- 25 Nisan 2015
- 1.647
- 1.799
- 63
- 39
canm eldiven ve makinayla idare ediyorumbende dedigin gibi dogumdan önce son kez almak lazımBen kuaföre yaptiramam yaaa yaptiramam oyyy napacam son birde doğuma giderken alacam ama nasıl??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm eldiven ve makinayla idare ediyorumbende dedigin gibi dogumdan önce son kez almak lazımBen kuaföre yaptiramam yaaa yaptiramam oyyy napacam son birde doğuma giderken alacam ama nasıl??
Kaçtı canım kanın?Bende var.doktor değiştirdim önceki hiç kan ilacı vermemişti bu başladığım verdi çok kansizsin dedi duzelmesse iğneye başlarız dedi
Ya kardeşin ablan birisine yaptiracaksin yada kuaför başka nasıl olacak.Ben kuaföre yaptiramam yaaa yaptiramam oyyy napacam son birde doğuma giderken alacam ama nasıl??
Değerini bilmiyorum ama çok düşük dedi doktor bende anemi yok. inslh yükselir canım doktor uygun bi tedavi uygular heraldeKaçtı canım kanın?
Ben kan şurupları iyi beslenmeme rağmen kanım 8.8 e düştü bilemiyorum Akdeniz anemisiyim demir ilaçları fayda da etmiyor benim gibi Akdeniz anemisi olan var mı acaba aranızda?
canım bende gecelik bakınıorumda relax mode netten bakıyorum da logusa gecelik varmı orda???yoksabüyük beden mi varKızlar merhaba, geçen hafta taşındım, çok zordu
Dün doktora gittim, ben de bebeğim de kilo almışız, diyet verdi doktor, bebiş gayet iyi, ama çok kilo alırsa etken alıcam , ona göre dedi.
Şimdilik doğum tarihimiz 20 ekim gibi görünüyor. İlk oğlumu da 39 bitince doğurmuştum sezeryanla, bu da benzer olacak gibi.
Ya bir de oğlumun küçük kıyafetleri baya vardır diye güveniyordum, hastane çıkışı ve bir tulum almıştım sadece , ama pek birşey kalmamış oğlumdan :) alışveriş yapmam gerek acil.
Kendime gecelik aldım, relax mode dan, çok beğendim, hala almamış olanlar varsa baksın, yüzde elli indirimliydi.
Inşallah canım ne güzel 44 gün kalmış darısı benim gibi iple çekenlere inşallah zaman hemen geçse ..Değerini bilmiyorum ama çok düşük dedi doktor bende anemi yok. inslh yükselir canım doktor uygun bi tedavi uygular heralde
Ah o 44 gün bana oyle uzun geliyor ki zaman geçmiyor bi türlü bi de hamilelik de iyice zorlaştı Allah hepimizi kurtarsin inslh kolayliklaInşallah canım ne güzel 44 gün kalmış darısı benim gibi iple çekenlere inşallah zaman hemen geçse ..
Canim drum dun bana sordu miden nasil mide icin yazayım ilac dedi ben dayanirim dedim idare ediyorum canim 2 ogun yiyorum 10 da kahvalti 4 te aksam yrmegi cilunku aksam yemek yersem sabaha kadar midem yaniyor arada meyveler ayran yatarken sut idare ediyomKizlarr midem fena bulanior basami donuoryz ya bu zamanlarda((
bende cok sukur yanmafalan yok öle aman aman bulantıda cekmedim dahaönce ama bu arabulantım oluyor salatalık iyi geliyor suan iyiyim ama şükürCanim drum dun bana sordu miden nasil mide icin yazayım ilac dedi ben dayanirim dedim idare ediyorum canim 2 ogun yiyorum 10 da kahvalti 4 te aksam yrmegi cilunku aksam yemek yersem sabaha kadar midem yaniyor arada meyveler ayran yatarken sut idare ediyom
Ya maalesef ablam veya kardeşim yok gidebilene kuaför süper ben napacam mecbur jiletle felan idare edecemYa kardeşin ablan birisine yaptiracaksin yada kuaför başka nasıl olacak.
