- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayagima cam battı dun cikardimbugun bir kalktim ayagim şişmiş doktora gittim enfeksiyon kapmış orayi kestilet intihabi akittilar mahvoldum hic basamıyorum ayagimin üstüne
Çok geçmiş olsun uzerine çok basma inslh hemn iyileşirAyagima cam battı dun cikardimbugun bir kalktim ayagim şişmiş doktora gittim enfeksiyon kapmış orayi kestilet intihabi akittilar mahvoldum hic basamıyorum ayagimin üstüne
Bende reçel yerken içinden cam parçası çıktı damagim kanadıbende iki gün önce bastım kırık cama kan sulandırıcı iğne kullandığım icin her taraf kana bulandı sanki ayağımı komple kesmiş gibi fışkırdı kan resmen.Şimdi iyi şükür,morarmış kesilen yer,ağrı -şişme yok.
Reçelin içinden miBende reçel yerken içinden cam parçası çıktı damagim kanadı

Çok geçmiş olsun canım. .Allah acil şifalar versin. ..Ayagima cam battı dun cikardimbugun bir kalktim ayagim şişmiş doktora gittim enfeksiyon kapmış orayi kestilet intihabi akittilar mahvoldum hic basamıyorum ayagimin üstüne
Geçmiş olsun canım. ..Allah korumuş. .acil şifalar diliyorum.bende iki gün önce bastım kırık cama kan sulandırıcı iğne kullandığım icin her taraf kana bulandı sanki ayağımı komple kesmiş gibi fışkırdı kan resmen.Şimdi iyi şükür,morarmış kesilen yer,ağrı -şişme yok.
Evet kayınvalidemde yerken cam parçası çıktıReçelin içinden mi![]()
Çok guzeller kendin mi yaptın bende bu tarzda yapmak istiyorum sağlıkla huzurla kullanEki Görüntüle 1876175 kızlar terliklerim tacım nasıl olmuş
Gecmis olsun canımAyagima cam battı dun cikardimbugun bir kalktim ayagim şişmiş doktora gittim enfeksiyon kapmış orayi kestilet intihabi akittilar mahvoldum hic basamıyorum ayagimin üstüne
2sinden de alalım canım, kanama durumuna göre kullanırız benceKızlar Sezeryandan sonra 2 3 gün Kanaması oluyormuş pedler yetmiyormus hasta bezi mi emici kilot mu alacagiz. Alanlar cvp yazabilirmii
Kizlarr ya aramizda olurda Allah korusun erken dogum yapan olursa bizi burda unutmasin, bilgi verin bizeki hazirlikli olalim. Erken dogum yapanlar unuttu bizi, Valla cok merak ediorum İnsaallah sagliklidir bebekleride anneciklerde...
2sinden de alalım canım, kanama durumuna göre kullanırız bence
Bebiş dönüyor ve yerleşiyordur aynı şey bende de var ben ona giriyorum amaKızlar ya bgn çok karın ağrım varsürekli bi kasıklarım ağrıyo, bebek büyüyo diye mi, dün böyle deildim mesela ama bugün oturduğum yerden kalkarken duraksıyorum ilk bi kaç adım zor oluyor
Canım bebek sürekli hareketli zaten, dönmeye çalışıyo ittiriyo gerliyo falan. Ama ağrım çok olmazdı sadece yorulunca olurdu. Artık hep ağrım varmış gibi hissediyorum. Yarına geçer umarım ya. Bi anda mı büyüyo ki, aynaya bakınca da dünle bgn arasında fark görüyorum mesela durup durup birden mi büyüdüBebiş dönüyor ve yerleşiyordur aynı şey bende de var ben ona giriyorum ama