- 25 Nisan 2015
- 1.647
- 1.799
- 63
- 39
acayip acayip seyler yasıyoruzzBende de karnımda sancı var bebek değil dir heralde bi tarafa doğru yükseliyor ve benide rahatsız ediyor siklasti iki gündür.salı kontrol var yine bakalım ne diyecek doktor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acayip acayip seyler yasıyoruzzBende de karnımda sancı var bebek değil dir heralde bi tarafa doğru yükseliyor ve benide rahatsız ediyor siklasti iki gündür.salı kontrol var yine bakalım ne diyecek doktor![]()
Ben yirmi günlükken falan düşünüyorum inşallah diğer oğlum 4 aylıktı galiba dönmeye başlamıştı bunda daha erken istiyorum
Bende dogunca bir problem yoksa hemen yaptırmayı düşünüyorum. Çocuk doktoru önerdi hemen olmasını çok rahat anestezi siz hemen iyilesiyormus.Erkek anneleri sünnet düşünen var mı aranızda?
Canm bi cok yerde okudum 7. Gununden itibaren yaptrmak daha saglikliymisçocuk doktoru okeylerse ben doğduğunda yaptrmak istiyorum. Hareketlenmeden olsn. Yeğenim 5 aylıkken olmuştu çığlıkları kulağımda![]()
Hayırlı olsun canım. Darısı başımıza inş kolay doğumlar...Sağol Canım. Oğlum 37+2 doğmuştu onda da ilk suyum gelmişti.kızım da 38+3 doğdu![]()
Nst de sancılar çıktı mi peki cnm, benim çıkmaya başlamış da heralde 2 hafta gelmez ufaklık ..benim çok indi bende aşağılarda hissediyorum. Bel sırt ağrılarım başladı ama kasık ağrım yok. Benimkinin keyfini beklersek 41 e kadar bekleriz gibime geliyor
yok sancı da yokk :)Nst de sancılar çıktı mi peki cnm, benim çıkmaya başlamış da heralde 2 hafta gelmez ufaklık ..
Herkesin bebeği doguyo insan heves ediyo ama yaaayok sancı da yokk :)
ediyorum hem de ne hevesss uykusuz gecelere bile hevesleniyorm minik ellerini tutmak var çünkü işin ucunda :)Herkesin bebeği doguyo insan heves ediyo ama yaaa![]()
Masallah canim, Allah anali babali buyutsun. Digerinden de tez vakitte kurtul insallah:)Kızlar merhaba, dün sabah 7.33 da oğlum normal doğumla Dünya'ya geldi , bu sabah taburcu olduk, şükür iyiyiz, benim hemoroid problemim var maalesef o Yüzden küçük bi operasyon geçireceğim Salı günü..hepinizi öpüyoruz , dualarınızı bekliyoruz teyzeleri
Canım benim hala geliyor nişanım anlamadım gitti bu işi ama kanlı değilYa aynen gelmiyor ağrı sızı pek yok ne bileyim milletin nişanı gelir gelmez ağrısı başlıyor bizimkiler içerde keyif catiyor benim arada tuvalete gidince halen bile geliyor kanama ama akıntının içinde iplik gibi az az ped koymuyorum yani yok denecek kadar seninde geliyormu öyle
Şimdiden nazlılar çok uğraştıracaklar :))Canım çok geçmiş olsun kendini mümkün olduğunca üzme ki bebeğin etkilenmesin inş. yanlış görmüştür dr. ya da geçicidir. hem ne kadar erken öğrenilirse o kadar iyi bak doğar doğmaz tedavisine başlarsınız daha sonra öğrenmek daha mı iyiydi.
maşallah size de abimize de Allah analı babalı büyütsün.
@tugbavebebik veesmaasya birimizde nişan birimizde açıklık birimizde sancı bu bebişlerimiz şimdiden parmağında oynatıyorlar bizi doğduklarında çoookkk işimiz var bunlarla
Canim dur bakalim, Allah buyuk. Allah'in izniyle hit dogsun bakalim. Doktor ne dedi?Kizlar moralim cok bozuk bebegimin sol bobreginde kist göründü cok kotuyum..![]()
Bizim burada bebeği muayene etmeden kan almadan randevu vermiyorlAr devlet hastanesine uroloji booliSordunuz mu doktora? Doğumdan önce aramaya çalılacağım ben ama çok yoğunmuş sünnet doktoru, şimdiden randevu alın diyorlar, bilemedim
evet canım bende de sancı var belime şiddetli bir ağrı giriyor nasıl tarif etsem ki normal bel ağrısından farklı ve aynı anda karnımda kasılmalarla birlikte ağrı oluyor gelen ağrıyı sanki biri üflüyor geldiğinde sanki bebek vuruyor ama bebek değil aslında farklı bir ağrı ilk gebeliğim ilk olduğunda bu ağrı çok farklı demiştim sancı çıkmıştı bir gece yatmıştım sonra ara ara yine oldu geçen az daha yine yatıyordum ki açılmam yok diye doktoru ikna ettim şimdi alıştığım için o ağrı şiddetlenince doktora gideceğim çünkü ara ara geliyorAynen canım Hemde çok sendede sancimi var nasıl hissediyorsun tarif edebilirmisin