• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar kafami yastiga koyunca acayip bi reflu oluyor, oyle kucuk bi mide yanmasi degil, resmen burnumdan bile su cikti :KK43: yandi bogazim burnum. Uykuma engel bide bu cikti, uyku arasinda kalkip cok su iciyorum sizce ondanmi? Cunku yemek yiyeli cok oluyor :KK43:

Canim bende de oluyor.. Ama neden arama cunku bazen hicbirsey yapmamama ragmen oluyor.
Tablet cigniyorum cok iyi geliyor bana

Kızlar hastane çantası me yaptınız valiz mi el çantası mı ben küçük bi valizim var ona yapayım anca sığar iki çanta olmasın diyorum eşim otele tatile mi gidiyorsun diyor o_O bilemedim ki ben şimdi

Kızlar hastane çantası me yaptınız valiz mi el çantası mı ben küçük bi valizim var ona yapayım anca sığar iki çanta olmasın diyorum eşim otele tatile mi gidiyorsun diyor o_O bilemedim ki ben şimdi
Ben iki canta yapicam canim. Cunku hastanede bebek icin birsey verdiklerinde depent iccamasiri vs ile muhatap olmasin istiyorum insanlar

Ben de iki ayrı çanta yapcam, kendime çek çek bavulların en küçüğünü, bebişime de bebek çantası aldım bez olanların biraz büyüğü, sen çantayı hatırladığında görür içinde gereksiz bişey var mı, çünkü ben havlu kağıttan tut da normal havluya kadar koyacağım içine hatta tuvalet kağıdı bile, biraz temkinliyim, hastane de kalmışlığım var uzun süre, herşey gerekiyor

Üstteki mesajı sana cevap olarak yazdım da alıntıyı eklememişim :KK70:

Canım ben de iki çanta yaptım. Aile yetişemezse yalnız olursam eşim karıştırmasın ortalığı. Ona da anlattım pembe çanta kızımızın mavi çanta benim diye.bebeğe ilk verilecek kıyafeti battaniyeyi falan ayrı bir poşetle paketleyip koydum en üste hatta. Bizim ilçede bir devlet hastanesi. Doğumhaneden Bebek doğunca istiyorlarmış ilk başta almıyorlarmış eşyaları. İstediklerinde bu poşeti vereceksin ebelere diye tembihledim eşimi. İki küçük ayrı çanta daha mantıklı bence. Tek çantada herşey karışabilir.

Ben iki canta yapicam canim. Cunku hastanede bebek icin birsey verdiklerinde depent iccamasiri vs ile muhatap olmasin istiyorum insanlar

Ben de iki ayrı çanta yapcam, kendime çek çek bavulların en küçüğünü, bebişime de bebek çantası aldım bez olanların biraz büyüğü, sen çantayı hatırladığında görür içinde gereksiz bişey var mı, çünkü ben havlu kağıttan tut da normal havluya kadar koyacağım içine hatta tuvalet kağıdı bile, biraz temkinliyim, hastane de kalmışlığım var uzun süre, herşey gerekiyor
O zaman bende iki çanta yapayım benim koca yine haklı çıktı yahu :KK70:

Canım ben de iki çanta yaptım. Aile yetişemezse yalnız olursam eşim karıştırmasın ortalığı. Ona da anlattım pembe çanta kızımızın mavi çanta benim diye.bebeğe ilk verilecek kıyafeti battaniyeyi falan ayrı bir poşetle paketleyip koydum en üste hatta. Bizim ilçede bir devlet hastanesi. Doğumhaneden Bebek doğunca istiyorlarmış ilk başta almıyorlarmış eşyaları. İstediklerinde bu poşeti vereceksin ebelere diye tembihledim eşimi. İki küçük ayrı çanta daha mantıklı bence. Tek çantada herşey karışabilir.
Saol cnm kızlarda hep iki çanta yapmışlar sanırım en mantıklısı benim donumu millet niye görsün dimi saolun valla ben hepsini tek valize koyup gidecektim :halay:

Kizlar çatlaklar ne durumda?

Kizlar çatlaklar ne durumda?
Ya ben dün akşam banyodan sonra baktım kalçamda mor çatlaklar var bi kaç tane :KK43: napıcamı bilmiyorum başka hiç bi yerim çatlamadı gitti dötüm çatladı büyüdü herhalde

Ya ben dün akşam banyodan sonra baktım kalçamda mor çatlaklar var bi kaç tane :KK43: napıcamı bilmiyorum başka hiç bi yerim çatlamadı gitti dötüm çatladı büyüdü herhalde

Canım karnım aşırı gergin bugünlerde aşırı büyüdü heralde çatlayacak gibi hissediyorum ben de

DSC_2570.JPG
Canım karnım aşırı gergin bugünlerde aşırı büyüdü heralde çatlayacak gibi hissediyorum ben de
Ben karnıma hep vaseline nin kakao yağlı vazelinini sürdüm hiç yok ama kalçalarıma hiç sürmedim be kalçalarım çatldı istersen dediğim ürünü al

ben babe catlak kremi kullaniodm 4.
aydan beri ama evvelsi gun bitti :( dogumda 10 gun sonra snrm yeni bi tane almaya gerek var mi die dusunceler icindeyim.

ben kucuk kare bi cekcek valizw hazirladim icine iki minik hurç koydum bir hurcta bebegin giysileri digerinde benim gecelik sabahlik camasir falan.
Kız hepsini Nasıl sığdırdın hurçlara ben çok şey koydum herhalde benim valiz orta boy anca aldı tıkabasa :KK51:

ben babe catlak kremi kullaniodm 4.
aydan beri ama evvelsi gun bitti :KK43: dogumda 10 gun sonra snrm yeni bi tane almaya gerek var mi die dusunceler icindeyim.
Bence iyi geldiyse al cnm ya doğumdan sonra bide kilo vericez

Back
X