• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar psikolojim cok bozuk. Bugun kontrolum vardi. Benim bebegim yine 2 hafta geriden geliomus ve kilosu 1 kilo 400 gram. Cok uzgunum ya o kadar dikkat ediyorum beslenmeme ama olmuyor. Doktor calişamaz raporu verecegini soyledi aksi takdirde erken dogum olabilirmis :KK43:
vardır herşeyde bi hayır bozma moralini canım evde dinlenip beslenince belki kilo almaya başlar bebişin :)

Kızlar merhaba uyanmam dan itibaren bebiş çok hareketli normal değil yani canımı inanılmaz acıtıyor sanki içimi kazıyormuş gibi hemen işten apar topar hastaneye koştum Allah korusun kordon falan dolandı sandım kendi dr yurt dışında salı günü görüşeceğim 1 aydır kontrol olamadım o yüzden neyse hastaneye gittim kordon falan dolanmamış dedi çok hareketli kızın deyip birde üstüne bence biraz kafası büyük gibi aptalca bir yorum yapıp beni sinir etti :( ne demek şimdi kafası biraz büyük anormal bir durummu var dedim yok yapısal böyle bence ben öyle gördüm dedi (yani sadece küçük yanlış olabilecek bir fikir ) 3 gün nasıl geçer şimdi bana salıya kadar kim bilir neler kurarım kafamda kızlar sizce ne demek iştemiş yani kötü birşey çıkarmı altından

Güzel gebeler nasılsınızzzz zaman nasıl gececek derken sona doğru yaklaşıyoruz kızlar bişi sorucam 1 hafta da 2 kilo alınır mı ya sabah sabah canım sıkıldı

Kızlar merhaba uyanmam dan itibaren bebiş çok hareketli normal değil yani canımı inanılmaz acıtıyor sanki içimi kazıyormuş gibi hemen işten apar topar hastaneye koştum Allah korusun kordon falan dolandı sandım kendi dr yurt dışında salı günü görüşeceğim 1 aydır kontrol olamadım o yüzden neyse hastaneye gittim kordon falan dolanmamış dedi çok hareketli kızın deyip birde üstüne bence biraz kafası büyük gibi aptalca bir yorum yapıp beni sinir etti :KK43: ne demek şimdi kafası biraz büyük anormal bir durummu var dedim yok yapısal böyle bence ben öyle gördüm dedi (yani sadece küçük yanlış olabilecek bir fikir ) 3 gün nasıl geçer şimdi bana salıya kadar kim bilir neler kurarım kafamda kızlar sizce ne demek iştemiş yani kötü birşey çıkarmı altından
Benim anlamadığım durumlardan biri şeker yükleme testinde bile birbirine muhalif olan doktorlarımız var bence allah korusun bişi olsa doktorun şimdiye kadar söylerdi zaten kafanı kurcalayıp canını sıkma

Kizlar psikolojim cok bozuk. Bugun kontrolum vardi. Benim bebegim yine 2 hafta geriden geliomus ve kilosu 1 kilo 400 gram. Cok uzgunum ya o kadar dikkat ediyorum beslenmeme ama olmuyor. Doktor calişamaz raporu verecegini soyledi aksi takdirde erken dogum olabilirmis :KK43:

Canım merak etme düzelir al sende raporunu bebeğini besle güzelce muz ve et diyorlar bolca faydalıymış kilo almasında dene bence ve moralini bozma ve dua et yoluna girer merak etme

Kızlar merhaba uyanmam dan itibaren bebiş çok hareketli normal değil yani canımı inanılmaz acıtıyor sanki içimi kazıyormuş gibi hemen işten apar topar hastaneye koştum Allah korusun kordon falan dolandı sandım kendi dr yurt dışında salı günü görüşeceğim 1 aydır kontrol olamadım o yüzden neyse hastaneye gittim kordon falan dolanmamış dedi çok hareketli kızın deyip birde üstüne bence biraz kafası büyük gibi aptalca bir yorum yapıp beni sinir etti :KK43: ne demek şimdi kafası biraz büyük anormal bir durummu var dedim yok yapısal böyle bence ben öyle gördüm dedi (yani sadece küçük yanlış olabilecek bir fikir ) 3 gün nasıl geçer şimdi bana salıya kadar kim bilir neler kurarım kafamda kızlar sizce ne demek iştemiş yani kötü birşey çıkarmı altından
çıkmaz çıkmaz korkutma kendini benimkinin kafası doktorun söylediğine göre 2 hafta önden gidiyor
ölçümleri hep önde ama bende o makinalara tam itimat etmiyorum yanlışta ölçebiliyorlar çünkü
hiiç takma kafana yani canım

