• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Maşallah paşaya pehlivan geliyor desene :)))
kesinlikle öyle sanırım :KK49:
poz verse bi de sıpam ben görücem diye uçuyorum mutluluktan bi ölçüm yapıyo doktor soruyorum bi de poz vermiyo mu diye yok diyo derinlere kaçmış :KK46:

kesinlikle öyle sanırım :KK49:
poz verse bi de sıpam ben görücem diye uçuyorum mutluluktan bi ölçüm yapıyo doktor soruyorum bi de poz vermiyo mu diye yok diyo derinlere kaçmış :KK46:
Bunların hepsi bir alemler bizimki de her gittiğimizde elleri ile yüzünü kapatıyor ama o bacaklar sonuna kadar ayrık ayıptır söylemesi büyüdüğünü pipisinden anlıyoruz o_Oşimdiden parmağında oynatıyorlar.

Ne guzel senin stolardan aliyor bebisin canim. Bense her sabah kesin yumurta peynir zeytin bal falan yerim. Gunde 2 bardak sut arti ceviz badem yiyorum. 2 gune bir kirmizi et sebze beyaz et tuketiyorum. Yogurt her gun tuketirim hem de işyerine bile getiriyorum canim. Meyve de her gun bolca yiyorum isyerinw de meyve getiriyorum ama benim yavrucum niye kilosu az anlamis degilim canim ya. O kadar da dikkat ediyorum ama.... bakal cumartesi gitigimde doktorum ne diyecek insallah toparlamistir kendisini.
Canım bu kadar takılma, bu ölçümler değişiyo hep konuştuğumz gibi, belki kalibrasyonu ile ilgili ,bi de hep bi hata payı ile söylüolar kağıtta bile öyle yazıo.. Kaldı ki o hafta öyleydi ama belki 1 hafta sonra büyüdü bilemezsin ki:) bence olumlu düşünelim hem küçük olsa nolcak kuzucum 1 2 hafta geriden gitmesi çok büyük problem olmaz ki, hem küçük bebekler daha kolay doğar diyolar :):):):) benimki de en son gününden ilerde çıkmıştı ben de üzülmüştüm acaba bende şeker mi vardı ki diye falan ama doktor dedi ki ölçümlere 100% güvenmeyiz biz dedi rahatlattı beni, bidahaki geldiğinde bakarız eğer öyleyse ve şekerin yoksa da zaten genetiktir yapcak bişi yok demişti..
Yarın gitcem ben de bakalım hayırlısı artık

Bunların hepsi bir alemler bizimki de her gittiğimizde elleri ile yüzünü kapatıyor ama o bacaklar sonuna kadar ayrık ayıptır söylemesi büyüdüğünü pipisinden anlıyoruz o_Oşimdiden parmağında oynatıyorlar.
kesinlikle tekme atarken nefesimi keserken bişey yok dirsek dayıyo karnıma bi de
ama gel görki çocuğu göreyim yok göremiyorum arkadaş ta içime giriyo sıpam :KK49:

Canım bu kadar takılma, bu ölçümler değişiyo hep konuştuğumz gibi, belki kalibrasyonu ile ilgili ,bi de hep bi hata payı ile söylüolar kağıtta bile öyle yazıo.. Kaldı ki o hafta öyleydi ama belki 1 hafta sonra büyüdü bilemezsin ki:) bence olumlu düşünelim hem küçük olsa nolcak kuzucum 1 2 hafta geriden gitmesi çok büyük problem olmaz ki, hem küçük bebekler daha kolay doğar diyolar :):):):) benimki de en son gününden ilerde çıkmıştı ben de üzülmüştüm acaba bende şeker mi vardı ki diye falan ama doktor dedi ki ölçümlere 100% güvenmeyiz biz dedi rahatlattı beni, bidahaki geldiğinde bakarız eğer öyleyse ve şekerin yoksa da zaten genetiktir yapcak bişi yok demişti..
Yarın gitcem ben de bakalım hayırlısı artık
Haklisin canim :) saglikli sihatli olsun da dpgduktan sonra var gucumle bakarim yavrucuguma

Merhaba kızlar,hatırlayan vardır beni,uzun zamandır girmedim,28ekime bir kız çocuğu beklerken 2gün önce 29haftalıkken doğdu meleğim,şimdi küvezde,durumunun kritik olduğunu söylüyolar fakat ben korkmuyorum iyişeşecek çünkü hissediyorum,görseniz o kadar minik ve tatlı ki,hepinizden dua bekliyorum,vardır bildiği Rabbim'in elbet,sizlerde sağ salim kavuşursunuz yavrularınıza inşallah...
Ah canim benim Rabbim Şafi ismiyle şifa versin İnsaallah, sen nasilsin normal dogummu yaptin, umarim ikinizde iyi olursunuz

Arkadaşlar ben de çatlak oluştu göbek altında.. Daha fazla olmaması için, çatlamayan arkadaşlar neler yapıyorlar acaba? Ben L,ierac kullanıyordum, bir de niveanın fln nemlendiricileri vardı onlardan sürüyordum. Şimdi saf zeytinyağı, vazelin vs de sürüyorum ama çatlaklar devam ediyor sanki.. ne yapmalıyım ilerlememesi için?
bende lıerac kullanıyordum çatladım. Sebamedin çatlak kremine geçtim daha nemli tutuyor cildimi kaşıntı falan hiç olmuyor sabah akşam sürüyorum çatlaklar durdu şimdilik. Ama olan oldu tabi. Cilt yapısı ile alakalı sanırım lıerac kullanıp hiç çatlağı olmayan var ama ben sebamede geçince fark ettim lıerac cildimi hiç nemlendirmiyormuş sanki

