- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi cnm çok şükür ama sen yinede dikkat etmeye devam et allah korusn. Kilosu boyutla ilgili birşey dedimi cnmKızlar çıktım doktordan bebiş iyi çok şükür artık çok daha dikkatli olucam inslh. Doktor dediki icinde bulundugu sivi onu korurmus korkma dedi :) 1900 gram olmuş 42 cm boy.
Evet daha dikkatli olucam inslh kilosu ve boyu için gayet iyi dediİyi cnm çok şükür ama sen yinede dikkat etmeye devam et allah korusn. Kilosu boyutla ilgili birşey dedimi cnm
Maşallah cnm sağlıkla doğsun inşallh. Ama öyle diyor dr lar bebek iriyse fazla durmuyor içerde çok sıkışıyor ve kasıyor kendini. Benm dr. mda öyle dedi bir hafta ileride bebğin tahmini dğm tarihindn bir hafta on gün önce doğabilir dediSelam kızlar.bugün 32.hafta raporumu almaya gittim.bebişim masallah 44cm 2300 gram
Bas asagıda dedi.iki hafta önden gidiyormus.ama ben 10 gün içinde birbuçuk kg zayıfladım.cok iştahsızım
Size bi sorum olacak bebek iki hafta önden gittiği için iki hafta erken mi doğar.yanımda kızım da vardı durmadı hiç o yüzden doktora sormayı unutmusum..
Anladm cnm inşallh sağlıklı bir şekilde doğar. Bu aralar tek duam bu olmuşEvet daha dikkatli olucam inslh kilosu ve boyu için gayet iyi dedi
Maşallah canımm geçmiş olsun tekrar. Dikkat et sen bol bol dinlen tam kaç hafta kaç günlüksün canımKızlar çıktım doktordan bebiş iyi çok şükür artık çok daha dikkatli olucam inslh. Doktor dediki icinde bulundugu sivi onu korurmus korkma dedi :) 1900 gram olmuş 42 cm boy.
32.haftada tabi almak gerekiyor ama 37.haftada gerek yok diyor bizim ilçe milli eğitimOoo ne güzrl bi sürü kişiymişiz
@besyo_86 T tugbavebebik @ruza @chtluck @heramora
@purpleflower
kızlar bişi sorcam size, dün kafam çok karıştı sizden bi sonuç bulacağıma inanıyorum
32. hafta çalışabilir raporu alacak MIsınuz ?.. Hani tatile denk geliyo ya bilemedim gerek var mı , müdür ve ilçe gerek yok diyo , doktorum gerek var vermezsek sıkıntı olabiliyor sonra diyor
Bide seminer haftası okula gidip sonrasında okul başladıktan sonra mı izne ayrılmayı düşünüyorsunuz ?..
Kamuda öğretmen derken meb de demek istiyosun sanırım canmEkim anneleri Aranızda kamuda öğretmen olan var mı ?...
Canım seminer zamanı okula gitmek istiyosan çalışabilir almak zorundasın. .yoksa izninı nasıl aktaracaksin..ben bu hafta aldım çalışabilir raporunu... eylulun 19 una kadar çalışabilir yazdı. .sonrasında da calisamaz alıp ilçe meb e verıcez ..Ooo ne güzrl bi sürü kişiymişiz
@besyo_86 T tugbavebebik @ruza @chtluck @heramora
@purpleflower
kızlar bişi sorcam size, dün kafam çok karıştı sizden bi sonuç bulacağıma inanıyorum
32. hafta çalışabilir raporu alacak MIsınuz ?.. Hani tatile denk geliyo ya bilemedim gerek var mı , müdür ve ilçe gerek yok diyo , doktorum gerek var vermezsek sıkıntı olabiliyor sonra diyor
Bide seminer haftası okula gidip sonrasında okul başladıktan sonra mı izne ayrılmayı düşünüyorsunuz ?..
Maşallah cnm sağlıkla doğsun inşallh. Ama öyle diyor dr lar bebek iriyse fazla durmuyor içerde çok sıkışıyor ve kasıyor kendini. Benm dr. mda öyle dedi bir hafta ileride bebğin tahmini dğm tarihindn bir hafta on gün önce doğabilir dedi![]()
Hallolur cnm ya sıkma canını bir günlük iş sonuçta allahın izniyle tabi hazır olsa daha iyi olur ama yinede çok sıkma canını. Dr.na bir sor yinede belki erken doğar demez yani bilemiyorm genlde öyle diyorlar ama allah bilir elbetteSagol canım..Allah razı olsun..hepimizin bebişleri saglıklı sıhhatlı dogsun inşallah..demek erken gelebilir bebişler haaa..hiç hazır değilim daha beşiğini bile almadık![]()
Meraba canım ..erken dogum tehliken varsa doktor sana söyler zaten ..Selam kızlar.bugün 32.hafta raporumu almaya gittim.bebişim masallah 44cm 2300 gram
Bas asagıda dedi.iki hafta önden gidiyormus.ama ben 10 gün içinde birbuçuk kg zayıfladım.cok iştahsızım
Size bi sorum olacak bebek iki hafta önden gittiği için iki hafta erken mi doğar.yanımda kızım da vardı durmadı hiç o yüzden doktora sormayı unutmusum..
benim bebek 1 hafta önde, doktor dedi ki bu erken doğacağını ya da iri olacağını göstermez dedi. ben anlamıyorum benim doktorum fazla mı rahat acabaMeraba canım ..erken dogum tehliken varsa doktor sana söyler zaten ..
Geçen gün hastaneye acile hamile bi bayan gelmisti 36.haftada imiş bebek 4kg olmuş. .Doktor da uyarmis erken dogum olabilir diye ertesi gun bayanın suyu gelmiş. Doğum başlamış yani..
Bebek çok çok iri olursa acele edebilir ..nst ye girince sancılarından belli olur ve doktor seni uyarır cnm .şimdiden telaş etme ..hersey yolunda gider inş. Mutlu hamilelikler :)))
Amin cnm hep birlikte geldik bu gunlere hep birlikte saglikla alalim kucaklarimizaAynenn canımm artık ev deterjan değil mis gibi kızım kokacak inşallah :) rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah
Amin. aynen bende öyle.hepimizin bebekleri inslh sağlıkla gelsin inskhAnladm cnm inşallh sağlıklı bir şekilde doğar. Bu aralar tek duam bu olmuş![]()
Allah razı olsun.evet bundan sonra bol bol dinlenirim inslh.32+1gunluk bugün.Maşallah canımm geçmiş olsun tekrar. Dikkat et sen bol bol dinlen tam kaç hafta kaç günlüksün canım
evet canım şurubunu kullanıyorum, başkaa türlü başa çıkmak mümkün değil.rennie mi kullanıyorsun bende doktorumu arayıp soracağım ilaç meselesinş bana da bi şeyler yazsın yoksa ben kilo vericem artık![]()
Hayırlısı artık cnm ...benim bebek 1 hafta önde, doktor dedi ki bu erken doğacağını ya da iri olacağını göstermez dedi. ben anlamıyorum benim doktorum fazla mı rahat acabayani madem ölçüm bişi ifade etmiyo ölçmesin o zaman
sonradan şey dedi gerçi 2 haftada 1 gelceksin artık düzenli olarak incelicez gibi bişi dedi, son zamanlarda mı anlamlı oluyo ölçümler acaba...
valla benimki eğer başını aşağı verirse 38 gibi gelebilir iri olursa, olmaaz sa da iç,imde büyür büyür büyür doktor hadi alalım der heraldedüşündükçe merak ediyorum 1.5 ay sonra neler yaşıcam acaba :):)