Güzel gebeler nasılsınızzzz zaman nasıl gececek derken sona doğru yaklaşıyoruz kızlar bişi sorucam 1 hafta da 2 kilo alınır mı ya sabah sabah canım sıkıldı
valla bende bilmiyorum nasıl kilo alıyorum ama şu an 77 yi gördüm bu 17 kilo demek
ama şişim yani belli bi de sıvım sınırını geçmiş bunları da katarsak galiba normal aldığım kilo

Canım merak etme düzelir al sende raporunu bebeğini besle güzelce muz ve et diyorlar bolca faydalıymış kilo almasında dene bence ve moralini bozma ve dua et yoluna girer merak etme
Insallah canim ya benim moralimi bozan calisamaz raporu degil. Bebegim sagliklo olsun gelisimi haftasiyla uyumlu olsun yeter. Insallah duzelir ya

valla bende bilmiyorum nasıl kilo alıyorum ama şu an 77 yi gördüm bu 17 kilo demek
ama şişim yani belli bi de sıvım sınırını geçmiş bunları da katarsak galiba normal aldığım kilo
Normalden daha az yedim üstelik bu hafta hava sıcak meyveler den başka birşey yenmiyor doğru sanırım sıcaklar şişiriyor insanı şiştik balon gibi

Sikma canini bosuna.ölçümler zaten farkli cikabiliyo.ben iki dr a gidiyorum ikisinde de her seferinde farkli cikiyo.ki mesela sisman dogcak dedikleri cocuklar zayif dogabiliyo,zayif dedikleri sisman.cihazlar cok guvenilir degil.bence baska dr a gittik.makinasi iyi olan bi dr mesela.icin rahatlasin.ayrica neden erken dogum yapasin ki ?cocuk zayifsa tam tersine gec dogurman gerek.
evet canım artık 2 hafta da bir kontroller benimki 1-2 aydır iri maşallah :)
2 haftada 500 gr almış sıpam :KK46:
Ben kizimida iri dogurmadim bunuda e
Tatlim bazi doktorlar hakikaten cok dangalak oluyolar.moralini bozup gunlerini kotu gecirdigine degmez.hic bisey olmadigina bahse girerim.aksi bisey olsa simdiye kadar 1500 kez ortaya cikardi.

Canim benim biraz kafam buyuktur bebeginde onden gidiyor :))) hic skma canini ya

Canım benım beslenmene dikkatte ediyorsan senden kaynaklı degil demektir. Yat finlen bolca allahın izniyle birsey olmaz

Canım moral çok önemli bak buyucektir o sadece minyon tipliyseniz belki yavaş büyüyor dur. Sen bol bol dinlenmene bak, multivitamin almiyorsan almaya başla bence belki depolar azalmıştır ister istemez. benim disim 3 gündür agrimaya başladı yine buara süt icimine dikkat edemedim. hemen farkediyor ya sen sıkma canını

Canım kaç hafta kaç günlüksün. Ben perşembe günü gittim doktora 32+5 günlüktüm kilosu 1 kilo 919 gramdı. Doktor haftasıyla uyumlu dedi sende 31 artılardaysan iyi

bana zaman geçmiyo artık durdu resmen bugüne nasıl geldik anlamayan ben şimdi hiç mi hiç geçmiyo günler sanki
eylül başı gelsede halletsem bende herşeyi hayırlısıyla inşallah :KK49:
İnşallah canım herşey istediğin gibi olsun tadını çıkaralım bu günlerin bebişlerimiz baya yoracak bizi :))

ay ne bileyim,
ilk doğumumda, doktor artık alalım dedi, ertesi gün sezeryana girdim, hiç öyle tarih seçmedim.
çok heyecanlandım şu an
İlkinde normal doğum diye girmiştim maalesef olmadı şimdi de tarihi verelim dedi kendisi 10 ekim olur mu dedi ben 11 istiyordum ameliyat günü değilmiş bende mecburen onayladım

Bazen benim miniğim de canımı acıtacak kadar sert vuruyor , doktorum normal yeri rahat yaylanıyordur dedi :KK11:
Kafası için de sıkıntılı bişey olsa kesin söylerdi,genetiktir belki hiiiç kafana takma

Canım kaç hafta kaç günlüksün. Ben perşembe günü gittim doktora 32+5 günlüktüm kilosu 1 kilo 919 gramdı. Doktor haftasıyla uyumlu dedi sende 31 artılardaysan iyi
Canim ben 31+4 um. 2 hafta geri dedi ve 1 kilo 400 gram. Boyle giderse 2 bucuk kilo dogmasi bile zor sanki.

Back
X