Evet ben de yazacaktm unutmuşm R Rotgeist seziki seziki
16.haftamda lierac almıştım mustela bulamamıştım, yeterince iyi nemlendirmiyodu o yüzden çok miktarda sürüyodum, 22. Haftamda falan bitti 1 kutusu, sonra mustela aldım buldum şükür, o çok daha iyi nemlendiriyo ve 10 haftadır hala bitmedi. Ayrıca sabah uyandığımda da hafif nem kalmış oluyo. Bence lierac iyi değil

Evet ben de yazacaktm unutmuşm R Rotgeist seziki seziki
16.haftamda lierac almıştım mustela bulamamıştım, yeterince iyi nemlendirmiyodu o yüzden çok miktarda sürüyodum, 22. Haftamda falan bitti 1 kutusu, sonra mustela aldım buldum şükür, o çok daha iyi nemlendiriyo ve 10 haftadır hala bitmedi. Ayrıca sabah uyandığımda da hafif nem kalmış oluyo. Bence lierac iyi değil

Ben de mustela kullanıyorum ama ne olur bilemiyorum tabi

Merhaba kızlar,hatırlayan vardır beni,uzun zamandır girmedim,28ekime bir kız çocuğu beklerken 2gün önce 29haftalıkken doğdu meleğim,şimdi küvezde,durumunun kritik olduğunu söylüyolar fakat ben korkmuyorum iyişeşecek çünkü hissediyorum,görseniz o kadar minik ve tatlı ki,hepinizden dua bekliyorum,vardır bildiği Rabbim'in elbet,sizlerde sağ salim kavuşursunuz yavrularınıza inşallah...
Geçmiş olsun canım. İnşallah bebeğin de kurtulur neden doğum yaptın ne oldu da

bayanlar günaydın
doktordan geliyoruz
bebeğimin sıvısı sınırı geçmiş milletinki az çıkar benimki çok çıktı
oğlum haftasının önünde büyüyo
şekerini kontrol et dedi zaten kendi makinamla ölçüyordum normal çıkıyordu
artık yine sık sık bakacağım :)
şoklardayım kocaman bişey doğurcam sanırım
normalde bugün tam 32+0 dayım oğlum
2,260 gr boyu 47 cm
sağlıkla gelsin inşallah paşamda ben normal doğurabilecek miyim artık şüphelenmeye başladım :KK49::KK46:

maşallah. :)
gözünü korkutmasın sürekli etrafdan duyuyorum.Sonuçta tahmnini rakam söylüyorlar. Yanılma payları oluyor.
Sağlıklı olması önemli. ;)

Canim maşallah :nazar:dogum tarihlerimiz ayni,ben de kuzumu gormeyeli neredeyse 1 ay olacak haftaya gorecegim. Yalniz 3 kilo mu aldin masallah sana:nazar:ben 8,5kilo aldim.dertleniyorum ara ara ama sağlıklı olsun diyorum sonra

cnm çok sağol ben çok çektim bu kilo olaylarından yıllarca , o yüzden gardrobum 36 bedenden 46 bedene kadar:KK70: hamilelikten önceki 2 yıl yavaş yavaş spor ve düzenli beslenmeyle 25 kilo verdim ve dedimki artık yaşam tarzın bu ..

eskiden hızlıca 10 kilo verip hemen sporu bırakıp hamurişi fast food abur cubur hopp tekrar hızlıca kilo alıyordum en önemlisi sağlık açısından iyi bir şey değildi bu ve sanırım son 2 yılda yavaş kilo vermemle vücudumdaki protein yani kollajen oranı çok artmış o yüzden vücudum sıkılaştı artık kolay kilo alamıyorum yani , hamilelikte bulantı kusma dönemlerim de çok kötü geçti ama ben o dönemde de hiç kilo vermedim. 2 günde bir yaptığım yürüyüşler dışında spor da yapmıorum valla anca yürümeye yetio bnm enerjim.

bir de iştahım ne kadar çok olsa da normal porsiyon yesem de sıkışıyorum, 1 saat önce yoğurt yedim misal ve canım o kadar çok şeyler istiyorki ama boğazıma kadar dolu gibi hissettiğim için mecbur sindirilmesini bekliyorum, demekki bu hamileliğim böyle geçecek ve bana hep diyorlardı sen çok çabuk kilo alıp veren birisin kesin 20-25 kilo alırsın hamilelikte, ya da boşa zayıflamakla uğraşma zayıflar hamilelikte çok kilo alıo diye şimdi herkes şokta :KK76:

senin de çok abartılı değil cnm yani dertlenme bence, hamilelikte kısa sürede alınan kilolar zaten kendiliğinden gidiyor açıkcası ben de kendimi 10-12 kilo alırım diye düşünüyodum, hani diyorlar ya az kilo alanlar için arkadaş sen hiç mi bir şey yemedin içnedin diye valla ben baya yedim içtim yani iştahlı iştahlı ağzımı şapurdata şapurdata, eşim insan gibi ye diye baya gülüodu hatta kaç kere

bir de bu durumuma içten içten seviniyorum şu açıdan evlendiğimde de tombiştim ve kv bana demiştiki ilk gelini için üstelik de öz yeğeni: evlendiğinde 36 bedendi bi çocuk doğurdu 46 beden oldu hahayyyt diye :sopa: dedim bu öz yeğeni için böyle diyosa kimbilir benim arkamdan neler söyler ,,, şu anki benimle ilgili ruhi hissiyatını siz düşünün :p

Back
X