• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım noldu merak ettim

Doğumdan önce son adamı yaptırdım bayağı acılı oldu. Kontrolde artık yüzünü göremedik kafası kanaldaymış başını zor ölçü doktor. Sancı işi dert oldu yalancısı okey ama gerçeği nasıl olur anlar mıyım diye düşünüyorum artık?

Doğumdan önce son adamı yaptırdım bayağı acılı oldu. Kontrolde artık yüzünü göremedik kafası kanaldaymış başını zor ölçü doktor. Sancı işi dert oldu yalancısı okey ama gerçeği nasıl olur anlar mıyım diye düşünüyorum artık?
Aa bebek kanala girince ultrason ile görünmüyor mu ki, ben de son temizliğimi yaparken sanki daha fazla acı hissettim

Yemek yedim duzeldi cok sukur, normal herseyi ama makat gelisli oldugu icin cok baski yapiyormus kasiklarima belime, sancilarimda yalanci dogum sancisiymis :110: yalniz salaklar moralimi bozdu, spinal anesteziden korkuttular beni, aciyi hissedebiliormussun, canim acirsa nolucak diyorum, uyuturuz seni diyo kadin. Ben genel anestezi istesem niye spinal olmak istiyorum diyim, hem madem uyusturamicaksiniz niye spinal yapiorum diyosunuz. Simdi ben nasil cesaret edicem orda sezeryan olmaya :kızgın: aranizda spinal olan varmi ya kafam cok karisti

Kizlar ne sorcam.bnim makatimla vajina arasi bi nokta nere tam algilayamiyorum ama bi sizlama mi diyim degisik bisey var bi rahatsizlik.agri desem degil sinir cekilmesi gibi.tarif edemiyorum.ama ara ara olan bisey surekli degil:işsiz:sizde var mi boyle bisey?

Kizlar ne sorcam.bnim makatimla vajina arasi bi nokta nere tam algilayamiyorum ama bi sizlama mi diyim degisik bisey var bi rahatsizlik.agri desem degil sinir cekilmesi gibi.tarif edemiyorum.ama ara ara olan bisey surekli degil:işsiz:sizde var mi boyle bisey?
bıcak batar gibimi ? benim öle oluyor o tarif ettigin alanda gibi

Bebeğin suyu en az ne kadar olmalı bi bilginiz var mı suyum çok azalmış iki gündür hastanede kontrol altındayım ama azalmaya devam ediyor

Günaydın

Günaydın cnm bende senin gibiyim gece bir uyanıyorum elimi karnıma atıyorum sanki Karnım inmiş gibi bebegime bişey olmuş gibi hissediyorum demekki bugünlerde böyle seyler olabiliyor
Demekki canım insan telaş yapıyor ya
bende 40'ı beklemek istemiyorum haftaya doğsun istiyorum ama tabi ki önemli olan sağlıkla gelmesi ,bende karnımı görünce aaa bu ne ben niye böyle şişmişim gibi tepkiler veriyorum sonra yaa hamileyim benn diye gülüyorum :)
Aynen inş 38 39da sağlıkla gelirler yavru kuşlar
kızlar benım doktorum catı muayenesı yapmıyor ve normal dogumu destekleyen bır doktor?

sızce sakıncası var mı catı muayenesı yaptırmamanın ?
Benim dr um doğum sırasında bakıyormuş.
KIZLAR BEnimde bebiş salı günü 3500 dü sanırm benim sezeryan olma durumum var sadece kiloda degilsebep yarın belli olacak kardiyologtan sonra ALLAH hepimizi saglıklı bişeklde bebebimizi kucagımıza almayı nasip etsin . ben illa ki noraml olsun diyen biride degilim zaten .hakkımda hayırlsıı diye dua ediyorum
Bende arada kaldım resmen ya artık hayırlısı olsun diyorum.

Seninle haftamiz aynı sayılır canm bnm daha pelvise girmedi bebis inş hayırlısıyla girer. Pelvise girdiğinde hissedebiliyor musun cnm

Seninle haftamiz aynı sayılır canm bnm daha pelvise girmedi bebis inş hayırlısıyla girer. Pelvise girdiğinde hissedebiliyor musun cnm
Bizimki hep aşağıdaydı 1 aydır rahim ağzını yukardan ölemedim doktor kafası orda olduğundan bir sancı eksik dedi son kontrolde oda gelirse artık doğucak ama tek hissettiğim baskı hafif bir ağrı bacaklarımı kapatmaya bide gerilmesi karnımın. Tecrübesiyle kötü şey

Bizimki hep aşağıdaydı 1 aydır rahim ağzını yukardan ölemedim doktor kafası orda olduğundan bir sancı eksik dedi son kontrolde oda gelirse artık doğucak ama tek hissettiğim baskı hafif bir ağrı bacaklarımı kapatmaya bide gerilmesi karnımın. Tecrübesiyle kötü şey
İnşallah ağrısız sızısız bi avazda dogururuz canm bnmki 40 ı bekleyecek gbi gerci ona da bisi kalmadı:)

İnşallah ağrısız sızısız bi avazda dogururuz canm bnmki 40 ı bekleyecek gbi gerci ona da bisi kalmadı:)
Amin inşallah. sanırım yüzüp kuyruğuna gelince artık sabır kalmadı bizde de :) annem çok özlersin bu zamanlarını tadını çıkart diyor.

Back
X