• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
doktorların ölçümü ile gerçek arasında 1 hafta ileri veya geri normal sayılıyormuş.Tam tamına hesaplayamıyorlar,tahmini.
1haftayı dikkate almayın 2 hafta olursa bir fark olurmuş. :KK66:

Bana bugün iki hafta önde görünüyo dedi.baska da bişey demedi.kızım da durmadı bagırdı agladı.yalnız gitmiştim hastaneye.doktor da hiç acıklama yapmadı.kötü bişey mi yani ya da ne olur..çok merak ettim canım.inşallah kötü bişey değildir :(

Bugun calisabilir raporu almaya gittim ama doktorum senin suyun mu geldi dedi. Suyun cok azalmış dedi ben şok gecirdim.kan tahliline,doppler ultrasona yolladı.sonuçları degerlendirirken pazartesi gel azalma devam ediyor mu bakalım dedi.eger azalma devam ediyorsa aliriz bebeği,bekletmenin anlami yok dedi.bir hafta kurtarsak kardır diyo doktorum.kızlar dua edin bebisimin suyu daha fazla azalmasin. Ben artik 34 hafta olabilsek diye düşünür oldum. 37 38ler hayal gibi
Canım geçmiş olsun. Sen haftasonu bolbol su içip hep yat.. Benim kuzenimin de suyu bi anda çok azalmıştı, hastaneye yatış yaptılar ama sadece gözetim altında tutmak için, sürekli su getirip su içiriyolardı kıza. Ve kalkması yasaktı. Sonra kontrol ettiler su seviyesi yükselmişti taburcu ettiler. Sonra normal doğurdu zamanında. Yani elinden gelen su içip yatmak pazartesiye kadar. allah sağlık versin size cnm şifa versin inşallah

Kizlar sabah tshrtimub gogus bolumunde bi leke oluamustu.. Sut mu acaba :işsiz:

Domtor aslında gayet rahattı ama ben hic oyle bi insan olamadım,ağlayıp duruyorum arada. Doktor su iç bolca,dinlen ve sıcağa cikma dedi sadece.tabi sıkça kontrol altinda tutacagiz seni dedi.

Canim dediklerini yap doktorun. Havalar sicak oldugu icin ictigimiz sular terle gidiyor ondan azalmistir. Benim de bazi kontrollerde súyun az diyor doktorum ve bol su ic diyor. Sen de serin yerde kalip bol su icerek telafi edersin umarim.

Domtor aslında gayet rahattı ama ben hic oyle bi insan olamadım,ağlayıp duruyorum arada. Doktor su iç bolca,dinlen ve sıcağa cikma dedi sadece.tabi sıkça kontrol altinda tutacagiz seni dedi.

Cnm ben bi yerde okumuştum diye hatırlıyorum bebeğin suyu arada yenileniyormuş onun için bol su içmek önemli yazıyordu . Belki az su tükettiysen şu sıralar , bide havalar çok sıcak terle de su kaybediyoruz zaten ... Onun için bence endişe etme doktorun dediğini yap bol su iç , dinlen sen ... Zaten acil bi durum olsa seni hastaneye yatırırdı ... Hem şunu düşün tut ki en son olabilecek ihtimal tuttu ve Bebiş erken geldi , artık BebişlerimiZi 2 kg ya yaklaştı yada bazıları aştı bile ... Onun için sıkıntı olmaz onları düşünerek rahatlat kendini , yaptığın stress emin ol daha olumsuz etkiliyor bebeğini ...

