• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ayy cidden bu mesaj iyi geldi çünkü arkadaşın dediği gibi şu anda hiç iş yapamadığıöı ya da uyuyamadığımı söyleyince herkes bunlar iyi günlerin gibi laflar ediyor sanki bebek olması kötü bişey gibi :kızgın::KK11:
ben de diyorum en azından kendim tam insan gibi olurum, şu anda 5 saatte yeri geldiğinde yapamadığım işi o zaman çarçabuk yaparım, dediğin gibi evlat sahibi olmak için millet neler yaşıyor, hiç şükretmiyoruz hiçç

Aman da aman bebişler gelmeye başlamış da bakımıyla ilgili tavsiyeler bile ediliyor artık :KK48::21::KK36:
İyi günlerin iyi günlerin sanki bebek doğurmamışlar dünyayı fethetmişer. Biz sendn tecrubeliyiz havasndalar salla gitsn ya sinir bozmaktn başka bir işe yaramıyorlarmş. Valla paşa paşa bebişinide doğur inşllh halim selimde olur gül gibide besle büyüt karşılarına çık deki o kadar abarttınız bumu yani amma naz yaptnz her işimide yapıyorm bebişimede bakıyorm de:) demekki herkezde o kabiliyet yokmuş de:) ver ağızlarnn payını cnm şimdi onlarıda düşünme bebişini düşün sadc onun hayali bile huzur veriyor ya

Ayy inşallah canım yetiyordur :) 2500 doğdu 6 gun kuvozde kaldıktan sonra 2300 e düşmüştü malesef:KK43: doktor kontrolümuz 29 unda var o zaman inşallah öğrenecem kilosunu 1 aylık olmuş olucaz o zaman :) hepinize duaciyim zaten canım :) rabbim hepinizi sağlıkla kavustursun yavrularınıza inşallah :dua:
Ayy yerim ben onu. Eminim büyümüştür annesi :) doktordan sonra da yaz bize, hatta doğum sonrası falan bilgiler ver, öneriler neler :)

İyi günlerin iyi günlerin sanki bebek doğurmamışlar dünyayı fethetmişer. Biz sendn tecrubeliyiz havasndalar salla gitsn ya sinir bozmaktn başka bir işe yaramıyorlarmş. Valla paşa paşa bebişinide doğur inşllh halim selimde olur gül gibide besle büyüt karşılarına çık deki o kadar abarttınız bumu yani amma naz yaptnz her işimide yapıyorm bebişimede bakıyorm de:) demekki herkezde o kabiliyet yokmuş de:) ver ağızlarnn payını cnm şimdi onlarıda düşünme bebişini düşün sadc onun hayali bile huzur veriyor ya
Ayy teyzesi selim olacak zaten adı da inşallah :halay: inşallah dediklerini söyleyebilirim yeri geldiğinde :KK55::KK59: ben zaten karamsar düşünen biri olmadım hiç hep iyi düşünürüm ama bilinçaltı işte söyleneni olduğu gibi kabul ediyor :kızgın: böyle boş boğaz insanlar yüzünden vajinismus oldum zaten normalde bana sorsan ilişki korkum olmadığı halde hep bilinçaltı ma gitmiş :mad: şimdi hâlâ ceremesini çekiyorum planlı sezeryan olcam tabi herkese normal doğum istediğimden bahsediyorum. Ahh ahhh bu elalemin ağzına kürekle vurasım var :KK62:

Kızlar @triton-x , göğüs kremi var ya lansinoh, ondan var bende ama neden sürüyorız onu?
32 den sonra sür her gece demişlerdi ben de aldım ama sürmeyi unutuyorum bi de neden sürdüğümüzü bilmiyorum :)
Canım lansinoh göğüs yarası için ama doğumdan sonra asıl önemli olan şu aşamada yara yok ki olsa olsa göğüs ucunu yumuşatmak için sürmüş olursun ki lansinoh harcamaya gerek bunun için nemlendirici de kullanabilirsin diye düşünüyorum. Yakın arkadaşım ki kendisi doktor 3 ay önce doğum yaptı. Kendisi doğumdan önce hep göğüs bakımını yaptı ama bebek emmeye başlayınca yine hep yara oldu. O da söyledi bebeğin emmesiyle alakalı diye. Kaçış yok yani :(

