• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende kontrolden geldim. Bebek aşırı aşağı inmiş kalça ve ic bacak ağrılarım ondanmis. Doğumunu çok uzak görmüyorum dedi. Asla 40 i bulmaz bile dedi. Haftaya kadar dayanirsa gelmezse ona göre gün verecekler. Ama bama her an dogabilir hazirlikli ol dedi. Bebek hiç kilo almıyor ama artık. Hatta geçen ölcumden daha az çıktı.Bide yyanılma payı fln olur 2800 anca dedi.

Canım benimde 2,5 kilo :/ aynı sekilde minnoş doğacak benim kuzucukta .

Hayırlısı bakalım, aşağı indiğini ultrason ile mi anladı? Kilosu iyi ya zaten önemli olan organlarının gelişmiş olması bence kimse beklerse alır biraz daha

Ultrason baktı. Baya iç çamaşırı indirdi Baya kafası aşağıya inmiş dedi. Haftaya bi alttan muayene etmeye çalışırım olmazsa hiç zorlamam dedi. Belki normal yapabilirsin bi sansimizi deneyelim dedi. Inşallah haftaya kadar durur da bi hafta daha kalmış olur

Bana yapılan çatı muayenesi değildi açıklık varmı diye baktı sanırım o akıntı amniyon sıvısı mı diye.acı değilde rahatsızlık kendımi kasma ihtiyacı hissettim.
Hmmm ama aminiyon sıvısı için banada bakıldı hiç öyle bişi değildi. Insan her şekilde rahatsız oluyor ya haklisin

Yaa canım korkma ben çatı muayenesi oldum bi kaç gün önce. Çok az acıpr yani lütfen kendini korkutma
Az acıyor yani dayanicam artık canım korkunun ecele faydası yok dimi. Haklısın kendimi korkuttukca daha zor olur. Anne olmak ne zormuş şimdi annemi daha iyi anlıyorum.Allah yardimcimız olsun

Ultrason baktı. Baya iç çamaşırı indirdi Baya kafası aşağıya inmiş dedi. Haftaya bi alttan muayene etmeye çalışırım olmazsa hiç zorlamam dedi. Belki normal yapabilirsin bi sansimizi deneyelim dedi. Inşallah haftaya kadar durur da bi hafta daha kalmış olur
Bak doktorunun normal doğum u teklif etmesi çok iyi, zaten öyle olmasa bide aşağı inmiş diyor çoktan sezeryan tarihi vermişti yani

A Ankaaa S sltncp insallah 3 u gecer ya. Yine bugun 3.5 dogan bebekler gordum o kadar kucuklerki sonra benimkini dusundum uzuldim bende baya minyonum oglum da bana cekmis
canım sende benim gibisin demek bende minyonum ve böyle olduğum için doktorum 3 kgyu geçsin istemiyor keşke 2,5-3 kg arası doğsa senin için en iyisi o yoksa normal doğumda çok zorlanırsın dedi önemli olan sağlıklı olması sen onu dışarıda büyütürsün dedi bilemedim ki doktordan doktora değişiyor, ama karnıma bakınca öyle çokda büyümedi ve bebeğim çok sıkışıyor o kadar çok hissediyorum ki bu haline çok üzülüyorum Allah korusun çok sıkışan bebeklerde kalça çıkığı olabiliyor o yüzden ilk ay kalça ultrasonu çekmek lazım yani hiççç üzülme kilosu gayet iyi tatlım

Bak doktorunun normal doğum u teklif etmesi çok iyi, zaten öyle olmasa bide aşağı inmiş diyor çoktan sezeryan tarihi vermişti yani

Bizim durumda olanları uzun uzun anlattı. Normal doğum yapın geçer demek çok yanlıştır dedi. Bidekendimi kasarsan tam o sırada ikinamazsan çocuğa da birsey olur başka operasyonlar gecirmek zorunda kalınır dedi. Çocuğun hayatını riske atamam. Haftaya denicem olmazsa artık asla zorlamam bebek için çok uğraştık. Allah nasip etti bugünlere geldik. hayırlısı ile kucağıma bi alayım. 2. Kısmet artık

charlotto charlotto
Kızlar benim de dün ve bugün kollarım bacaklarım ellerim ağrıyor.. Sanki kemiklerm ağrıyor gibi oluyor. Yorgun hissediyorum.
Ben 1 haftadır multivitaminim bitti almadım diye içmiyorum onun etkisi de olabilir diye düşünüyorum, bebek mi emiyo vücudumuzdan acaba bu aralar? Artık protein ve yağ dan çok beyni falan gelişiyomuş sanırım minerallermizi emiyo olabilir :)
Yarın hemen alıp başlıycam inşallah geçer ağrılar

soyledım doktora gerek yok ılaca dedı. sınır sıkısmasından kaynaklı bır durum masaj yapman gerek dedıdedı. ama gun boyu agrı cekıyorum:işsiz:

charlotto charlotto
Kızlar benim de dün ve bugün kollarım bacaklarım ellerim ağrıyor.. Sanki kemiklerm ağrıyor gibi oluyor. Yorgun hissediyorum.
Ben 1 haftadır multivitaminim bitti almadım diye içmiyorum onun etkisi de olabilir diye düşünüyorum, bebek mi emiyo vücudumuzdan acaba bu aralar? Artık protein ve yağ dan çok beyni falan gelişiyomuş sanırım minerallermizi emiyo olabilir :)
Yarın hemen alıp başlıycam inşallah geçer ağrılar

soyledım doktora gerek yok ılaca dedı. sınır sıkısmasından kaynaklı bır durum masaj yapman gerek dedıdedı. ama gun boyu agrı cekıyorum:işsiz:

cnım bndeed var aynı durum, kolları biraz yukarı kaldırıp elleri açıp kapatmak iyi geliyo gibi. bide omuzlarınla daire çizmeye çalış oda işe yarayabiliyo

yapıyorum fakat gecıcı rahatlama oluyo. ne corap gıyebılıyorum ne kıyafet. perdeyı bıle acamıyorum. baska bır sebebı yoktur ınsallah tek sebebı hamılelıktır.

kızlar benım doktorum catı muayenesı yapmıyor ve normal dogumu destekleyen bır doktor?

sızce sakıncası var mı catı muayenesı yaptırmamanın ?

kızlar benım doktorum catı muayenesı yapmıyor ve normal dogumu destekleyen bır doktor?

sızce sakıncası var mı catı muayenesı yaptırmamanın ?
CANIM DOGUM ANINA kadar beklense cokk daha iyi olutr gibime geliyor bana catı muayenesi birde muayenedden sonra nisanı gelende cok oluyormuş

Günaydın kızlar ben artık nefes alamıyorum çok daralıyorum hele de yemek yerken doymadan kalkıyorum. Bende iyice korkmaya başladım bu çatı muayenesinden ya geçen gün doğumhaneye girdim bütün odalar dolu doğum oluyor fakat hiç ses yok sadece bebek sesi içim rahatladı dedim kimsenin sesi cikmiyorsa kolay yani :KK76:ama tabiki bunlar bi Avuntu :ruh:
Aynı durumdayız bende nefes alamıyorum özellikle yemeklerden sonra giderek daha da zorlaşıyor ya bu hamilelik.inslh bizimde öyle kolay olur doğumlar:dua:

Back
X