- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 36
Cidden yakışıklı maşallah :) rabbim bagislasin jonumuzu :)Ablalar bakın 4 aylıkkenki foroğrafımız sizcede çok yakışıklı değilmiyizEki Görüntüle 1876940
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden yakışıklı maşallah :) rabbim bagislasin jonumuzu :)Ablalar bakın 4 aylıkkenki foroğrafımız sizcede çok yakışıklı değilmiyizEki Görüntüle 1876940
Aa canım Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkınızda, güç versin ikinize de, abican kötü örnek olma Bizim bebişlere de, bekle az dahaKızlar hastanedeyiz... suyum da azalma var 1 cm açıklığımiz var... ciğer geliştirici iğne yapıldı şimdilik serumla durdurmaya çalışıyorlar. .. bizim abi pek bi sabırsız çıktı. .. Dua edin emi :)
Peki hastaneye niye gittin ki su mu geldi sancın mı olduKızlar hastanedeyiz... suyum da azalma var 1 cm açıklığımiz var... ciğer geliştirici iğne yapıldı şimdilik serumla durdurmaya çalışıyorlar. .. bizim abi pek bi sabırsız çıktı. .. Dua edin emi :)
Sabırsız sipa benimki bana çekmiş...Aa canım Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkınızda, güç versin ikinize de, abican kötü örnek olma Bizim bebişlere de, bekle az daha
Sancı ve kasılma siklasti canım. .. 7 dk da bir girmeye başladı canım. ..Peki hastaneye niye gittin ki su mu geldi sancın mı oldu
OoA
Sancı ve kasılma siklasti canım. .. 7 dk da bir girmeye başladı canım. ..
dur bakalım belki şaka yapmıştır, hayırlısı, şimdi namaz kılcam inşallah, duama katıcam canım, Allah A emanet olun Allah razı olsun canım :)Oodur bakalım belki şaka yapmıştır, hayırlısı, şimdi namaz kılcam inşallah, duama katıcam canım, Allah A emanet olun
![]()
Aynen canım 8 gün önce 2270 gr di... daha minik sipam ama sabırsız...MarV-el Vay aceleci cıktı senin bebiş desene canım?kcgramdı en son kilosu ?
Canım hakkınızda hayırlısı olsun.Aynen canım 8 gün önce 2270 gr di... daha minik sipam ama sabırsız...
ozaman 2,5u gecmiştir inş canım ,sancıyı durduruyolar diye biliyorum ama acıklıkla ilgili hiçbilgim yok canımacıklık için ne diyolar peki ? ntsede sancılar cok mu yuksek cıkıor bak ben heyecan yaptımmAynen canım 8 gün önce 2270 gr di... daha minik sipam ama sabırsız...
az daha beklesin annesiAmin canım rabbimden hayırlısı... Rabbim razi olsun hepinizden...Canım hakkınızda hayırlısı olsun.
Seni çok görmek istemiş oğlun demek ki kasılmalar başlamış açıklık da :)
Rabbim sağlık versin, gönlünü ferah tut, dua ediyoruz .
Amin canım. .. insallah biraz buyumustur... canım şimdilik sancılar var ama çok yüksek değil bence çok anlamiyomda gerçi :) sancı dürursa oda durur zar :)) cahil olmak çok kötü. ..ozaman 2,5u gecmiştir inş canım ,sancıyı durduruyolar diye biliyorum ama acıklıkla ilgili hiçbilgim yok canımacıklık için ne diyolar peki ? ntsede sancılar cok mu yuksek cıkıor bak ben heyecan yaptımmaz daha beklesin annesi
hahaah aynen ilk olması böle bişey banada dr ilk oldugu için anlayamazsın da demişti sancıları gecen acilde kaldıgımda galiba seninkide öle bişeyAmin canım. .. insallah biraz buyumustur... canım şimdilik sancılar var ama çok yüksek değil bence çok anlamiyomda gerçi :) sancı dürursa oda durur zar :)) cahil olmak çok kötü. ..

dualarımseninleAmin canım :) rabbim hepinizden razi olsun :*hahaah aynen ilk olması böle bişey banada dr ilk oldugu için anlayamazsın da demişti sancıları gecen acilde kaldıgımda galiba seninkide öle bişeyhaberdar et bizi ALLAH yardımcın olsun inş canım
dualarımseninle
Hatırladım canım :))) sipam bayram sekeri olmak istedi zar :)MarV-el endişelenme canım durdururlar benimde ilk oğlumda son bir ay 1 cm açıklıkla gezdim bak sana meydan okumuştum kim önce doguracak diye sen hızlı çıktım
Ayy canım benim çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı ne ise o olsun geleceksede sağlıklı gelsin küçük adam :) gece gece heyecanlandım ya yanindan bir yatakta bana ayır bu gidişle bende gelcemHatırladım canım :))) sipam bayram sekeri olmak istedi zar :)