• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Anneler gunaydin. Ben bu sabah cok kotu bir bogaz agrisi ve halsizlikle uyandim :KK43: kafami kaldiramiyorum, gogsum dolu sanki. Hasta oldum galiba :KK43: napicam, doktora gitmeyede halim yok. Sizce ne iciyim napiyimda bu bogaz agrisi gecsin, kendimi nasil toplicam. Bebegime bisey olurmu Allah korusun :KK43: bi pastil vardi gebelikte kullanilan bilen varmi acaba :hasta:
Kesinlikle doktora git veya haber ver. Enfeksiyon olursa bebeğe geçer. Son zamanlardayız doğum sonrası allah korusun bebeklerde solunum sıkıntısına yol açabiliyor sakın evde atlatırım kendimce diye düşünme

Kesinlikle doktora git veya haber ver. Enfeksiyon olursa bebeğe geçer. Son zamanlardayız doğum sonrası allah korusun bebeklerde solunum sıkıntısına yol açabiliyor sakın evde atlatırım kendimce diye düşünme
Tamm canim tesekkurler :(

Tamm canim tesekkurler :KK43:
canım ben hamileliğin 3.ayında falan ateşlenmiştim yutkunamıyodum, doktoruma mesaj attım, ben ateşlendim boğazım ağrıyo, ilaç kullanamam diye biliyorum ne yapayım ne önerirsiniz yazdım, hemen cevap yazdı kendi kendine geçemeyecek birşey olabilir acle git baksınlar sebebine gerekirse ilaç alırsın dedi. gittim acile enfeksiyon çıktı antibiyotik verdiler, verdikleri ilacı da aradım hemen doktoruma söyledim, enfexia idi adı, tamam o ilaç hamileler içn uygun, kullan onu dedi. sonra 1 hafta içtim evde dinlendim öyle geçti.
yani hem kadın doğumcuna danış hem de bi doktora görün.. nolur nolmaz ilerlemesin :)
Geçmiş olsun kuzum.

Kizlar bebegim tekme atmiyor ama ittirme hareketleri gbi karnimi indirio kaldiriyor.normaldir dimi tekmeyi dunden beri atmiyor ama hareketi var yani nasi dusunsem bilemedim.hickirik filanda tutuyo arada ama tekme neden atmio bilemedim

ikinci el alıyorsan şimdiden bakteri öldürücü bir temizleyici ile temizlemeni tavsiye ederim.
Deterjanına kadar hassas düşünüyoruz.Beşik tarzı şeylere çok işliyor,birde uzun zaman oyle kalmış kenarda.
Yok ya zaten içim hiç rahat değildi vazgeçtim sıfır alicam beşik sonuçta ucuz bişey olsun ama sıfır olsun yaşına girince inslh daha iyi bişeyler alırız duruma göre

kızlar merhaba herkese 2 haftadır koşturmaca içindeydim, nakliye taşınma işleri işyeri başlangıç ve doğum iznine ayrılış, kv ziyareti derken nihayet annemin yanındayım artık, odamız için eksik mobilyaları sipariş ettik onları bekliyoruz son alışverişleri yaptık şimdi yıkama ütüleme işleri bebek süsleriyle ilgileneceğiz .. atlaya atlaya ara ara okudum herkes iyidir umarım MarV-el MarV-el kardeşimin bebeği doğmuş kavuşmuş çok tebrik ederim :KK200:

bugün doğumumu yaptıracak hekime gittim muayeneye bebişim 2.188 gr 46 cm

nst ye de girdim her şey yolunda çok şükür, artık 2 haftada bir muayene nst olacakmış,37 de çatı muayenesi dedi başı her zamanki gibi aşağıda ayaklar yukarda şimdilik normal görünüyor, clexaneı o da önemsemedi yani korkuyordum clexane kullanıyorum diye sezeryan olacak illa der diye:anneadayı:

Kizlar bebegim tekme atmiyor ama ittirme hareketleri gbi karnimi indirio kaldiriyor.normaldir dimi tekmeyi dunden beri atmiyor ama hareketi var yani nasi dusunsem bilemedim.hickirik filanda tutuyo arada ama tekme neden atmio bilemedim
Benimki de çok kasiliyor hareket ediyor ama gunde belki bir kere tekme atıyor hareket etmesi önemli

Canım yeri daraldığı için direk tekme hareketi hissetmememiz normal. Benim de hep öyle ittirme hareketi ve hıçkırıklar.. bunlar da olmazsa sıkıntı. Endişe etme.

kıpırdaması yeterli hergun tekme atacak değil :) yeri daralmışdır

lavanta keselerimi koymak için sepet kaplayıp süsledim :KK200:

