• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar merhaba
hastanede olan MarV-el MarV-el canım Rabbim hayırlısını versin inşallah yardımcın olsun
bebek çikolatası için site buldum incelemek isteyenler buyrun http://www.haciserif.com.tr/
arkadaşım memnun kalmış ve yorumlarıda çok güzel cidden :anneadayı:

MarV-el MarV-el ay canm çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallh hayırlısıyla gününde gelir. Korkma çok bende ilkimde 6 aydan sonra sancılarım başlamıştı 5 dakikada bire düşmüştü birde 2 cm açılmam vardı, sancıları durdurdular rahimde 9 aya kadar 2 cm açıktı hep üç ayda dört kere hastaneye yatıp serumla ilaçlarla kesildi. İnşallh sağlıklı bir şekilde seninkinide durdururlar cnm zamanında gelir inşllh

Ayy canım benim çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı ne ise o olsun geleceksede sağlıklı gelsin küçük adam :) gece gece heyecanlandım ya yanindan bir yatakta bana ayır bu gidişle bende gelcem :KK70:oyyyy bayram şekeri ha tam yemelik :))dualarım seninle inşallah hayırlısı olur canim
Allah razı olsun canım :) aman canım öylesine geleceksin gel ama sancılanma ne olur erken olunca telaşı bol oluyor :))

MarV-el MarV-el ay canm çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallh hayırlısıyla gününde gelir. Korkma çok bende ilkimde 6 aydan sonra sancılarım başlamıştı 5 dakikada bire düşmüştü birde 2 cm açılmam vardı, sancıları durdurdular rahimde 9 aya kadar 2 cm açıktı hep üç ayda dört kere hastaneye yatıp serumla ilaçlarla kesildi. İnşallh sağlıklı bir şekilde seninkinide durdururlar cnm zamanında gelir inşllh
İnşallah canım

Kızlar merhaba,
Gece gece uyku tutmayanlardanim içim sıkılıyor işi bırakalı 2 hafta oldu evde günler geçmiyor canım sıkılıyor çok şükür geçen hafta kontrole gittiğimde gördüm kızımı herseyi iyiydi normaldi.bazı arkadaşların ağrıları sancılar oluyor ama bende tık yok ne bir ağrı ne bir sizi sadece bebeğimin hareketleri bazen içten canımı acıtıyor o kadar da olsun yeterki hareketleri azalmasın.iki hafta önce tüm hazırlıklarını yaptık çantam hersey hazır.besigi arabasi herseyi hazır artık kızımın keyfini bekleyecegiz ne zaman gelmek isterse.ama sanırsam 40 haftalara kdar bekleticek beni cunku hiç ağrı sancı yok maşallah bende.ağrısı sancısi olan arkadaslari duyunca psikolojim bozuluyor benim neden sancim yok diye :| MarV-el MarV-el arkadaşım çok geçmis olsun insallah oglusun biraz daha sabır edip öyle gelir böyle haberler alınca ben çok heyecanlaniyorum :) diğer arkadaşlarada şimdiden hayırlı doğumlar di

MarV-el MarV-el çok geçmiş olsun canim çok şükür bebisin kritik donemleri de gecti 2000 gr sinirini da inş sancini da durduracaklar bizim abi en az iki hafta daha bekleyecek bizim 30 da sancimiz gelmişti bak şimdi 41 e kadar yolu var dedi dr içini ferah tut sakin olmaya çalış oglusunla bol bol konuş benim eşim panik olmuştu beni etkilemesin diye eve göndermiştim tek başıma kaldım hastanede sakinlik iyidir stres yapma bol bol dua et bizde edeceğiz canım

Kızlar merhaba,
Gece gece uyku tutmayanlardanim içim sıkılıyor işi bırakalı 2 hafta oldu evde günler geçmiyor canım sıkılıyor çok şükür geçen hafta kontrole gittiğimde gördüm kızımı herseyi iyiydi normaldi.bazı arkadaşların ağrıları sancılar oluyor ama bende tık yok ne bir ağrı ne bir sizi sadece bebeğimin hareketleri bazen içten canımı acıtıyor o kadar da olsun yeterki hareketleri azalmasın.iki hafta önce tüm hazırlıklarını yaptık çantam hersey hazır.besigi arabasi herseyi hazır artık kızımın keyfini bekleyecegiz ne zaman gelmek isterse.ama sanırsam 40 haftalara kdar bekleticek beni cunku hiç ağrı sancı yok maşallah bende.ağrısı sancısi olan arkadaslari duyunca psikolojim bozuluyor benim neden sancim yok diye :| MarV-el MarV-el arkadaşım çok geçmis olsun insallah oglusun biraz daha sabır edip öyle gelir böyle haberler alınca ben çok heyecanlaniyorum :) diğer arkadaşlarada şimdiden hayırlı doğumlar di
Kız ne güzel işte agrin sancin olmasın o zamanı geldiğinde gelecek ne kaldı surda zaten

Kızlar hastanedeyiz... suyum da azalma var 1 cm açıklığımiz var... ciğer geliştirici iğne yapıldı şimdilik serumla durdurmaya çalışıyorlar. .. bizim abi pek bi sabırsız çıktı. .. Dua edin emi :)
Emelcim seninki tam firlama olacak desene :) oglus sen eylül çocuğu ol bak ağustosta gelme daha erken bekle azıcık daha :)

MarV-el MarV-el canim minnos sabirrsiz cikti ;)
Hic endiselenme Allahin izniyle hicbirsey olmayacak..
37 ye kadar sabretse bari minik kuzuu

Kizlar 3 hafta sonra cati muayenesi yapilacak bana.
Yaptıranlar anlatabilir mi nasil geciyor?

Kızlar hastanedeyiz... suyum da azalma var 1 cm açıklığımiz var... ciğer geliştirici iğne yapıldı şimdilik serumla durdurmaya çalışıyorlar. .. bizim abi pek bi sabırsız çıktı. .. Dua edin emi :)

Canim allah acil sifalar versin,allah yardimcin olsun.ben minigin 38lere kadar bekleyecegine inanıyorum,dualarimizdasin.

Çok geçmiş olsun canım. Allah yardimcin olsun. .Allah seni ve bebeğini korusun.inslh vaktinde saglikli sıhhatli gelir dunyaya.dualarimiz seninle..

Kizlar 3 hafta sonra cati muayenesi yapilacak bana.
Yaptıranlar anlatabilir mi nasil geciyor?
korkulucak birsey yok cnm sadece biraz irkiliyo insan ultrason cubuguyla yapmisti doktorum normal dogumu kaldirabilecek mi diye oglumun kafa cevresinin ölçüsüyle serviks boyunu karşılaştırdı catilar kaldırabiliyor mu diye. kısa sürüyor zaten cnm

Kızlar bı gece daha burdayız galiba doktorumuz durdurmaktan yana... ıkı doz cıger geliştırıcı vurulduk... duayla bekliyoruz... bırazdan doktor tekrar kontrol edıcek....
hayırlısı neyse o olsun cnm insallah 2 hafta daha beklerde bebis biraz daha toparlanir allah yardımcın olsun

Kızlar bı gece daha burdayız galiba doktorumuz durdurmaktan yana... ıkı doz cıger geliştırıcı vurulduk... duayla bekliyoruz... bırazdan doktor tekrar kontrol edıcek....
Allah yardimcin olsun canım benim dualarimiz seninle sıkıntıya sokma kendini küçük bey aceleci çıktı inşallah az daha durabilir...

Back
X