- 12 Ağustos 2015
- 1.391
- 1.775
- 83
İyi günlerin iyi günlerin sanki bebek doğurmamışlar dünyayı fethetmişer. Biz sendn tecrubeliyiz havasndalar salla gitsn ya sinir bozmaktn başka bir işe yaramıyorlarmş. Valla paşa paşa bebişinide doğur inşllh halim selimde olur gül gibide besle büyüt karşılarına çık deki o kadar abarttınız bumu yani amma naz yaptnz her işimide yapıyorm bebişimede bakıyorm de:) demekki herkezde o kabiliyet yokmuş de:) ver ağızlarnn payını cnm şimdi onlarıda düşünme bebişini düşün sadc onun hayali bile huzur veriyor yaAyy cidden bu mesaj iyi geldi çünkü arkadaşın dediği gibi şu anda hiç iş yapamadığıöı ya da uyuyamadığımı söyleyince herkes bunlar iyi günlerin gibi laflar ediyor sanki bebek olması kötü bişey gibi
ben de diyorum en azından kendim tam insan gibi olurum, şu anda 5 saatte yeri geldiğinde yapamadığım işi o zaman çarçabuk yaparım, dediğin gibi evlat sahibi olmak için millet neler yaşıyor, hiç şükretmiyoruz hiçç
Aman da aman bebişler gelmeye başlamış da bakımıyla ilgili tavsiyeler bile ediliyor artık![]()

inşallah dediklerini söyleyebilirim yeri geldiğinde