• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ayagima cam battı dun cikardim:KK43: bugun bir kalktim ayagim şişmiş doktora gittim enfeksiyon kapmış orayi kestilet intihabi akittilar mahvoldum hic basamıyorum ayagimin üstüne

bende iki gün önce bastım kırık cama kan sulandırıcı iğne kullandığım icin her taraf kana bulandı sanki ayağımı komple kesmiş gibi fışkırdı kan resmen.Şimdi iyi şükür,morarmış kesilen yer,ağrı -şişme yok.

Kızlar Sezeryandan sonra 2 3 gün Kanaması oluyormuş pedler yetmiyormus hasta bezi mi emici kilot mu alacagiz. Alanlar cvp yazabilirmii

Kızlar ya bgn çok karın ağrım var :( sürekli bi kasıklarım ağrıyo, bebek büyüyo diye mi, dün böyle deildim mesela ama bugün oturduğum yerden kalkarken duraksıyorum ilk bi kaç adım zor oluyor

Kizlarr ya aramizda olurda Allah korusun erken dogum yapan olursa bizi burda unutmasin, bilgi verin bizeki hazirlikli olalim. Erken dogum yapanlar unuttu bizi, Valla cok merak ediorum İnsaallah sagliklidir bebekleride anneciklerde...

oyle bir durumda göz birşey görmez ki
kendimi yerine koyuyorum,zor sureç eve de cıksa dikkat bebek uzerinde olur.
inşallah iyilerdir.Allah yardımcıları olsun.

2sinden de alalım canım, kanama durumuna göre kullanırız bence

ben e- bebekten kampanyalı ekonomoik paket Baby&Me markası kullan at bebek alt açma bezlerinden almıştım buyuk boy olanı.Bebek icin misafirlikte kullanırım diye almıştım ama hasta bezi olarakta kullanılıyormuş.

kendim icin 2 paket depend aldım.Ben kan sulandırıcı kullandığım icin normal doğum oldugunda kanama olma ihtimalim yuksek.

Bebiş dönüyor ve yerleşiyordur aynı şey bende de var ben ona giriyorum ama
Canım bebek sürekli hareketli zaten, dönmeye çalışıyo ittiriyo gerliyo falan. Ama ağrım çok olmazdı sadece yorulunca olurdu. Artık hep ağrım varmış gibi hissediyorum. Yarına geçer umarım ya. Bi anda mı büyüyo ki, aynaya bakınca da dünle bgn arasında fark görüyorum mesela durup durup birden mi büyüdü :D şaka bi yana ağrı korkutuyo. Umarım geçer

:KK200: B brsztrk NisanFRM NisanFRM T tugbavebebik kızlar büyük geçmiş olsun , az kaldı doğumlara dikkat edelim kendimize :KK200:
R ruza nasıl oldun canım en son hastaneden taburcu olacağını yazmıştın
Inşallah biraz daha bekler minik prensesin :21:
Bizim forumda hiç hareket yok , Eylül annelerini okuyorum arada çok Heyecanlı , doğuma gideceklerini yazıyorlar sonra Doğdu diye haber veriyorlar ,inşallah biz de birbirimize haber verip dua zinciri oluştururuz :nazar:
Ben bu aralar bebişe kilo aldırma kampındayım:KK76: çok kilo almadığım için rahatım ;gün içinde kaşar muz, bal , pekmez kırmızı et üzüm şeftali , yoğurt yiyorum .. Ablamda kilolu bebeklerin ciğerlerinin geç geliştiğini söyledi, sezeryan olacaktı Doktoru bebek kilolu ciğerleri tam gelişsin diye 40+1 de yapmıştı sezeryanı 4500 gr doğmuştu..
Kamptan çıkayım ben en iyisi erken gelir falan kuşum , kilolu olacak diye ciğerlerini etkilemiyim:KK46::KK46:
Bu arada Yarın bebişimiz alışverişini , hediyelik işlerini tamamlayacağım inşallah ...ayrıca kapalı çarşıya gidip doğum hediyemi seçeceğim:halay:
2. Çocukta tecrübeliyim artık açık açık söyledim istediğimi :KK76:
Ağrısız ,sancısız, serin ,mutlu bir haftasonu diliyorum heppinize :KK37:

Back
X