• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım sen 15inde raporunu alabilecekmisin doktordan? Özel hastane ise 16 sı çalışıyordur belki, 16 sında alırsın. 19 u pazartesi işyerine teslim edersin.
12 13 14 15 izninden düşer, çalışmış gibi düşün.
Ama 16 sından itibaren iznin başlamış olur
Alamiyorum iste canim ozel hastanelerde calismaz ki yoksa calisiyor mu

Kızlar teşekkür ederim sorduğnz için. Belim çok fazla ağrıyınca doktoruma mesaj attım gel erken doğum olabilir dedi. Bende gittim nst de sancı çıkmadı bebek tekrardan ters dönmüş çok şaşırdm ve üzüldm doğrusu iki hafta önce artık doğum pozisyonunu almıştı.:( ve iki haftada hiç kilo almamış dedi doktor şu an 36 haftalıksın iki hafta sonrada doğabilr dedi. Halbuki sat a göre 34 hafta 4 günlük bebk. Kilosu 2.200 gr ama boyumuz uzun 49 cm. Belimin aşırı ağrımasınıda anlamadm dr normal ayındasn bebk terstir diye dedi:(

Arkadaslar geceleri dpgru duzgun uyuyamiyorum :KK43: sag tarafima yattigimda sanki bebegim sagima toparlanmis gibi oluyor ve sagima yattigimda cok tekme atiyo. Be de rahatsiz oluyor sanirim diye dpgruluyorum bakiyorum gobegimin sag tarafi daha bir siskin. Soluma yatiyormm bu kez de solum kollarim ayaklarim uyuşuyor. E sirt ustu zaten yatamiyorum :KK43: yavrum geceleri daha bi hareketli nedense bi de sagima yatmami hic sevmiyor sizde durumlar nasil
Aynı durum bende de var canim sürekli sol tarafa yatmak zorunda kalıyorum bazen sağ tarafa yatayim diyorum o zaman çok sert geciriyor yavrum kiyamiyorum tekrar sol a dönüyorum bu yüzden geceleri hiç rahat uyuyamiyorum sol tarafım uyuşuyor ama olsun yeterki benim kuşum rahat olsun

Kızlar teşekkür ederim sorduğnz için. Belim çok fazla ağrıyınca doktoruma mesaj attım gel erken doğum olabilir dedi. Bende gittim nst de sancı çıkmadı bebek tekrardan ters dönmüş çok şaşırdm ve üzüldm doğrusu iki hafta önce artık doğum pozisyonunu almıştı.:KK43: ve iki haftada hiç kilo almamış dedi doktor şu an 36 haftalıksın iki hafta sonrada doğabilr dedi. Halbuki sat a göre 34 hafta 4 günlük bebk. Kilosu 2.200 gr ama boyumuz uzun 49 cm. Belimin aşırı ağrımasınıda anlamadm dr normal ayındasn bebk terstir diye dedi:KK43:
iki hafta bebegin neyi önde cıktıda bunu soledi canım sana ? kilosudacokk degil okadar

maşalah size canım :) biz de 32 de gittiğimizde kilo boy aynı sizin gibiydi, 1 hafta öndeydi ve dönmemişti :KK70: hala da dönmedi:KK70:
hakkımızda hayırlısı olsun, Rabbim sağlık versin
Bol bol yürü hareketli ol dedi dr bana bende yürüyüşü arttiracagim canım inş. Bir faydası olur bakalım.
Masallah SübhanAllah canım ben aspirin kullanıyordum 32 den sonra bıraktım. Doktor bırak dedi.
Bi yararı yokmuş aslında sırf önlem amaçlı başka bir Dr vermişti. İçimiz rahat olsun demi bırakayım bende
maşallah minnoşa ben de coraspin kullanıyorum 35. haftada bırakacaz dedi doktorum doktorda doktora farkediyor sanırım
Sağol canım bende 1 hafta sonra bırakayım ozaman
Gozunuz aydin canim. Masallah buyumus oglusun. Insallah doner zamanla. Benim kizim 1 ay once bas asagiydi gecen hafta biraz basi kaymis oblique duruyordu. Coraspirin ben kullaniyordum gecen hafta biraktim.
Tamam canım bırakayım bende devamlı yer değiştiriyorlar demekki, ins yine döner seninki de
Buarada çalışabilir raporunu da aldım. Bakalım inş. Doğum sonrasına kalsın.

Kızlar teşekkür ederim sorduğnz için. Belim çok fazla ağrıyınca doktoruma mesaj attım gel erken doğum olabilir dedi. Bende gittim nst de sancı çıkmadı bebek tekrardan ters dönmüş çok şaşırdm ve üzüldm doğrusu iki hafta önce artık doğum pozisyonunu almıştı.:KK43: ve iki haftada hiç kilo almamış dedi doktor şu an 36 haftalıksın iki hafta sonrada doğabilr dedi. Halbuki sat a göre 34 hafta 4 günlük bebk. Kilosu 2.200 gr ama boyumuz uzun 49 cm. Belimin aşırı ağrımasınıda anlamadm dr normal ayındasn bebk terstir diye dedi:KK43:

Neye göre haftasini fazladan soylemis ki!ilginç. ..sen beslenmene dikkat et,dinlen,stres yapma bebis saglikla zamaninda dunyaya gelir.

