım doktorunuzla bu konuyu konuşmanızı tavsiye ederim.. :KK56:

canım iyi ayarlamışsın. sevindim:) her doktor aynı şeyi yapmıyor malesef:) ben kendimi iyi hissediyorum hafta ortası izne çıkmayım haftayı bitirip izne çıkıyım diye 3 gün geç yazalım dedim olmaz öyle şey dedi mesela :) sevindim senin adına :)

Selam kizlar vitamin ilaci kullaniyormysunuz.dr.um bana 12.haftadan sonra bi defa yazdi vitamin bi dahada yazmadi ama dün saglik ocagindaki ebe bana vitamin i surekli kullanmam gerektigini soyleyip ilac verdi.30 haftalik hamileyim bu arada.

Selam kizlar vitamin ilaci kullaniyormysunuz.dr.um bana 12.haftadan sonra bi defa yazdi vitamin bi dahada yazmadi ama dün saglik ocagindaki ebe bana vitamin i surekli kullanmam gerektigini soyleyip ilac verdi.30 haftalik hamileyim bu arada.
evet cnm hepimiz kullanıyoruz. sen de sürekli kullanmalısın. hatta emzirirken bile devam etmeliyiz ;)

benim doktorum 17 haftadan sonra vitamin kullan ama hergun kullanmak zorunda değilsin dedi.

bana daha ilk karnım çıkmaya başladığından beri yok karnın sivri yok sen güzelleştin kesin erkek dediler ama sonuz kesinkez kız ve karnım hala sivri canım. ööle sipsivri değil tabii ama az kilo aldığım için kalça-basen büyümesi olmadı bitek hafif top gibi karnım var o kadar, zaten kilolu olduğum için hala bile bol bişiler giyince belli olmuyo hamile olduğum

Benimki de kendini göstermeyince cinsiyet hep tahmin asamasında kaldı :( saglıklı olsun hepimizin yawruları napalım doğunca nasıl olsa ögrencez :)

evet sivri erkek kız yayvan diyorlar ama garanti bişey yok canım
yengeme 9 ay kız dediler çocuk bi doğdu erkek :)
benim karnımı da kıza da benzetiyorlar erkeğe de ama erkek paşam yani belli olmuyo karnın değişkenlik gösteriyo duruma duruşa göre hayırlısıyla gösterir inşallah kendini tam :)

Inşallah canım..bize sürpriz yapmaz inşallah :)

Slm benim doktorda bir defa yazdi ama emzirirken de devam edeceksin dedi ilac ucuz olduğu için ben tekrar tekrar yazdirmaya gerek duymadim

Canım elevit
Ferro sanol
Ve balık yağı kullanıyorum ben hergün

Benim doktorum da 32+7 ye gün verdi.ne zaman geleyim çalısabilir almak için dedim direk kendi öyle söyledi.peki arkadaslar okul müdürleri bunu sıkıntı edermi.hani mesela yok 32+O da alman gerekirdi falan derler mi yani okul müdürüyle de bu konuyu konusmalı mıyız

Back
X