Evet malesef jilet gibi çıkarıyor ama ağda yapamıyorum artık gidebileceğim bir kuaför tanımıyorum hep kendim yapıyordum çünkü ne rahatı.Canim krem zararlı değil mi ya bide jilet gibi çıkardığını duymuştum nasıl çıkıyor tekrardan
Banada eşim kuaföre gitme ben alırım diyor ama imkansız eşime aldırmam bi şekilde idare edicem artikYa maalesef ablam veya kardeşim yok gidebilene kuaför süper ben napacam mecbur jiletle felan idare edecem
Ay bu ara bende fena taktm bu konuya. Dün dr gitmedn jiletle yaptm ama nasıl yaptm allah bilirYa maalesef ablam veya kardeşim yok gidebilene kuaför süper ben napacam mecbur jiletle felan idare edecem
Amin canım eminim öyledir bebiş büyüdükçe yatıp kalkmak da zor oluyordur demi, sezaryen mı yapacaksın doğumunu ?Ah o 44 gün bana oyle uzun geliyor ki zaman geçmiyor bi türlü bi de hamilelik de iyice zorlaştı Allah hepimizi kurtarsin inslh kolaylikla
Ama ağda olmasıda gerekiyor eğer normal doğum olacaksa dikişler olduğu için elini bile vuramıyorsn korkudn ve acıdan ne yapacaz ya bizBanada eşim kuaföre gitme ben alırım diyor ama imkansız eşime aldırmam bi şekilde idare edicem artik
Ya öyleyse ne güzel yaptı işte arkadaşlarına temiz temiz ne güzel doğumdan sonra da dediğin gibiyse ağda en iyisi.jilet çok sert çıkartıyor ve cok kotu bi his oluşturuyor uzayınca ben zor alıştım agdaya jilet e asla dönemem bi cesaret gidecem kuaföre yada ablama yaptıracamAy bu ara bende fena taktm bu konuya. Dün dr gitmedn jiletle yaptm ama nasıl yaptm allah bilirağda genital bölgeye hiç yapmadm daha önce cesaret edmedm bir kere denedm evde sonu hüsran oldu
ama sanırm bunda şart ağda iki yakın kuaför arkadşm var ikiside yapalm diyor ama utanıyorm. Birde normal doğum yapanlar dikişlerde varsa bir ay ne krem ne ağda ne jilet yapamıyor ve berbat bir durum oluyo. İlkimdn biliyrm diye buna ağda yapmak istiyrm en geç o uzatıyor ama nasııl
![]()
Evet gece uykusu fln yok sayılır gündüz de baş dönmesi uykusuzluktan heralde bebek ağırlaşiyor artık. Doğum için doktorum 36.haftada konuşalım dedi çatı muayenesi nden sonra galibaAmin canım eminim öyledir bebiş büyüdükçe yatıp kalkmak da zor oluyordur demi, sezaryen mı yapacaksın doğumunu ?
Allah yardımcımız olsun valla bir değil iki değil neye kafa yoracaz...Ama ağda olmasıda gerekiyor eğer normal doğum olacaksa dikişler olduğu için elini bile vuramıyorsn korkudn ve acıdan ne yapacaz ya bizkadın olmak ne kadarda zor
Valla keşke bi kuaför arkadaşım yanımda olsaydı 1 dakika beklemez ve düşünmezdim. Bence git ya ne güzel işte 1 ay rahatAy bu ara bende fena taktm bu konuya. Dün dr gitmedn jiletle yaptm ama nasıl yaptm allah bilirağda genital bölgeye hiç yapmadm daha önce cesaret edmedm bir kere denedm evde sonu hüsran oldu
ama sanırm bunda şart ağda iki yakın kuaför arkadşm var ikiside yapalm diyor ama utanıyorm. Birde normal doğum yapanlar dikişlerde varsa bir ay ne krem ne ağda ne jilet yapamıyor ve berbat bir durum oluyo. İlkimdn biliyrm diye buna ağda yapmak istiyrm en geç o uzatıyor ama nasııl
![]()