• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar doktordan geldik plesenta yaşlanması başlamış 2500 gram 45 cm boyu var 35+6 da moralim bozuldu

Kızlar doktordan geldik plesenta yaşlanması başlamış 2500 gram 45 cm boyu var 35+6 da moralim bozuldu

Canim ben de bugun doktora gidicem 35+6 yim.
Ama minnosun kilosu iyi sikinti yasayacagini sanmiyorum canim skma sen canini

Yarın doktor kontrolum var benimde çatı muayenesi yapacak ama yaptırmadan olmuyor mu kızlar ya doğuma gidince bakar artık olmaz mı ben cidden korkuyorum ve eşimde yanımda olmayacak bu kez hiç gitmek istemiyorum.her hafta muayene şart mı ki:(

Yarın doktor kontrolum var benimde çatı muayenesi yapacak ama yaptırmadan olmuyor mu kızlar ya doğuma gidince bakar artık olmaz mı ben cidden korkuyorum ve eşimde yanımda olmayacak bu kez hiç gitmek istemiyorum.her hafta muayene şart mı ki:KK43:

canım konuş doktorunla çatı muaynesini en sona bırakabilir sanıyorumki bunu yapan bi çok doktor var sonuçta

canım normalde 38. Haftaya denk geliyor benim çalışamaz raporu ama bende sen gibi
Bi hafta erken mi alsam diyorum kararsızm. Çocuklarla ilgilenmeye takatim olr mu ki haftaya..

Valla heramora heramora ben okul öncesi öğretmeniyim ve ilk hafta Bzm çok karışık geçiyor hele ilk gün , o karışıklığı stresi hiç yaşamak istemedim .. Bide zate hadi 1-2 hafta gidebildim diyelim , çocuklar için zor olacak tam bana alışır gibi olup başka öğretmen gelecek ... Onun için direk hiç başlamadan izne ayrıldım...
Senin branşın ne ?..

Kizlarrrrr...bugun 37.haftaya girdim..sanki adet agrisi gibi agrim var bacaklarim agriyor...vucut doguma mi hazirlaniyor yoksa dogum cok mu yaklasti....

Yarın doktor kontrolum var benimde çatı muayenesi yapacak ama yaptırmadan olmuyor mu kızlar ya doğuma gidince bakar artık olmaz mı ben cidden korkuyorum ve eşimde yanımda olmayacak bu kez hiç gitmek istemiyorum.her hafta muayene şart mı ki:KK43:
Doktorunla konuş istersen çünkü benim doktor da yapmıyor en son sancı gelecekmis öyle yapacakmis sen de o zaman yaptir

Kizlarrrrr...bugun 37.haftaya girdim..sanki adet agrisi gibi agrim var bacaklarim agriyor...vucut doguma mi hazirlaniyor yoksa dogum cok mu yaklasti....
bende 36dayım belim koparcasına ağrıyo karnım sert. normalde adet ağrısı olarak sadece bel ağrısı çekerdim ben illa karnımızın ağırması gerekiyomu acaba?

Slm kızlar nasılsınız buara pek giremedim halsizim adim atasim yok hep uykum geliyo ama uyuyamuyorum kızım izin vermiyo gece nobetteyim sabaha kadar simdi yine deli gibi uykum geldi oglum uyusada 2 saat kestirsem bende
Bende oleyim canım ya uykum çok u Gündür kafami kaldiramiom m

hiç moralini bozma benimki 4 hafta önce grade 2 yaşlanmada çıkmıştı. doktorum bıraktı beni erken doğar falan bir sürü korkuttular. gelişmeyebilir dediler çok şükür gelişiyorda bebiş her hafta kontrole gidiyoruz. devamlı sol tarafına yat, bol bol dinlen enerji harcama, içebildiğin kadar su iç, tansiyonunu çok sıkı takibe al. doğsa bile korkulacak zamanları atlattık

ayy canım hadi tüm aile gözünüz aydın bu minik biraz yordu annesini ama eminin onun cennet kokusuna değmiştir,
Allah Razı olsun cnm. .aynen öyle oldu.çok şükür. .gözümüz aydın oldu.oğlum yuvasına kardeşlerine kavuşuyor. .cennet kokulularimiz için herseye değer ..yeter ki sağlıklı sıhhatli olsunlar..minigim 2kg oldu
.olsunn ınslhh buyur Allah ın izniyle ..Rabbim meleklerimizi korusun

Back
X