• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende var.doktor değiştirdim önceki hiç kan ilacı vermemişti bu başladığım verdi çok kansizsin dedi duzelmesse iğneye başlarız dedi
Kaçtı canım kanın?
Ben kan şurupları iyi beslenmeme rağmen kanım 8.8 e düştü bilemiyorum Akdeniz anemisiyim demir ilaçları fayda da etmiyor benim gibi Akdeniz anemisi olan var mı acaba aranızda?

Kaçtı canım kanın?
Ben kan şurupları iyi beslenmeme rağmen kanım 8.8 e düştü bilemiyorum Akdeniz anemisiyim demir ilaçları fayda da etmiyor benim gibi Akdeniz anemisi olan var mı acaba aranızda?
Değerini bilmiyorum ama çok düşük dedi doktor bende anemi yok. inslh yükselir canım doktor uygun bi tedavi uygular heralde

Kızlar merhaba, geçen hafta taşındım, çok zordu :(

Dün doktora gittim, ben de bebeğim de kilo almışız, diyet verdi doktor, bebiş gayet iyi, ama çok kilo alırsa etken alıcam , ona göre dedi.

Şimdilik doğum tarihimiz 20 ekim gibi görünüyor. İlk oğlumu da 39 bitince doğurmuştum sezeryanla, bu da benzer olacak gibi.

Ya bir de oğlumun küçük kıyafetleri baya vardır diye güveniyordum, hastane çıkışı ve bir tulum almıştım sadece , ama pek birşey kalmamış oğlumdan :) alışveriş yapmam gerek acil.

Kendime gecelik aldım, relax mode dan, çok beğendim, hala almamış olanlar varsa baksın, yüzde elli indirimliydi.

Kızlar merhaba, geçen hafta taşındım, çok zordu :KK43:

Dün doktora gittim, ben de bebeğim de kilo almışız, diyet verdi doktor, bebiş gayet iyi, ama çok kilo alırsa etken alıcam , ona göre dedi.

Şimdilik doğum tarihimiz 20 ekim gibi görünüyor. İlk oğlumu da 39 bitince doğurmuştum sezeryanla, bu da benzer olacak gibi.

Ya bir de oğlumun küçük kıyafetleri baya vardır diye güveniyordum, hastane çıkışı ve bir tulum almıştım sadece , ama pek birşey kalmamış oğlumdan :) alışveriş yapmam gerek acil.

Kendime gecelik aldım, relax mode dan, çok beğendim, hala almamış olanlar varsa baksın, yüzde elli indirimliydi.
canım bende gecelik bakınıorumda relax mode netten bakıyorum da logusa gecelik varmı orda???yoksabüyük beden mi var

Kizlarr midem fena bulanior basami donuoryz ya bu zamanlarda :KK43:((
Canim drum dun bana sordu miden nasil mide icin yazayım ilac dedi ben dayanirim dedim idare ediyorum canim 2 ogun yiyorum 10 da kahvalti 4 te aksam yrmegi cilunku aksam yemek yersem sabaha kadar midem yaniyor arada meyveler ayran yatarken sut idare ediyom

Canim drum dun bana sordu miden nasil mide icin yazayım ilac dedi ben dayanirim dedim idare ediyorum canim 2 ogun yiyorum 10 da kahvalti 4 te aksam yrmegi cilunku aksam yemek yersem sabaha kadar midem yaniyor arada meyveler ayran yatarken sut idare ediyom
bende cok sukur yanmafalan yok öle aman aman bulantıda cekmedim dahaönce ama bu arabulantım oluyor salatalık iyi geliyor suan iyiyim ama şükür

Ya maalesef ablam veya kardeşim yok gidebilene kuaför süper ben napacam mecbur jiletle felan idare edecem
Ay bu ara bende fena taktm bu konuya. Dün dr gitmedn jiletle yaptm ama nasıl yaptm allah bilir:( ağda genital bölgeye hiç yapmadm daha önce cesaret edmedm bir kere denedm evde sonu hüsran oldu:( ama sanırm bunda şart ağda iki yakın kuaför arkadşm var ikiside yapalm diyor ama utanıyorm. Birde normal doğum yapanlar dikişlerde varsa bir ay ne krem ne ağda ne jilet yapamıyor ve berbat bir durum oluyo. İlkimdn biliyrm diye buna ağda yapmak istiyrm en geç o uzatıyor ama nasııl:(

Ay bu ara bende fena taktm bu konuya. Dün dr gitmedn jiletle yaptm ama nasıl yaptm allah bilir:KK43: ağda genital bölgeye hiç yapmadm daha önce cesaret edmedm bir kere denedm evde sonu hüsran oldu:KK43: ama sanırm bunda şart ağda iki yakın kuaför arkadşm var ikiside yapalm diyor ama utanıyorm. Birde normal doğum yapanlar dikişlerde varsa bir ay ne krem ne ağda ne jilet yapamıyor ve berbat bir durum oluyo. İlkimdn biliyrm diye buna ağda yapmak istiyrm en geç o uzatıyor ama nasııl:KK43:
Ya öyleyse ne güzel yaptı işte arkadaşlarına temiz temiz ne güzel doğumdan sonra da dediğin gibiyse ağda en iyisi.jilet çok sert çıkartıyor ve cok kotu bi his oluşturuyor uzayınca ben zor alıştım agdaya jilet e asla dönemem bi cesaret gidecem kuaföre yada ablama yaptıracam :(

Amin canım eminim öyledir bebiş büyüdükçe yatıp kalkmak da zor oluyordur demi, sezaryen mı yapacaksın doğumunu ?
Evet gece uykusu fln yok sayılır gündüz de baş dönmesi uykusuzluktan heralde bebek ağırlaşiyor artık. Doğum için doktorum 36.haftada konuşalım dedi çatı muayenesi nden sonra galiba

Ay bu ara bende fena taktm bu konuya. Dün dr gitmedn jiletle yaptm ama nasıl yaptm allah bilir:KK43: ağda genital bölgeye hiç yapmadm daha önce cesaret edmedm bir kere denedm evde sonu hüsran oldu:KK43: ama sanırm bunda şart ağda iki yakın kuaför arkadşm var ikiside yapalm diyor ama utanıyorm. Birde normal doğum yapanlar dikişlerde varsa bir ay ne krem ne ağda ne jilet yapamıyor ve berbat bir durum oluyo. İlkimdn biliyrm diye buna ağda yapmak istiyrm en geç o uzatıyor ama nasııl:KK43:
Valla keşke bi kuaför arkadaşım yanımda olsaydı 1 dakika beklemez ve düşünmezdim. Bence git ya ne güzel işte 1 ay rahat

Back
X