Miniminnacık kıyafetlerin ütüsü neredeyse 3 saat sürdü tabi bende kırışık tek bi nokta kalmasın diye uğraştıkça uğraştım :KK48: darısı ütüsünü henüz yapmayan arkadaşlara olsun hepsini minnoşlarımıza giydirmek nasip olsun inşallah :)

bayıldım ya dolaba inşallah bende bitiririm tabi ilk başlamam lazım :)

Kizlar bebeginin kafasi asagida olup dogum pozisyonu alan var mi?
benimki hala almadı canım yan yatıyo hatta karnımda inşallah alır diye dua ediyorum ama kilosuda maşallah iyi bakalım 4 kiloyu geçerse direk sezeryan yapıyorlar

Bana bugün iki hafta önde görünüyo dedi.baska da bişey demedi.kızım da durmadı bagırdı agladı.yalnız gitmiştim hastaneye.doktor da hiç acıklama yapmadı.kötü bişey mi yani ya da ne olur..çok merak ettim canım.inşallah kötü bişey değildir :KK43:
canım benimkide 2 hafta önde ama riskli bişeyden bahsetmedi
korkutma kendini inşallah sıkıntı yok :KK49:

A
Canım geçmiş olsun. Sen haftasonu bolbol su içip hep yat.. Benim kuzenimin de suyu bi anda çok azalmıştı, hastaneye yatış yaptılar ama sadece gözetim altında tutmak için, sürekli su getirip su içiriyolardı kıza. Ve kalkması yasaktı. Sonra kontrol ettiler su seviyesi yükselmişti taburcu ettiler. Sonra normal doğurdu zamanında. Yani elinden gelen su içip yatmak pazartesiye kadar. allah sağlık versin size cnm şifa versin inşallah
Ayyy insallah biz de guzel guzel atlatiriz bu süreci. Doktorum cok rahat olmasa daha da paniklerdim. Teşekkür ederim desteğinize kızlar

Cnm ben bi yerde okumuştum diye hatırlıyorum bebeğin suyu arada yenileniyormuş onun için bol su içmek önemli yazıyordu . Belki az su tükettiysen şu sıralar , bide havalar çok sıcak terle de su kaybediyoruz zaten ... Onun için bence endişe etme doktorun dediğini yap bol su iç , dinlen sen ... Zaten acil bi durum olsa seni hastaneye yatırırdı ... Hem şunu düşün tut ki en son olabilecek ihtimal tuttu ve Bebiş erken geldi , artık BebişlerimiZi 2 kg ya yaklaştı yada bazıları aştı bile ... Onun için sıkıntı olmaz onları düşünerek rahatlat kendini , yaptığın stress emin ol daha olumsuz etkiliyor bebeğini ...
Haklısın canım,düne göre daha sakinim zaten. Allaha emanet zaten evladım.

benimki hala almadı canım yan yatıyo hatta karnımda inşallah alır diye dua ediyorum ama kilosuda maşallah iyi bakalım 4 kiloyu geçerse direk sezeryan yapıyorlar
Benimkinin kilosu haftasiyla uyumlu gidiyo hep.en son gittigimde karnimda ayakta duruyo gibi biseydi.bu hafta cok buyudugunu hissediyorum ayaklari farkli tarafta gibi.1 hafta sonra kontrole gidicem artik 2 haftada bi gelcen dedi dr.

Kizlar psikolojim cok bozuk. Bugun kontrolum vardi. Benim bebegim yine 2 hafta geriden geliomus ve kilosu 1 kilo 400 gram. Cok uzgunum ya o kadar dikkat ediyorum beslenmeme ama olmuyor. Doktor calişamaz raporu verecegini soyledi aksi takdirde erken dogum olabilirmis :(

Benimkinin kilosu haftasiyla uyumlu gidiyo hep.en son gittigimde karnimda ayakta duruyo gibi biseydi.bu hafta cok buyudugunu hissediyorum ayaklari farkli tarafta gibi.1 hafta sonra kontrole gidicem artik 2 haftada bi gelcen dedi dr.
evet canım artık 2 hafta da bir kontroller benimki 1-2 aydır iri maşallah :)
2 haftada 500 gr almış sıpam :KK46:

İnşallah canım gidip gelip odasına dolabına bakıyorum :)))
bana zaman geçmiyo artık durdu resmen bugüne nasıl geldik anlamayan ben şimdi hiç mi hiç geçmiyo günler sanki
eylül başı gelsede halletsem bende herşeyi hayırlısıyla inşallah :KK49:

Back
X