• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Slm kizlar hastaneden geldim bende ama dogurmadim daha oglumun geniz eti vardi cok tikaniyordu ameliyat olduk bugun simdi evdeyiZ bi sıkıntımız yok allaha şükür 3 gune toparlanir dedi doktorumuz ondan sonra hayirlisiyla kardesi gelicek
Geçmiş olsun Allah şifa versin, ahh analık, bakalım ikinci ye bizler ne halde olcaz, şimdi çok rahatız yine

kızlar nasılsınız.. bende hiçbir belirti hiç bişiy yok :) normal doğumu kolaylaştırıcak neler yapıyorsunuz?
ben hurma yiyorum bir de yürüyüş.
evde hareket yapan var mı egzersiz gibi squat gibi?
neler yapabiliriz?

Geçmiş olsun Allah şifa versin, ahh analık, bakalım ikinci ye bizler ne halde olcaz, şimdi çok rahatız yine
valla cnm bir cocuk hic çocuk derler dogruymus sorumluluklar cogalinca insan dahada panik ve hassas oluyo annelik dunyanin en guzel seyi ama ayni anda en zoru felaket yıprandım yarim saatlik ameliyata yani suanda sancim gelse dogurucak dermanim kalmadı

kızlar nasılsınız.. bende hiçbir belirti hiç bişiy yok :) normal doğumu kolaylaştırıcak neler yapıyorsunuz?
neler yapabiliriz?

Cnm daha var ki zate senin , ne belirtisi olsun şimdiden ... Bnm doktor merdiven inip çıkma , yanında birisine tutarak yan merdiven inip çıkma , pilates topu üzerinde oturup sağa sola gitme veya dairesel hareket etme gibi şeyler önerdi , Bzm Bebek kafa aşağıda ama tam kanala girmemiş daha , arayış halinde hala Dedi , bu hareketler ona yardımcı olur Dedi ... aklında bulunsun senin de ...

neler yapabiliriz?
Bende hurma yiyorum.
Meryem süresi dinliyorum
Yürüyüş
Tuvalet e oturma hareketi çok iyiymiş onu yapıyorum
Birde sandal ye gibi bişeye tutunarak bacaklarımı açarak comeliyorum tuvalete oturma hareketi gibi yani.
Bildiklerim ve yaptıklarım bunlar benim inslh faydası olur doguma

Cnm daha var ki zate senin , ne belirtisi olsun şimdiden ... Bnm doktor merdiven inip çıkma , yanında birisine tutarak yan merdiven inip çıkma , pilates topu üzerinde oturup sağa sola gitme veya dairesel hareket etme gibi şeyler önerdi , Bzm Bebek kafa aşağıda ama tam kanala girmemiş daha , arayış halinde hala Dedi , bu hareketler ona yardımcı olur Dedi ... aklında bulunsun senin de ...
evet cnm daha 2 hafta var ama karnım aşağı bile inmedi.. hiç yalancı sancı bile yaşamadım bugüne kadar.. o yüzden 38 de bitiyor, hareketlere başlıyım kaslarım çalışsın diye düşündüm.

tamam teşekkür ederim

Bende hurma yiyorum.
Meryem süresi dinliyorum
Yürüyüş
Tuvalet e oturma hareketi çok iyiymiş onu yapıyorum
Birde sandal ye gibi bişeye tutunarak bacaklarımı açarak comeliyorum tuvalete oturma hareketi gibi yani.
Bildiklerim ve yaptıklarım bunlar benim inslh faydası olur doguma
tamam cnm, o çömelme hareketine squat deniyor sanırım, yarından itibaren yapacağım bu hareketi.. pilates topum yok ama sandalyeylen idare ederim napim:D
hayırlısı olsun hakkımızda..

neler yapabiliriz?

