- 21 Kasım 2011
- 1.373
- 982
- 333
Çok teşekkür ederim.çok geçmiş olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim.çok geçmiş olsun.
Kızlar bende bgn 32. Hafta raporunu aldım . Ama dikkatimi çeken "19/8/2016 tarihinden .......... Tarihine kadar çalışabilir" yazıyor , hangi tarihe kadar çalışabilir olduğumu yazmamışlar , unuttular mı acabasizde yazıyor mu ?..
Canim sen 34. Haftadasin yeni mi aldin raporu. Doktor oyle bisey yapiosa ne iyi ne guzel
Miniminnacık kıyafetlerin ütüsü neredeyse 3 saat sürdü tabi bende kırışık tek bi nokta kalmasın diye uğraştıkça uğraştımdarısı ütüsünü henüz yapmayan arkadaşlara olsun hepsini minnoşlarımıza giydirmek nasip olsun inşallah :)
Kızlar bende bgn 32. Hafta raporunu aldım . Ama dikkatimi çeken "19/8/2016 tarihinden .......... Tarihine kadar çalışabilir" yazıyor , hangi tarihe kadar çalışabilir olduğumu yazmamışlar , unuttular mı acabasizde yazıyor mu ?..
genel duyum oyle de canim kardesimin bebegi kizdi 42 haftalik dogan artik dr suni sanci verdi de dogdu:)bilmiyorum ki canım :)
benim çevremde de erkek bebekler hep 40 ı doldurdu zar zor doğdular, 4 5 kişinin,
2 tane de kızı olan arkdşm var onların ki 38de 39 da sancıyla geldi :)
kızlar erken gelir diye bişey diyorlar hep.
benim çevremdeki örnekler onu destekliyor. ama tabiki öyle olck diye bişe yok :)
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ayakta fazla kalmamaya çalış armut suya iyi geliyo diyolar bi dene istersen umarım erken doğum olmaz olsa bile sağlıcakla bebeğine kavuşursun stres yapma kendine çok etkilenmesin bebişin.Bugun calisabilir raporu almaya gittim ama doktorum senin suyun mu geldi dedi. Suyun cok azalmış dedi ben şok gecirdim.kan tahliline,doppler ultrasona yolladı.sonuçları degerlendirirken pazartesi gel azalma devam ediyor mu bakalım dedi.eger azalma devam ediyorsa aliriz bebeği,bekletmenin anlami yok dedi.bir hafta kurtarsak kardır diyo doktorum.kızlar dua edin bebisimin suyu daha fazla azalmasin. Ben artik 34 hafta olabilsek diye düşünür oldum. 37 38ler hayal gibi
Çok teşekkür ederim canım benim en güzelleri hepimizin bebişlerine olsun :) eşya konusunda kendimi frenleyemiyorum artık annem yeter alma diyor ama dayanamıyor insan bu minik şirin şeylere :)Çok güzel pembiş pembiş.ne kadar çok esyası var bebişinin.güle güle saglıklı sıhhatlice kullansın inşallah
Birşey merak ettim, hamilelik takviminizde 32. haftadasınız yazıyor yani bu 31 + x olduğunuzu gösteriyor değil mi? Yani henüz 32. haftayı doldurmadınız; içindesiniz. Çalışabilir raporunu almak için 32. haftayı doldurmuş olmak gerekmiyor mu?
ben de sadece raporualdığım tarih o gün 32 haftalık olduğum ve doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışabileceğim yazıyor. okula verdim bi şey demediler.
Ben de doğuma 56 gün kaldı.üç hafta kalana kadar çalışabilir yazıyo sadece
Tarih falan yok
Devlet Hastanesinden aldım.ben de acıkcası su tarihe kadar çalısabilir yazması gerekir die düşünüyorum ama yazmıyo.ee ben 5 hafta sonra tekrar calısamaz mı alcam.ikinci dogumum aslında.ama ilki agustos doğumlu olunca hiç bu işler olmamıstı
Birşey merak ettim, hamilelik takviminizde 32. haftadasınız yazıyor yani bu 31 + x olduğunuzu gösteriyor değil mi? Yani henüz 32. haftayı doldurmadınız; içindesiniz. Çalışabilir raporunu almak için 32. haftayı doldurmuş olmak gerekmiyor mu?
Bugun calisabilir raporu almaya gittim ama doktorum senin suyun mu geldi dedi. Suyun cok azalmış dedi ben şok gecirdim.kan tahliline,doppler ultrasona yolladı.sonuçları degerlendirirken pazartesi gel azalma devam ediyor mu bakalım dedi.eger azalma devam ediyorsa aliriz bebeği,bekletmenin anlami yok dedi.bir hafta kurtarsak kardır diyo doktorum.kızlar dua edin bebisimin suyu daha fazla azalmasin. Ben artik 34 hafta olabilsek diye düşünür oldum. 37 38ler hayal gibi
Evet gittim çok şükür hersey yolunda doktor hiç önemli değil dedi gayet iyi bebis içinde bulunduğu su onu koruyormus. Sorduğun için teşekkür ederim :))canım ne yaptın gittin mi kontrole ? umarım her şey yolundadır.
benim bebek 1 hafta önde, doktor dedi ki bu erken doğacağını ya da iri olacağını göstermez dedi. ben anlamıyorum benim doktorum fazla mı rahat acabayani madem ölçüm bişi ifade etmiyo ölçmesin o zaman
sonradan şey dedi gerçi 2 haftada 1 gelceksin artık düzenli olarak incelicez gibi bişi dedi, son zamanlarda mı anlamlı oluyo ölçümler acaba...
valla benimki eğer başını aşağı verirse 38 gibi gelebilir iri olursa, olmaaz sa da iç,imde büyür büyür büyür doktor hadi alalım der heraldedüşündükçe merak ediyorum 1.5 ay sonra neler yaşıcam acaba :):)
Hic bisey hissetmedim canım inan.hatta raporumu alip cikarim diyordum,o kadar iyi hissediyordum.doktor senin suyun mu geldi deyince neye ugradigimi şaşırdımCnm peki sen akıntında fazlalık falan hissetmiş miydin hiç ?.. Ya bende böyle son günlerde sanki akıntım arttı gibi geliyo , diyorum su mu acaba ?.. Geçen haftaydı kontrolümüz herşey yolunda görünüyordu ama şimdi bilemedimm tabi ...
Amin canım allah hepimizin evlatlarini korusun. Hic bisey fark etmedim ben.fark etsem zaten gece gunduz demem krtaligi ayaga kaldiririmpurpleflower çok geçmiş olsn cnm inşllh suyu daha fazla azalmaz cnm sağlıcakla doğar inşllh. Akıntın çokmu oldu ki hiç birşey farketmedin mi
Tüm vücudumda
Bugun gün içinde azaldı ama hala devam edıyor. Doktorun neden suphelenmıstı?