Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar doktordan geldik plesenta yaşlanması başlamış 2500 gram 45 cm boyu var 35+6 da moralim bozuldu
Yarın doktor kontrolum var benimde çatı muayenesi yapacak ama yaptırmadan olmuyor mu kızlar ya doğuma gidince bakar artık olmaz mı ben cidden korkuyorum ve eşimde yanımda olmayacak bu kez hiç gitmek istemiyorum.her hafta muayene şart mı ki![]()
canım normalde 38. Haftaya denk geliyor benim çalışamaz raporu ama bende sen gibi
Bi hafta erken mi alsam diyorum kararsızm. Çocuklarla ilgilenmeye takatim olr mu ki haftaya..
Doktorunla konuş istersen çünkü benim doktor da yapmıyor en son sancı gelecekmis öyle yapacakmis sen de o zaman yaptirYarın doktor kontrolum var benimde çatı muayenesi yapacak ama yaptırmadan olmuyor mu kızlar ya doğuma gidince bakar artık olmaz mı ben cidden korkuyorum ve eşimde yanımda olmayacak bu kez hiç gitmek istemiyorum.her hafta muayene şart mı ki![]()
bende 36dayım belim koparcasına ağrıyo karnım sert. normalde adet ağrısı olarak sadece bel ağrısı çekerdim ben illa karnımızın ağırması gerekiyomu acaba?Kizlarrrrr...bugun 37.haftaya girdim..sanki adet agrisi gibi agrim var bacaklarim agriyor...vucut doguma mi hazirlaniyor yoksa dogum cok mu yaklasti....
Bende oleyim canım ya uykum çok u Gündür kafami kaldiramiom mSlm kızlar nasılsınız buara pek giremedim halsizim adim atasim yok hep uykum geliyo ama uyuyamuyorum kızım izin vermiyo gece nobetteyim sabaha kadar simdi yine deli gibi uykum geldi oglum uyusada 2 saat kestirsem bende
hiç moralini bozma benimki 4 hafta önce grade 2 yaşlanmada çıkmıştı. doktorum bıraktı beni erken doğar falan bir sürü korkuttular. gelişmeyebilir dediler çok şükür gelişiyorda bebiş her hafta kontrole gidiyoruz. devamlı sol tarafına yat, bol bol dinlen enerji harcama, içebildiğin kadar su iç, tansiyonunu çok sıkı takibe al. doğsa bile korkulacak zamanları atlattıkKızlar doktordan geldik plesenta yaşlanması başlamış 2500 gram 45 cm boyu var 35+6 da moralim bozuldu
Evet en iyisi bu olacak korkuyorum zaten öyle daha zor olur yapması. TesekkurlerDoktorunla konuş istersen çünkü benim doktor da yapmıyor en son sancı gelecekmis öyle yapacakmis sen de o zaman yaptir
Evet öyle yapıcam inslh en son neyse olması gereken o olacak zatencanım konuş doktorunla çatı muaynesini en sona bırakabilir sanıyorumki bunu yapan bi çok doktor var sonuçta
Evet canim yatacak merak etme.Bana mudurum bayramdan sonra yatar dedi bakalim bekliyorum.Bugun dogum iznine ayrildim.Kızlar kamuda öğretmen olup izne ayrılanlar eğitim ödeneği bize de yatacak mı ?...
Allah Razı olsun cnm. .aynen öyle oldu.çok şükür. .gözümüz aydın oldu.oğlum yuvasına kardeşlerine kavuşuyor. .cennet kokulularimiz için herseye değer ..yeter ki sağlıklı sıhhatli olsunlar..minigim 2kg olduayy canım hadi tüm aile gözünüz aydın bu minik biraz yordu annesini ama eminin onun cennet kokusuna değmiştir,
Evet canim yatacak merak etme.Bana mudurum bayramdan sonra yatar dedi bakalim bekliyorum.Bugun dogum iznine ayrildim.