Kızlar kendi hastaneme acile gittim nst de sancı yok. Açıklık yok. Suyun gelmiş olabilir ama şu an bakamayız yarın doktorun bakacak dediler. Bi ped bağladılar ona baktılar su sızması yoktu. İyiyim şükür :)

canim turnusollu ped bagliyorlar eger gelen akinti suyun ise rengi degisiyor bence kesin yontem. 26. haftalarda benimde cok akintim olmustu korkup gitmistik ondan verdiler onlem olsun diye bisi cikmadi cok sukur. sevindm adina

Gunaydin kizlar
Benim minnos kasiklarima tekme atiyir doguruyorum sandim bi ara :oha:
Bugun kontrolum var cati muayenesi vs..
dualarinizi bekliyorum

MarV-el MarV-el sen tavsiye yazinca heyecanlandim ya canim allah yavrucugunu sana bagislasin

Günaydın ben bu saat oldu hala uyuyamadım kız içerde hiç durmuyor hatta 1 saNiye bile durmuyor bide Can'ımı öyle yakıyor ki uyumak mümkün değil.
Benim kız geceleri hiç uyumayacak anlaşılan yandım ki ne yandım. :KK51:
Karakedck Karakedck canım elhamdulillah iyiyiz :) mustafa hamzayla birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) sutüm varmı yokmu inan çok kestiremiyorum sağmiyorumda aciktikca veriyorum oğlusa :) yetebildigini umuyorum ki emdikten sonra uyuyor inşallah bu ona dair bi işarettir :) tek problemimiz var çok minik kendileri :) çok tuttamiyorum değişirken falan :) 5 gun once göbeği düşünce ona da başladım yeni yeni gerçi :) süt konusunda da olabildiğince su içip dinlenmeye çalışıyorum henüz daha çay ya da başka bişey denemedim denemem mi bilemiyorum...

Cnm bu arada hayırlı olsun ben daha yeni görüyorum oğluş günde 7 8 bez ıslatıyorsa sütün yetiyordur. Bi de eğer arttırmak istersen rezene çayı baya iyi geliyor hem bebişi de rahatlatıyor

Ayy teyzesi selim olacak zaten adı da inşallah :halay: inşallah dediklerini söyleyebilirim yeri geldiğinde :KK55::KK59: ben zaten karamsar düşünen biri olmadım hiç hep iyi düşünürüm ama bilinçaltı işte söyleneni olduğu gibi kabul ediyor :kızgın: böyle boş boğaz insanlar yüzünden vajinismus oldum zaten normalde bana sorsan ilişki korkum olmadığı halde hep bilinçaltı ma gitmiş :mad: şimdi hâlâ ceremesini çekiyorum planlı sezeryan olcam tabi herkese normal doğum istediğimden bahsediyorum. Ahh ahhh bu elalemin ağzına kürekle vurasım var :KK62:
Maşallah cnm isim olarak çok güzel bir tercih. Sen yinede kafana takmamaya çalış cnm zor olsada oğluna odaklan ben şimdidn onun hayalini kurup mutlu oluyorm sende öyle yap herşey güzel olsn inşllh.

Günaydın ben bu saat oldu hala uyuyamadım kız içerde hiç durmuyor hatta 1 saNiye bile durmuyor bide Can'ımı öyle yakıyor ki uyumak mümkün değil.
Benim kız geceleri hiç uyumayacak anlaşılan yandım ki ne yandım. :KK51:

Cnm bu arada hayırlı olsun ben daha yeni görüyorum oğluş günde 7 8 bez ıslatıyorsa sütün yetiyordur. Bi de eğer arttırmak istersen rezene çayı baya iyi geliyor hem bebişi de rahatlatıyor
Of cnm bnde uyuyamıyorm kafayı yedim artk ama benm oğlan sessiz sessiz uyuyor günahını almıym ben kaşıntıdn uyuyamıyorm gecedn beri elim kolm bacağm ayağm sırf kaşınıyrm. Sanki sivrisnk var gibi bizdede hiç olmazsı ama eşimde dedi ayaklırım kaşınıyor sink olabilir diye. Kzımla okula gidcm bugün akşama kadar bu uykusuzlkla nasıl dayanacm hiç bilmiyrm:(