Eklentiler

• IMG_2864.webp
    IMG_2864.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 90
Anneler gunaydin. Ben bu sabah cok kotu bir bogaz agrisi ve halsizlikle uyandim :KK43: kafami kaldiramiyorum, gogsum dolu sanki. Hasta oldum galiba :KK43: napicam, doktora gitmeyede halim yok. Sizce ne iciyim napiyimda bu bogaz agrisi gecsin, kendimi nasil toplicam. Bebegime bisey olurmu Allah korusun :KK43: bi pastil vardi gebelikte kullanilan bilen varmi acaba :hasta:

canım sadece ıhlamur içebilirsin içine istersen bal at biraz. bide eğer ateşin falan çıkarsa minoset yada parol alabilirsin. her gebe mutlaka bi grip atlatıyo maalesef, pastil hiç hatırlamıyorum ama güvendiğin bi eczaneye sorabilirsin. kırmızı biberde çok fazla c vitamini var, bide suda eriyenleri kullanabiliyoruz diye hatırlıyorum ben kullanmıştım daha erken zamanda. bu aralar yeşil mandalinalarda çıktı onlardanda alabilirsin.çok geçmiş olsun.

Maşalah o zaman bebişkolara :) valla cnm tatlı yesen yeter artık dur biraZ dinlen kızım diye konuşmaya başlarsın. Çünkü normal hareket değildi dan dun sert hareketlerdi :):)

bütün internet sayfalarında yeri daraldıkça hareketleri durulmaya başlar yazıyo ama benimkide sert sert vuruyo. bazen beni bile sallıyo yerimde :)

Canım bnimki de öyle. Arkasını dönmüştür :) bacaklarını katlamıştır popişiyle ittiriyodur, sonra yine pozisyon değiştirip tekme atabilir sağları solları belli olmadığı için :D

Güzel anneler merhaba.bugun doktora gittim 35haftalik hamileyim.bebegim 2310 gr 47 cm herseyi normal ama minik bi bebek doguma kadar kilo alir dedi..ama benim icime kurt düstu..sizce bebegimin kilosu normal mi ? Kilo alir dime...

canım ben hamileliğin 3.ayında falan ateşlenmiştim yutkunamıyodum, doktoruma mesaj attım, ben ateşlendim boğazım ağrıyo, ilaç kullanamam diye biliyorum ne yapayım ne önerirsiniz yazdım, hemen cevap yazdı kendi kendine geçemeyecek birşey olabilir acle git baksınlar sebebine gerekirse ilaç alırsın dedi. gittim acile enfeksiyon çıktı antibiyotik verdiler, verdikleri ilacı da aradım hemen doktoruma söyledim, enfexia idi adı, tamam o ilaç hamileler içn uygun, kullan onu dedi. sonra 1 hafta içtim evde dinlendim öyle geçti.
yani hem kadın doğumcuna danış hem de bi doktora görün.. nolur nolmaz ilerlemesin :)
Geçmiş olsun kuzum.
Tesekkur ederim canim benim :( bugun babane caylariyla fln geciriyim bakiyum, gecmezse yarin gidicem insallah. İnsallah enfeksiyon fln yoktur ya :(

kizlar normalde miyopluk var bende de yaklask son 1 aydir ara ara gorusumde hafif dalgalanmalar oluyor. Hafif bas agrisi ile geliyor 10 dk sonra falan geciyor. doktora sordm tansiyonun normalse olabilir dedi onemli deil dedi. Tansiyonmda 11 7 13 7 en fazla hep. Sizlerde hic oldu mu benzer ?

Benimkide oyle karnimin bi tarafi yukseliyo mesela sonra bakiyorumminmis oluo azaliyomu acaba tekmeler zamanla
Evet yerleri azalıyor tabi ama hareketleri artık daha sert daha güçlü bazen canımı bile yakıyor.hafta sonu görümcem erkek çocukları daha çok kasiliyor kız çocukları da çok kıpır kıpır olur dedi hakikaten öyle benim oğlan daha çok kasiliyor.birtek o kasılmalar takılmıştı kafama onu doktoruma da soracağım.çok herseyi düşünme Allah a emantler inslh

Güzel anneler merhaba.bugun doktora gittim 35haftalik hamileyim.bebegim 2310 gr 47 cm herseyi normal ama minik bi bebek doguma kadar kilo alir dedi..ama benim icime kurt düstu..sizce bebegimin kilosu normal mi ? Kilo alir dime...
Canım neden minik dedi ki doktor minik değilki? Ben 34 de gittim doktora, kilosu ve boyu senlen aynı çıktı ve dr 4 5 gün önde dedi, yani 35 haftalık ölçülerine uymlu dedi.
Yani seninki minik felan değil

Back
X