- 21 Kasım 2011
- 1.373
- 982
- 333
Bu arada rahim ağzı açıklığını kastediyorsan onu parmakla alttan ölçüyorlar. Tuşe muayenesi diyorlar.Canim masallah size. rahim agzini nasil olcuyorlar? Vajinal mi yoksa karindan mi? Merak ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada rahim ağzı açıklığını kastediyorsan onu parmakla alttan ölçüyorlar. Tuşe muayenesi diyorlar.Canim masallah size. rahim agzini nasil olcuyorlar? Vajinal mi yoksa karindan mi? Merak ettim.
Ewet canim ya aldigimiz kiloyla ilgili degil. Ben mesela cayi bile şekersiz icerim baklava borek falan hiccc yemem bile. Ama benim de 50 likte 142 cikti sekerim. Dedigin gibi hormonlarla ilgilialdığımız kiloyla alakalı değil maalesef şekerin çıkması. hormonların etkilenmesine bağladım ben durumu. yada kızım çok tatlı olucak ondan yükseltiyo annesinin şekerini :) dikkat etmezsek doğum sonrası kalıcı olabilir o zaman daha zor olur hepimiz için, dediğin gibi çoğu hamilede çıkıyo artık şeker
Ewet cok igrenc bisey yaa bildigin parmagiyla olcuyo yine hatirladim icim bi tuhaf olduBu arada rahim ağzı açıklığını kastediyorsan onu parmakla alttan ölçüyorlar. Tuşe muayenesi diyorlar.
Offf çok berbat bana da yapmak ister kesinEwet cok igrenc bisey yaa bildigin parmagiyla olcuyo yine hatirladim icim bi tuhaf oldu![]()
ay sorma bende evde deliricem galiba artık çok sıkıldımkızlar bana zaman geçmiyo
çıldırıcam şimdi çalışabilir aldım işteyim evde olsam daha çok kurarım heralde
sanki hiç bişey yetişmicek erken doğum olacak gibi gibi kendimi evhama sokuyorum ya
sonra yok diyorum paşam bekleyecek zamanında gelecek diyorum ama
eylül gelmiyo
kurbandan önce temizlikti evdi kıyafetti falan herşeyi ayarlıcam ama yok geçmiyo zaman
çantayı da eylül başı hazırlarım diyorum ama geç kalmam inşallah onda da

evde olsam garanti bende daha kötü olurumay sorma bende evde deliricem galiba artık çok sıkıldım![]()
evde olsam garanti bende daha kötü olurum
ev sıcak burda en azından klima altındayım burası bile sıcak geliyo bana düşün
ama yapılacaklar gözümde büyüyo aslında 3 günlük iş yani bişey değil ama bakalım eylül başını inşallah hayırlısıyla görürüz de hallederiz
inşallah bebeğimde zamanında doğar erkenden gelmeye kalkmaz hayırlısıyla tabi sağlıklı sıhhatli![]()
Peki bu işlem açılı miEwet cok igrenc bisey yaa bildigin parmagiyla olcuyo yine hatirladim icim bi tuhaf oldu![]()
yok degil cnm sadece biraz irkiliyorsun korkulcak bisi degilde iste insan urperiyo ister istemezPeki bu işlem açılı mi![]()
Hmmm bendeki bu dogumhane korkusu geçmeyecek sanırım. Hayır doğumdan değil o oda çok korkunç geliyor. Böyle en ufak bişey canımı acıtcak gibi geliyor.yok degil cnm sadece biraz irkiliyorsun korkulcak bisi degilde iste insan urperiyo ister istemez
valla cnm ben ağrısız dogum yaptığım halde yinede korkuyorum ama biraz zorlanicaz ki anne oldugumuzu anlayalim. Herkesin zorlandigi farkli bir durum oluyo dogumda bende suyumu patlattiklarinda fena oldum hatta hala aklima gelince icim fena oluyoHmmm bendeki bu dogumhane korkusu geçmeyecek sanırım. Hayır doğumdan değil o oda çok korkunç geliyor. Böyle en ufak bişey canımı acıtcak gibi geliyor.
benim minik doğum pozisyonunu aldı canım tekmeleri göbeğimin üstünde hissediyorum daha çokGünaydın bebeği doğum pozisyonunu alan arkadaşlar tekmeleri nerede hissediyorsunuz?
Benimki daha donmedi sanırım hep asagilarda tekmeler üstte çok nadir oluyor oda dönme ve yer değiştirme şeklinde
Korkuyoruz ama yapcakda bişeyimiz yok o bebek ordan çıkacak :) sağlıklı olsunlar da varsın korkalım bu korkular gelip geçici sonuçta dimi ama. :)valla cnm ben ağrısız dogum yaptığım halde yinede korkuyorum ama biraz zorlanicaz ki anne oldugumuzu anlayalim. Herkesin zorlandigi farkli bir durum oluyo dogumda bende suyumu patlattiklarinda fena oldum hatta hala aklima gelince icim fena oluyo
Yok canim acimiyor ama huylaniyorsun.Peki bu işlem açılı mi![]()
bende işte böyle daralıveriyorum evdeyken ayrı işteyken ayrı duygularevde klima var ama yine de çok sıkıcı evde oturmak gerçi ben yalnızım belki ondandır. eşyaları hazırlamayı bilerek geciktiriyorum sanki onlar hazırlanınca hemen doğuracakmışım gibi geliyor. inşallah vaktiyle sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi ama zaman hem hızlı hem de yavaş gibi ay yine darlandım.
ağırlığını koy canım sende yok oramı buram açılacak kusura bakma ben senin anneni severim ama o seviyede samimi değiliz benim rahat olmam önemli değil mi? nasıl hareket ediceğim de.bende işte böyle daralıveriyorum evdeyken ayrı işteyken ayrı duygular
ay duygu geçişleri
bi de eşim tutturdu sancım falan gelirse hemen gidermişiz annemleri almadan sinir oldum ona ikna etmem lazım napıcam bilmiyorum ben annemi istiyorum yanımda onun annesi aşağı katta onu alırmışız
tamamda herkesin kendi annesi diyorum yok anlamıyo aslında anlıyo anlamak istemiyor
bana yardımcı olacağına sinir ediyo beni çok kötü oluyorum o zamanda ağlayıp duruyorum bu sefer![]()
evet istanbuldyım,şimdilik avrupa yakasındayım ama doğum anadolu yakasında olacak.Doğum için central hospitala karar verdim.Dışardan dr. Bulent Karslı yı çok övmüşlerdi.Central da yapıyormuş doğumları.Bakalım görücez inşallah memnun kalırım.
Nasil bir his canimvalla cnm ben ağrısız dogum yaptığım halde yinede korkuyorum ama biraz zorlanicaz ki anne oldugumuzu anlayalim. Herkesin zorlandigi farkli bir durum oluyo dogumda bende suyumu patlattiklarinda fena oldum hatta hala aklima gelince icim fena oluyo