- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Ben de yapmadım daha. Bayramda hazır edelim halledelim sonra işimiz kalmasın :)Kızlar ben çanta falan yapmadım daha çamasır bile yıkamadım daha..
Korkuyorum erken olursa diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yapmadım daha. Bayramda hazır edelim halledelim sonra işimiz kalmasın :)Kızlar ben çanta falan yapmadım daha çamasır bile yıkamadım daha..
Ailen gelemicek durumda ise birini alırsın canım yardıma. O halde bişey yapılmaz. Ani olunca her şey öyle çabuk halloluyor ki... hiç endişe etme. Sen hastaneden çıkana kadar evin de temizlenir her şey olur.
Bende hiç bişey yapmadım daha Emel den sonra bi gayret e geldim son eksikleri aldım ama yıkama çanta fln duruyor bayrama kadar hallederim bende heraldeBen de yapmadım daha. Bayramda hazır edelim halledelim sonra işimiz kalmasın :)
Kızlar ben çanta falan yapmadım daha çamasır bile yıkamadım daha..
bizim tarafda şehir dışında bu bayram evdeyiz tek başımıza biraz buruk olacak ama eşim için iyi olacak evde dinlenir en azındanBayramda ne yapacaksınız ya eşim yine tutturacak annemler de bir kaç gün kalalım diye zaten aynı şehirdeyiz kalmak istemiyorum bu halde şimdiden onun derdi aldı beni.siz ne yapacaksınız bayramda evde istirahat et dedi bi arkadaşım yattı kafama yattı ama![]()
bizim tarafda şehir dışında bu bayram evdeyiz tek başımıza biraz buruk olacak ama eşim için iyi olacak evde dinlenir en azındanBayramda ne yapacaksınız ya eşim yine tutturacak annemler de bir kaç gün kalalım diye zaten aynı şehirdeyiz kalmak istemiyorum bu halde şimdiden onun derdi aldı beni.siz ne yapacaksınız bayramda evde istirahat et dedi bi arkadaşım yattı kafama yattı ama![]()
Ya ben eşimden ziyade kendimi düşünüyorum galibabizim tarafda şehir dışında bu bayram evdeyiz tek başımıza biraz buruk olacak ama eşim için iyi olacak evde dinlenir en azından
Yok yok akıllıdır onlar acele etmezlerCanım ben de bayramdan sonra halledicem insallah. Minnoşlar acele ederse yandık :)
Ayy çok şükür benim de büyükler aynı şehirde ama olmasaydı da eşim bana anlayış gösterirdi, çünkü bazen beş dakika sürmüyor wc arasıBayramda ne yapacaksınız ya eşim yine tutturacak annemler de bir kaç gün kalalım diye zaten aynı şehirdeyiz kalmak istemiyorum bu halde şimdiden onun derdi aldı beni.siz ne yapacaksınız bayramda evde istirahat et dedi bi arkadaşım yattı kafama yattı ama![]()
ee bol bol uzanıyorum falan bunlar nasıl olacak başka yerde, kendi annem e bile gelmiyorum yakın olduğum halde insanın evi en rahat, ayrıca tabii kendini düşüneceksin şu ara 
Güzel canım sonuçta kendi el emeğin, ben hiçbirşey yapmadım, güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallahKızlar lohusa tacımız ve terliğimiz hazır nasıl olmuşgülleri biri büyük biri küçük oldu ama işte ancak böyle yapabildm
Eki Görüntüle 1882404
canım ama bu haldeyken orda rahatedemiyeceksen yanlış düşünmüyorsun erkekler her yerde rahat ediyor da biz bayanlar öyle değiliz birkere biz geliniz yaaa birde bayram beklentiler oluyor hele ki bu halde hiç kolay olmuyor gitmek istemiyorsan gitme kendini düşün ilk bayramlaşmaya gidersiniz yeter bence onlarda anlayış göstereceklerdir ya da göstermeleri gerekiyor.Ya ben eşimden ziyade kendimi düşünüyorum galiba![]()
Yok yok akıllıdır onlar acele etmezler
Ayy çok şükür benim de büyükler aynı şehirde ama olmasaydı da eşim bana anlayış gösterirdi, çünkü bazen beş dakika sürmüyor wc arasıee bol bol uzanıyorum falan bunlar nasıl olacak başka yerde, kendi annem e bile gelmiyorum yakın olduğum halde insanın evi en rahat, ayrıca tabii kendini düşüneceksin şu ara
![]()
Amin cnm çok saol valla bnde yapmayacktmda burda herkez yapınca heves ettim:)) ama sanki bişeyleri yanlış yapmşm gibi :))Güzel canım sonuçta kendi el emeğin, ben hiçbirşey yapmadım, güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Güzel anneler merhaba.bugun doktora gittim 35haftalik hamileyim.bebegim 2310 gr 47 cm herseyi normal ama minik bi bebek doguma kadar kilo alir dedi..ama benim icime kurt düstu..sizce bebegimin kilosu normal mi ? Kilo alir dime...