Of cnm bnde uyuyamıyorm kafayı yedim artk ama benm oğlan sessiz sessiz uyuyor günahını almıym ben kaşıntıdn uyuyamıyorm gecedn beri elim kolm bacağm ayağm sırf kaşınıyrm. Sanki sivrisnk var gibi bizdede hiç olmazsı ama eşimde dedi ayaklırım kaşınıyor sink olabilir diye. Kzımla okula gidcm bugün akşama kadar bu uykusuzlkla nasıl dayanacm hiç bilmiyrm:KK43:

Canim sinek oldugundan emin misin?
Aman diyim dikkat et karaciger enzimleri yukselince kasinti olabiliyor cunku

Canim cok sukur sevindim :) cidden insanın içinin rahatlatmasi kadar güzel bişey yok :) kesinlikle benim yaptıklarımi yapmayın ufacık bi ağrıyı küçümsemeyin... sızıntıyi küçümsemeyin idrarsa idrar ne olucak yani... kısmette bu varmış ama çok cahil hareket ettim... hamileliğim boyunca dinlenmek nedir bilmedim sırf normal doğum zora girmesin diye sürekli yürüyüş yaptım sonuç doğum erken başladı ve bebek riske girdi şu kalmadığı için sezeryan oldu yine... yine hayırlısı buymus ama benim cahilliklerimden örnek alıp yapmayın olabildiğince dinlenin doğum kısmet işi...

Canim ne guzel bir ayi atlattiniz. Sen bizlere umut oldun. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin yavrunu. Firsat buldukca bizlerle de tecrube ve nasihatlarini paylas ki biz tecrubesiz annelerin buna cok ihtiyaci var.

Kızlar günaydınnn gebelikte genital bölge için epilasyon aleti zarar lı mı bi kaç yerde öyle yazıyo bugün dr muayne m var ben şimdiye kadar jilet sürmedim sürmekte istemiyorum haliyle siz temizliğinizi nasıl yapıyorsunuzo_O:rolleyes:

Ayy yarın sabah benim de kontrolüm var erken kalkacağım aklımca dedim yoğurt yiyim de iyi uyuyayım ama bu sefer de oğlum içerde coştu :KK49::halay: şimdi uyu uyuyabilirsen :olamaz::KK51::KK34:
Gunaydin
Aynı kaderi paylaşıyoruz
Yoğurt da bir süt ürünü olduğu için cosmustur paşa icerde
Ben süt icince kolbastı oynuyor bizimkisi:)

Kızlar günaydınnn gebelikte genital bölge için epilasyon aleti zarar lı mı bi kaç yerde öyle yazıyo bugün dr muayne m var ben şimdiye kadar jilet sürmedim sürmekte istemiyorum haliyle siz temizliğinizi nasıl yapıyorsunuzo_O:rolleyes:
Günaydın canım benimde bugün kontrolüm var valla hiç göremiyorum artık krem kullandım artık ne kadar iyi oldu bilemiyorum ama çok can sıkıcı bir durum

Of cnm bnde uyuyamıyorm kafayı yedim artk ama benm oğlan sessiz sessiz uyuyor günahını almıym ben kaşıntıdn uyuyamıyorm gecedn beri elim kolm bacağm ayağm sırf kaşınıyrm. Sanki sivrisnk var gibi bizdede hiç olmazsı ama eşimde dedi ayaklırım kaşınıyor sink olabilir diye. Kzımla okula gidcm bugün akşama kadar bu uykusuzlkla nasıl dayanacm hiç bilmiyrm:KK43:
Gunaydin uykusuz anneler:)
Canim Allah korusun karaciğer enzimlerinde yükselme olmasin
İlk kez mi oldu kaşınma

Benim büyük oglusumun adı yavuz Selim teyzesi siz tek Selim mi koyacaksınız

Back
X