• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar çıktım doktordan bebiş iyi çok şükür artık çok daha dikkatli olucam inslh. Doktor dediki icinde bulundugu sivi onu korurmus korkma dedi :) 1900 gram olmuş 42 cm boy.
İyi cnm çok şükür ama sen yinede dikkat etmeye devam et allah korusn. Kilosu boyutla ilgili birşey dedimi cnm

Selam kızlar.bugün 32.hafta raporumu almaya gittim.bebişim masallah 44cm 2300 gram
Bas asagıda dedi.iki hafta önden gidiyormus.ama ben 10 gün içinde birbuçuk kg zayıfladım.cok iştahsızım
Size bi sorum olacak bebek iki hafta önden gittiği için iki hafta erken mi doğar.yanımda kızım da vardı durmadı hiç o yüzden doktora sormayı unutmusum..

Selam kızlar.bugün 32.hafta raporumu almaya gittim.bebişim masallah 44cm 2300 gram
Bas asagıda dedi.iki hafta önden gidiyormus.ama ben 10 gün içinde birbuçuk kg zayıfladım.cok iştahsızım
Size bi sorum olacak bebek iki hafta önden gittiği için iki hafta erken mi doğar.yanımda kızım da vardı durmadı hiç o yüzden doktora sormayı unutmusum..
Maşallah cnm sağlıkla doğsun inşallh. Ama öyle diyor dr lar bebek iriyse fazla durmuyor içerde çok sıkışıyor ve kasıyor kendini. Benm dr. mda öyle dedi bir hafta ileride bebğin tahmini dğm tarihindn bir hafta on gün önce doğabilir dedi;)

Ooo ne güzrl bi sürü kişiymişiz ☺️
@besyo_86 T tugbavebebik @ruza @chtluck @heramora
@purpleflower

kızlar bişi sorcam size, dün kafam çok karıştı sizden bi sonuç bulacağıma inanıyorum :KK66::KK68::KK28:

32. hafta çalışabilir raporu alacak MIsınuz ?.. Hani tatile denk geliyo ya bilemedim gerek var mı , müdür ve ilçe gerek yok diyo , doktorum gerek var vermezsek sıkıntı olabiliyor sonra diyor :KK64:

Bide seminer haftası okula gidip sonrasında okul başladıktan sonra mı izne ayrılmayı düşünüyorsunuz ?..
32.haftada tabi almak gerekiyor ama 37.haftada gerek yok diyor bizim ilçe milli eğitim

Ooo ne güzrl bi sürü kişiymişiz ☺️
@besyo_86 T tugbavebebik @ruza @chtluck @heramora
@purpleflower

kızlar bişi sorcam size, dün kafam çok karıştı sizden bi sonuç bulacağıma inanıyorum :KK66::KK68::KK28:

32. hafta çalışabilir raporu alacak MIsınuz ?.. Hani tatile denk geliyo ya bilemedim gerek var mı , müdür ve ilçe gerek yok diyo , doktorum gerek var vermezsek sıkıntı olabiliyor sonra diyor :KK64:

Bide seminer haftası okula gidip sonrasında okul başladıktan sonra mı izne ayrılmayı düşünüyorsunuz ?..
Canım seminer zamanı okula gitmek istiyosan çalışabilir almak zorundasın. .yoksa izninı nasıl aktaracaksin..ben bu hafta aldım çalışabilir raporunu... eylulun 19 una kadar çalışabilir yazdı. .sonrasında da calisamaz alıp ilçe meb e verıcez ..
Hersey yolunda gider inslh. Mutlu hamilelikler

Maşallah cnm sağlıkla doğsun inşallh. Ama öyle diyor dr lar bebek iriyse fazla durmuyor içerde çok sıkışıyor ve kasıyor kendini. Benm dr. mda öyle dedi bir hafta ileride bebğin tahmini dğm tarihindn bir hafta on gün önce doğabilir dedi:KK66:

Sagol canım..Allah razı olsun..hepimizin bebişleri saglıklı sıhhatlı dogsun inşallah..demek erken gelebilir bebişler haaa..hiç hazır değilim daha beşiğini bile almadık :(

Sagol canım..Allah razı olsun..hepimizin bebişleri saglıklı sıhhatlı dogsun inşallah..demek erken gelebilir bebişler haaa..hiç hazır değilim daha beşiğini bile almadık :KK43:
Hallolur cnm ya sıkma canını bir günlük iş sonuçta allahın izniyle tabi hazır olsa daha iyi olur ama yinede çok sıkma canını. Dr.na bir sor yinede belki erken doğar demez yani bilemiyorm genlde öyle diyorlar ama allah bilir elbette

Meraba canım ..erken dogum tehliken varsa doktor sana söyler zaten ..
Geçen gün hastaneye acile hamile bi bayan gelmisti 36.haftada imiş bebek 4kg olmuş. .Doktor da uyarmis erken dogum olabilir diye ertesi gun bayanın suyu gelmiş. Doğum başlamış yani..
Bebek çok çok iri olursa acele edebilir ..nst ye girince sancılarından belli olur ve doktor seni uyarır cnm .şimdiden telaş etme ..hersey yolunda gider inş. Mutlu hamilelikler :)))

Meraba canım ..erken dogum tehliken varsa doktor sana söyler zaten ..
Geçen gün hastaneye acile hamile bi bayan gelmisti 36.haftada imiş bebek 4kg olmuş. .Doktor da uyarmis erken dogum olabilir diye ertesi gun bayanın suyu gelmiş. Doğum başlamış yani..
Bebek çok çok iri olursa acele edebilir ..nst ye girince sancılarından belli olur ve doktor seni uyarır cnm .şimdiden telaş etme ..hersey yolunda gider inş. Mutlu hamilelikler :)))
benim bebek 1 hafta önde, doktor dedi ki bu erken doğacağını ya da iri olacağını göstermez dedi. ben anlamıyorum benim doktorum fazla mı rahat acaba :D yani madem ölçüm bişi ifade etmiyo ölçmesin o zaman :D sonradan şey dedi gerçi 2 haftada 1 gelceksin artık düzenli olarak incelicez gibi bişi dedi, son zamanlarda mı anlamlı oluyo ölçümler acaba...
valla benimki eğer başını aşağı verirse 38 gibi gelebilir iri olursa, olmaaz sa da iç,imde büyür büyür büyür doktor hadi alalım der heralde:D düşündükçe merak ediyorum 1.5 ay sonra neler yaşıcam acaba :):)

benim bebek 1 hafta önde, doktor dedi ki bu erken doğacağını ya da iri olacağını göstermez dedi. ben anlamıyorum benim doktorum fazla mı rahat acaba :KK70: yani madem ölçüm bişi ifade etmiyo ölçmesin o zaman :KK70: sonradan şey dedi gerçi 2 haftada 1 gelceksin artık düzenli olarak incelicez gibi bişi dedi, son zamanlarda mı anlamlı oluyo ölçümler acaba...
valla benimki eğer başını aşağı verirse 38 gibi gelebilir iri olursa, olmaaz sa da iç,imde büyür büyür büyür doktor hadi alalım der heralde:KK70: düşündükçe merak ediyorum 1.5 ay sonra neler yaşıcam acaba :):)
Hayırlısı artık cnm ...;)önce Allaha sonra doktorlara emanetiz...1 saat sonra ne olur bilemeyiz ..inslh vaktinde ve sağlıkli sıhhatli gelir Bebislerimız :))

Back
X