Neye göre haftasini fazladan soylemis ki!ilginç. ..sen beslenmene dikkat et,dinlen,stres yapma bebis saglikla zamaninda dunyaya gelir.
Valla cnm bende anlamdm iki hafta öncede 2.200 gr dı bana dedi bebk bir hafta ileriden geliyor. Acaba bilgisayara mı sat bir hafta ileri attı. Of ya bende şaşırdm artk hayla belim fena halde. Suyumda azalma var mı dedim geçen hafta sanki suyum azar azar geliyordu dr dedi hayır suyun fazla bile. Fazla olmasıda beni endişenlendirdi. Dr o kadar acele etti ki doğru düzgün birşey bile soramadm:(

Cnm bir anla ileridsam bende anlamadm doktorm iri bebk dedi o kadar ama sadc boyu uzun yani kilosu az bile haftasına göre
canım benim gecen carsamba 2700 di ,hatta karın kısmııkı hafta onde cıktı ona canım sıkıldı benmide noraml dogunada engel olur diye ...ama belli olmazhaftasnauyar belki diye düşünüyoz ..bende soramadım doktora tam ,buhafta sorucam , yani senin bebiş ole kiloluda degil neyi onde cıktı ki acaba birhafta ileriden gitmeside cok onemli degilmiş

Alamiyorum iste canim ozel hastanelerde calismaz ki yoksa calisiyor mu
Bilmiyorum tatlım bi ara sor istersen, en kötü haftaya cuma git çalışamazı şu tarihten itibaren başlar diye verirler, tarihe de 15 ini yazarlar, onlar daha tecrübeli arayıp danışmakta fayda var.

benim bi arkdşm Hastaneden bi kağıt almıştı çalışabilir olduğu tarih:
Çalışamaz olduğu tarih:
Alt alta yazıyodu mesela, taaa çalışabiliri aldığı tarihten çalışamazı da hesaplayıp yazmışlardı. O kağıdı verdik çalışamazı başladı izne gitti. Yani önceden de yazabiliyolar diye biliyorum canım, bi sor...

Bol bol yürü hareketli ol dedi dr bana bende yürüyüşü arttiracagim canım inş. Bir faydası olur bakalım.
.
Canm ben de öyle düşünüorm aslında hareket yürüyüş normali kolaylaştırır derler de. Benim kuzenim mesela çok hareketliydi , işyernde aktif çalışıyodu eve yürüyerek geliyodu ama 38ekadar bebek Hep tersti, 38 de doktor döndürdü, başaşağı döndü bebek ve hep yürüyüşe devam etti saatlerce geziolardı izinli olduğu dönem, 1 hafta belki kaldı öyle bebek belki daha az, 39 muayenesinde tekrar başı yukarıdaydı seseryan oldu :)

Başka bi arkdşm da kış hamilesiydi yerinden kıpırdamazdı hep evdeydi sürekli, onda herşey yolunda gitti bebek 28 den sonra hep başaşğıyfı ve normal doğurdu.

Yani ben de elimden geleni yapıorm yürüyüş hareket ev işi kısıtlamıyorum kendimi çok ama olmayınca olmuyor. Valla Rabbim ne yazdıysa onu yaşaycaz ben artık herşeye hazırlıklıyım, kısmet diyorum bekliyorum :):)

Canm ben de öyle düşünüorm aslında hareket yürüyüş normali kolaylaştırır derler de. Benim kuzenim mesela çok hareketliydi , işyernde aktif çalışıyodu eve yürüyerek geliyodu ama 38ekadar bebek Hep tersti, 38 de doktor döndürdü, başaşağı döndü bebek ve hep yürüyüşe devam etti saatlerce geziolardı izinli olduğu dönem, 1 hafta belki kaldı öyle bebek belki daha az, 39 muayenesinde tekrar başı yukarıdaydı seseryan oldu :)

Başka bi arkdşm da kış hamilesiydi yerinden kıpırdamazdı hep evdeydi sürekli, onda herşey yolunda gitti bebek 28 den sonra hep başaşğıyfı ve normal doğurdu.

Yani ben de elimden geleni yapıorm yürüyüş hareket ev işi kısıtlamıyorum kendimi çok ama olmayınca olmuyor. Valla Rabbim ne yazdıysa onu yaşaycaz ben artık herşeye hazırlıklıyım, kısmet diyorum bekliyorum :):)
Aynen canım bidiklar tercih edecek nasıl gelmek istiyorlarsa :) hakkımızda hayırlısı olsun inş. En sağlıklı şekilde kucağımiza alalım yeter

Back
X