Ben de Bol Bol hurma yiyorum cnm
Yuruyuse ciktigim oluyordu AMA 2-3 gundur yatak kusu oldum ciktim
10 kere squat yapiorum
Zeytinyagiyla perine masaji yapiyorum
Merdiven inip cikma da yapilabilir ama haftaya yapicam onu, hem bi an once opup koklamak istiyorum hem de bugun 36 hafta bitti az daha icerde dursun grami artsin istiyorum

Ben de Bol Bol hurma yiyorum cnm
Yuruyuse ciktigim oluyordu AMA 2-3 gundur yatak kusu oldum ciktim
10 kere squat yapiorum
Zeytinyagiyla perine masaji yapiyorum
Merdiven inip cikma da yapilabilir ama haftaya yapicam onu, hem bi an once opup koklamak istiyorum hem de bugun 36 hafta bitti az daha icerde dursun grami artsin istiyorum
Ay cnm sen erken başlamışsn hareketleree:) ben özellikle 38 bitsin diye beklemiştim:) erken doğsun istememiştim, ama 38 den sonra ne zmn isterse gelebilir :):)
Dediklerni dikkate alacağım cnm sağol,

Ay cnm sen erken başlamışsn hareketleree:) ben özellikle 38 bitsin diye beklemiştim:) erken doğsun istememiştim, ama 38 den sonra ne zmn isterse gelebilir :):)
Dediklerni dikkate alacağım cnm sağol,
37 de cati muayenesi var Ben ona hazirlaniyorum simdilik :KK70:zaten Bebek inmiş iyice dedi doktor da ağrılarım olduğu icin fazla hareket edemiyorum CNm su sıra

Onunadimutluluk Onunadimutluluk slm cnm bu hafta sezeryanin vardı sanki senin son durumun nedir ?iyisinizdir insallah
Canim simdi hastanedeyim. Doktorum perßembe gunu sezeryane alacak. Persembeye 37+2 olacaz insallah hersey yolunda gider saglicakla dogar ve kuveze ihtiyacimiz olmaz insaallah. Canim ilgin icin cok tesekkur ederim beni unutmadin sagolasin dua et bize lutfen...

Canim simdi hastanedeyim. Doktorum perßembe gunu sezeryane alacak. Persembeye 37+2 olacaz insallah hersey yolunda gider saglicakla dogar ve kuveze ihtiyacimiz olmaz insaallah. Canim ilgin icin cok tesekkur ederim beni unutmadin sagolasin dua et bize lutfen...
Allah ın izniyle gerek olmaz küveze merak etme, aslanlar gibi 36 hafta dolmuş oluyor :KK46: tekrar giremezsen şimdiden Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin :KK200:

Selam kızlar nasılsınız? Sanırım benim de doğum eli kulağında kasiklarim ve belime ağrilar girip çıkıyor kasilmalarim zaten haftalardır var cuma günü de kontrolum var bakalim neler olacak :) ilk bebegimde ne ağrı ne kasilmam yoktu acilmam vardı oyüzden suni sanciyla dogum yapmistim biraz surpriz olmustu şimdi nasıl olacak çok merak ediyorum ve sabirsizim ☺ Allahım hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Kızlar havalar çok soğudu bende lohusa takımı pijama takımımı yazdan almıştım şimdi onlar çok ince su an evde kazakla oturuyorum yenisini almak israf olacak hastanede usurmuyum nolur nolmaz altima tayt patik falan koydum cantaya ama

Kızlar havalar çok soğudu bende lohusa takımı pijama takımımı yazdan almıştım şimdi onlar çok ince su an evde kazakla oturuyorum yenisini almak israf olacak hastanede usurmuyum nolur nolmaz altima tayt patik falan koydum cantaya ama
Hastane çok sıcak oluyor bebekler olduğu için epeyce ısıtıyorlar.ablam devlette yapmıştı orda bile gayet iyiydi sicaklik

Selam kızlar nasılsınız? Sanırım benim de doğum eli kulağında kasiklarim ve belime ağrilar girip çıkıyor kasilmalarim zaten haftalardır var cuma günü de kontrolum var bakalim neler olacak :) ilk bebegimde ne ağrı ne kasilmam yoktu acilmam vardı oyüzden suni sanciyla dogum yapmistim biraz surpriz olmustu şimdi nasıl olacak çok merak ediyorum ve sabirsizim ☺ Allahım hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin.
İyi canım beklemedeyiz işte hep birlikte :KK52: inşallah bu sefer kendi sancınla tek avazda kurtarırsın :KK68:

Kizlar merhaba, benim sol elimde hep bi uyusma var, hissizlesiyor parmaklarim ama hep uyusuk, karincalaniyor. Niye acaba, boyle olan yada bi bilgisi olan varmi?

Back
X